News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

dabldeker na petnaji... :)

Started by indie, November 06, 2010, 02:20:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

indie

SP ,,Lasta" predstavila ,,Dabldekere" 3. novembar 2010

SP ,,Lasta" je nabavila dva nova dvospratna autobusa, popularna ,,Dabldekera". Autobusi su marke MJT, tip JTD D02 (Mađarska) i raspolažu sa 74 sedećih i oko 20 mesta za stajanje.  Oni će saobraćati na gradskoj linij ,,15", na relaciji ,,Zemun"–,,Zeleni Venac".
U ovim klimatizovanim vozilima stajanje je dozvoljeno samo u donjem delu, a putnicima će na usluzi biti i hostesa. Takođe ceo autobus je pokriven sa video-nadzorom što će sigurno doprineti većoj sigurnosti i bezbednosti kako putnika tako i vozača i osoblja. Za sledeću godinu je u planu nabavka još ovakvih autobusa.

http://www.lasta.rs/vesti/857/sp-lasta-predstavila-dabldekere

;)
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

Aaaahhhh.

Video-nadzor nece "doprineti vecoj sigurnosti i bezbednosti (ne mogu tzv. Srbi bez bezbednosti) kako putnika tako i vozaca i osoblja" jer je znano da isti zna da zakaze u kljucnim trenucima ili bude iskljucen ili odnet neposredno pre necega vaznog.

Ono sto ce video-nadzor omoguciti, za slucaj da ipak nesto zabelezi, su scene tipa Srbovanje LIVE kojima cemo se smejati kada, kad-tad, pronadju put do interneta poput onih spektakularno zabavnih snimaka video-nadzora portirnice i izlaza iz leskovacke bolnice.

Tu vam cvrst stojim, da prostite.

Jer je "ceo autobus pokriven sa video-nadzorom" a ima i "sedeca mesta" sto su verbal clues par excellence.

Saucesce hostesi.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

svaka cast majstori! to ni u americi ne postoji...    xjap
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

slawen

Quote from: Hate mail on November 06, 2010, 02:38:06 AM
Aaaahhhh.

Video-nadzor nece "doprineti vecoj sigurnosti i bezbednosti (ne mogu tzv. Srbi bez bezbednosti) kako putnika tako i vozaca i osoblja" jer je znano da isti zna da zakaze u kljucnim trenucima ili bude iskljucen ili odnet neposredno pre necega vaznog.....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
– Tražiću da se izvrši veštačenje video nadzora koji postoji u urgentnom centru i da se na osnovu toga utvrdi ko ne govori istinu.  
xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Породила се на тротоару испред ургентног центра у који нису хтели да је приме - особље болнице све негира (кликабл)
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

Policija analizira snimak kamere za video nadzor izvan stambene zgrade u kojoj Kašin živi, rekao je portparol istražitelja Vladimir Markin, potvrdivši da je njegov profesionalni angažman najverovatniji uzrok napada.

Претучени руски новинар у коми - извештавао о низу друштвених и политичких тема (кликабл)
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Trazice covek da se izvrsi vestacenje video-nadzora (snimka, valjda) pa da se "na osnovu toga" (vestacenja a ne SNIMKA) utvrdi ko laze a ko govori istinu?

Srbija.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

Quote from: slawen on November 06, 2010, 04:58:53 PM
Policija analizira snimak kamere za video nadzor izvan stambene zgrade u kojoj Kašin živi, rekao je portparol istražitelja Vladimir Markin, potvrdivši da je njegov profesionalni angažman najverovatniji uzrok napada.

juzno voce... nije mi jasno zasto dileje cackaju mecku.     :idea:

Претучени руски новинар у коми - извештавао о низу друштвених и политичких тема (кликабл)

indie

ćudim da nisi snimijo presvlake na sedištima...

momci s petnaje su dobri momci,
rasterali su one narkomane cigane i 'grobare'
i ono jes da duvaju na 'prvom peronu'...
al su dobri...
(momci)

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

indie

tempo

zakleo bih se da si ti danjiela.

indie

tempo

indie

Che2

ja sam za to da se ovaj tzv. tempo provokator ban-uje pod hitno...     :mrgreen:

indie

njoj (temoi) treba 1 ban
podkitno..!