News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Dajanin mali se zeni

Started by Jelence, November 17, 2010, 01:59:37 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Princ William je zaprosio Kate Middleton.

Sirota deca. Nije lako biti princ. Ceo se svet sjatio da ih slika, pita i propituje. E dal je kleknuo e sta je kazao.

Ne do' ti Bog da budes princ/kralj, eto. I do sad su spekulisali oce li je zaprositi, nece, oce, nece, sace tek sto nije, evo nasmesila se ko sto bi se smesila da je verena za princa, evo on se skija u Svajcarskoj ko zenjen covek, bla bla bla...

E sad kad su se verili i naciljali vencanje za sledecu godinu, sledece pitanje je: deca. Vec ih pitaju dal ce veliku familiju, malu, sta ce...

Neverovatno koliko je malo trajalo zadovoljstvo kad su se konacno verili, nego je odmah sledeca stvar na tapetu: deca. Kad bude prvo onda ce biti a kad ce drugo, sa drugim kad ce trece, sa trecem oce li i cetvrto, nece valjda...

Uzas.

Nije lako biti plave krvi u danasnje vreme.

Najbolji su mi oni iz mase koje pitaju sta misle o veridbi - "to sam cekala vec godinama" (wtf??) ili "u vreme globalne krize ova vest ce me grejati celu zimu".

Ne kontam??
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

Ni ja.

Ovolika velicina (da ne kazem kapacitet) i success story - iz kaljavih rovova na Wall Street i u udobno sediste "drzavnih kola" - a oni samo o tome Svabi.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

"success story"?!    daleko si ti od toga druze. jos tzv. discover karticu koristis. that's poor folks CC... bruka.      :oops:
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Pijanista

Beavis se ozenio. Ostaje Butthead.

Hate mail

Jelence

Hate mail

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

E

Jelence

Pijanista

Jelence, ovi nasi kraljevi su stvarno carevi, keve mi!

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

E

Ovaj INI isti moj zmu xrofl

Pijanista

INI, sto mi razbi iluzije da je ovo bilo bajkovito vencanje. Gori si od Slawena.   :evil:

Jelence

E jeb'ga INI, sta zezas  xtwak

E

Daisy

ove dve su mogle da prođu, ali je teško da se proguta da Disney designer izabere one boje za mladoženju, naročito ona svetlo plava lenta (možda tu ima neke simbolike, on je pilot - plavo nebo, nemam pojma) ...

al' cela ta kombinacija tamne hlačice, crvena uniforma, svetlo plava lenta ... teško to mož' da prođe kod nekog profesionalnog designera ...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Tromotorac

Britanska paradna uniforma je takva. Jedne godine za Helloween, jedan od VPa koji je rodjeni Brit, dosao u svojoj Navy uniformi.
The bums will always loose.

slawen

Quote from: INI on May 17, 2011, 07:22:14 PM
ove dve su mogle da prođu, ali je teško da se proguta da Disney designer izabere one boje za mladoženju, naročito ona svetlo plava lenta (možda tu ima neke simbolike, on je pilot - plavo nebo, nemam pojma) ...

al' cela ta kombinacija tamne hlačice, crvena uniforma, svetlo plava lenta ... teško to mož' da prođe kod nekog profesionalnog designera ...
А, не, за све је крива Пепељуга: ударили јој плаву косу, па је принц морао да има црну; а са црном косом не иде она црвеноцрна комбинација, већ жуто-цинобер.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

среда, 18. мај 2011, 16:53 -> 17:11

За најгори шешир нуде 21.000 евра!

Интернет понуђачи за Модни промашај године који потписује дизајнер Филип Трејси, шешир принцезе Беатрисе, нуде 21.000 евра! Аукција је отворена до 22. маја, а приход ће бити уплаћен УНИЦЕФ-у.

Бизарни шешир који је принцеза Беатриса носила на венчању свог брата од стрица, принца Вилијама и Кејт Мидлтон, и који је недавно ставила на аукцију у добротворне сврхе, већ је достигао невероватан износ од 18.400 фунти (21.000 евра).

Необична креација британског дизајнера Филипа Трејсија, која је проглашена највећим модним промашајем године, поспрдно је упоређиван у британској штампи са огромном перецом и даском за ве-це шољу.

Аукција организована на И-Беју (eBay), која је досад привукла 32 понуђача из разних земаља, биће затворена 22. маја, а сав приход од продаје биће уплаћен УНИЦЕФ-у.

Група аустралијских телевизијских глумаца, која је дала једну од понуда, рекла је за Би-Би-Си (BBC) да су у каријери носили свакојаке костиме, али да је Беатрисин шешир нешто ,,најлуђе" што су видели.

Чак су размишљали да шешир поклоне капитену аустралијске репрезентације крикета Мајклу Кларку како би га носио током меча против Енглеске и тако ,,збунио противника".