News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

alaj smo se sastali bećari

Started by tarana, November 17, 2010, 11:49:51 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarana

Lideri Srpske napredne stranke, Nove Srbije i Pokreta socijalista Tomislav Nikolić, Velimir Ilić i Aleksandar Vulin, kao i funkcionerka Pokreta "Snaga Srbije" Milanka Karić, potpisali su juče sporazum o saradnji i principe na kojim će biti formirana buduća Vlada Srbije.

tempo

tu su djonovi. samo im fali obraz.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

miskop

Jos od sinoc kad sam ih vido na TV lupam glavu oko jednog pitanja
koje glasi :

Dal je ova fukara veca ili manja fukara od one fukare na vlasti ?

Pojma nemam dal su veca govna na vlasti ili ovi sto oce da
ih poskidaju.

Nek nam je Bog u pomoci.

(Jedino za ovog Vulina nemam misljenje...nepoznat mi)

tarana

isss, nepoznat?
sps-ovac s masnom, retkom, duzom kosom iz 90-tih.
dacic, percevic, vulin i zaboravih kako se zove ona "omladinka mara".
slobini mladi lavovi.
posle oktobra 2000-te, se diferenciro od sps-a.

AFord

cekaj ako je Aleksandar Vulin SPS-ovac kako se zvao onaj Vulin iz komunisticke partije. Bio onako mladji zadrigao sa opasnim podvaljkom. Mislim da je bio prvu u Savez Komunista - pa ime onog nekog matorog Titovog generala a onda je ako se ne varam presao u JUL...

AFord

sad se setih onog genija,  Stevan Mirkovic

Hate mail

zik-zak - Feb 21, 2001 22:09 (*.ihug.net)

Ras, dva, tri promrsi sebi u bradu oronuli SUBNOR-ovac Secikesa Jelenko odbrojavsi preostala mleka u tetrapaku u gajbici. Ras, dva, tri a ja sam peti u redu jebemti krzno a cekam od 4:30AM. Moram sjutra poranit u 4, jutros sam okasnio, uspavao se. Nego Chabarkapo, jel` ima, cuo sam, tamo na Dedinju mljijeka da skupi? Mozda je Slobo nesta organizirao. Sigurno da jest! Dje ti nasi rukovadioci se snabdijevaju? Lijepo je to bilo `45 do pedesete ti magazini narodnijeh dobara. Ova moja drugarca tada uznila ono pasche, kako ono kazu pudlica sto ju je imao neki burzuj. Ja joj lijepo kazem Smiljana "Kud ces zvijer u liftu"?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tarana

Quote from: AFord on November 17, 2010, 02:55:47 PM
cekaj ako je Aleksandar Vulin SPS-ovac kako se zvao onaj Vulin iz komunisticke partije. Bio onako mladji zadrigao sa opasnim podvaljkom. Mislim da je bio prvu u Savez Komunista - pa ime onog nekog matorog Titovog generala a onda je ako se ne varam presao u JUL...

u pravu si. oslabio sam u mozak.

slawen

Све ти то исто.
Сад их служба прибира, да се народ случајно не зајебе, па да гласа у превеликом броју за њихА.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

AFord

da apsolutno je sve isto ili toliko slicno da je razlika nebitna. gomila ih je prosla kroz nekoliko stranaka od levice preko centra do desnice i nazad da jednog trenutka shvatis da je sve dovedeno do imbecilnosti. Sustina svega je ugraditi se u sistem, doci do stana, drzavnog posla, mozda neke funkcije u nekom od odbora i mirna backa.

Superhik

Ma, meni je hit hitova ono govedo Sinisa Vucinic, sto je od Rojalistickog Bloka dorastao do odsudne odbrane SM i ulice Uzicke, sa sve mahanjem Waltherom PPK i lozenjem onih nesretnih penzosa, koji su dosli na reprizu Ljubinog Groba.
A medju njegovim hitovima, najhitastije je osnivanje "Radikalne stranke levice - Nikola Pasic", u drugoj polovini 90ih.
Od tog doba Nikolu tamo zovu - Nikola Propeler..

Hate mail

Ivan_D

Quote from: AFord on November 18, 2010, 03:02:41 PM
da apsolutno je sve isto ili toliko slicno da je razlika nebitna. gomila ih je prosla kroz nekoliko stranaka od levice preko centra do desnice i nazad da jednog trenutka shvatis da je sve dovedeno do imbecilnosti. Sustina svega je ugraditi se u sistem, doci do stana, drzavnog posla, mozda neke funkcije u nekom od odbora i mirna backa.

pa dobro ne moras bas uvek da prozivas Pareskog.
If you dine with the devil bring a long spoon.

AFord

Pareski je specijalna kategorija. imao je sve mogucnosti na zapadu ali je digao ruke dosao u Srbiju prakticno oteo nekome hleba iz usta kako bi se sam ugradio i digao sve cetiri u vis.

Hate mail

Nije on "dosao u Srbiju" nego su mu matorci popili prekomandu.

Che2

ljubomora vas izgrize gastarbeiter-iiii....      xrotaeye
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Hate mail

That's ok, loser. Kad ti umre keva nasledices ne samo podrum nego mozda i ceo sprat.

Che2

"sta ce nama soferima kuca..."    :)
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!