News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

B92 forum

Started by E, December 25, 2010, 02:16:14 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

Neverovatno kakva se ekipa tamo skuplja :shock:. Izbrisali mi postove par puta, nisam bila politically correct xfoht

Che2

zasto te to cudi... B92 je ekipa osvjedocenih smradova i srbofoba. nesto poput ove ekipe sto mene navodno ignorise.       8-)
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Hate mail

Idiote, na ovom forumu ima vise srpskih boraca nego sto ces ti stici da in person upoznas za zivota.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

batice, u ekipi KOJA MENE NAVODNO IGNORISE ne postoji niti jedan tzv. srpski borac.      xjap

p.s. potrudi se da procitas onako kako je napisano i bez proizvoljnih interpretacija. thx!
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

E

Ali nije ni cudo ko su im moderatori

zoran59
 08.12.2010, 07:49
Post #442

Group: Members
From: Texas, USA
Member No.: 44864

Al' ajde, da progutam udicu.

Moj deda, bio je seljak koji je otisao "u bijeli svijet" i naucio par zanata. Bio je komunist i partizan, skinuo uniformu '49. Iz OZNE, zahvaljujuci sistemu i partiji postao je direktor u tvornici donekle srodnoj jednom od njegovih zanata, iako, objektivno, pogotovo po danasnjim kriterijima, nije za to imao kvalifikacije. Firmu je stvarno vodio njegov pomocnik, predratni inzinjer, a deda je samo piskarao i potpisivao odluke ovog drugog... Firma je poslovala uspjesno, pa i izvozila, a deda je naprasno poslan u penziju, bas u cistki '66. koju spominje Magripa. Danas tvornica ne postoji. Propali su.
Da je u pitanju cistka i hajka na "nepodobne" pokazuje i cinjenica da je deda '59. kupio i preuredio kucu u "elitnom" zagrebackom kvartu, sto nikoga nije smetalo. Tek '66. su se pojavile sumnje i javne optuzbe u stilu "odakle partizanskom direktoru lova." Do te mjere da su i novine pisale o tome. A pradeda je prodao imanje u Posavini i gradu platio nacionaliziranu kucu, u zamjenu za ugovor s dedom o dozivotnom uzdrzavanju. Sve cisto, ali zahvaljujuci SFRJ/hrvatskom pravosudju, repovi te price se vuku i dan-danas.

Moja stara je radila u uspjesnoj import/export firmi i bila clanica SK. '71. je najebala, bila je "proljecarka." Nista nacionalno (mixana smo familija), nego je pizdila sto firma, kad izveze, MORA dati devize centralnoj banci u BG, no kad kupuje, mora kupiti devize iz te iste banke po neuporedivo nepovoljnijem tecaju.
I ta, USPJESNA, firma je nestala.
Znam jos primjera, al' je nepotrebno.

Ovo je vec skretanje s teme i troll, samo se nadovezujem na Magripin post i potvrdjujem njegove misli.

:shock:

tarana

imam nalog tamo, ali se moje posete svode na diskusiju film - topik preporuka.
ponekad gvirnem i na kulinarstvo - ali retko.
suvise sveta tamo zivi i mora mnogo da se objasnjava.

E

Ja bila prvo malo na muzici, pa na emigraciji, i onda se onako igrom slucaja obrela na politiKi , kad ono medjutim  :x.
Bio je tamo ( na B92) jedan totalno blesav lik , moj "komsija" iz Toronta, nick "Down with the sickness". Zna da pretera ponekad onako i sama bih ga banovala da mogu, ali oni ga tamo malo malo pa banuju na mesec dana, dva meseca, katastrofa. A on im cini forum iole interesantnim. Da i onaj yoyogi sto postira slike i "prikljucenija" iz Japana. Jeste da i on opet ponekad pretera , ali je u principu OK . I super cool  zenski lik angelia.
Meni dali warn 10 % jutros. Kad se nisam onesvestila  xrofl.

indie

jeb'la te, s'prostenjem
politika... (to nije za ozbiljnije kucevnice, no-no)

decenijama ja ovde prcam, savetujem
te intrudiram
da, dok se matrijarhata srbijica
ne oslobodi
napretka joj - nema..!

'на љуту рану - љуту траву..!'

indie

Quote from: indie on December 28, 2010, 01:57:44 PM
jeb'la te, s'prostenjem

decenijama ja ovde pričam, savetujem
te intrudiram
ne oslobodi
napretka joj - nema..!

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

E

Quote from: indie on December 28, 2010, 01:57:44 PM
jeb'la te, s'prostenjem

decenijama ja ovde prcam, savetujem
te intrudiram
ne oslobodi
napretka joj - nema..!

decenijama?
xrofl
xremyb

indie

decenije, dani, kurci-palci
ne shvati me doslovono
ja to vise figurativno,
sledstveno duhu foruma...
:)

E

Quote from: indie on December 28, 2010, 09:38:24 PM
decenije, dani, kurci-palci
ne shvati me doslovono
ja to vise figurativno,
sledstveno duhu foruma...
:)

I know, I know
Samo se salim ( decenijama ja ovde pricam)

E

B92 sve vise lici SCu

Tromotorac

Ne idem tamo, pa da pitam - da li mislis da li je degradacija tog foruma odrazava B92 trend ili siri, drustveni trend Srbije?
The bums will always loose.

E

Quote from: Tromotorac on February 08, 2011, 08:08:49 PM
Ne idem tamo, pa da pitam - da li mislis da li je degradacija tog foruma odrazava B92 trend ili siri, drustveni trend Srbije?
pojma nemam samo znam da mi se ni malo ne svidja
odoh , imas dole jedan bluz  xfrog ;) na muziKi

tarana

Quote from: Tromotorac on February 08, 2011, 08:08:49 PM
svaka masovnost vodi degradaciji.
par puta mi na guglu iskočila parapsihopatologija forum kao rezultat.
kolko vidim, ono što je valjalo s b92 se preselilo tamo.

Pijanista

Tarana je u pravu, popularnost vodi proseku. TO moze da bude ili degradacija ili popravljanje, zavisi od polazne tacke.

tarana

nešto što nakaradno startuje, teško može da se omasovi a samim tim i popravi.

Tromotorac

Pijanista

To je drugo pitanje, ali ako se omasovi, onda se i popravlja. Uostalom, ako lose startuje, ima da propadne, a to je vec popravka. Skrenuli smo u metafiziku socijalne psiho-filozofije.

tarana

pre par godina startovao neki forum posvecen poljoprivredi.dok nije postalo masovno, bilo je okej.imao si sta procitati i nauciti.
sad bude i po 1000 ljudi istovremeno tamo i jos raste.samo je pitanje momenta kad ce se napraviti parapsihopoljoprivreda, poljousd, poljo7k...
stigli su i antiamerikanci, antivatikanci, paja, jare,
moj-komsija-cuo-jel-istina?

Pijanista

Poznata je stvar da se svi Srbi razumu u duboko oranje. A niko da se privati pluga.

Tromotorac

Quote from: Pijanista on February 08, 2011, 08:48:00 PM
Tarana je u pravu, popularnost vodi proseku. TO moze da bude ili degradacija ili popravljanje, zavisi od polazne tacke.

OK, da li popularizacija vodi proseku ili najnizem zajednickom sadrzaocu?

Ovaj 7K je kao neko "eksluzivno" skupljanje a umalo je totalno propao zbog svega jednog/dva ludaka na forumu.

Pijanista

Ako imas malo faktora u sistemu, parametri osciluju (divljaju) i ekstremi su relativno verovatni. Ako imas mali milion, sansa da ce da se dogodi ekstrem se smanjuje, prosek izlazi na povrsinu.

tarana

auuu...
mogu ti reci da ima opakih igraca.
ne preterano obrazovanih, pogrese u padezu, ali prate sta se desava i imaju logiku a nisu lenji...
neki rade i po 700-800ha a nije im babo ostavio nit su u rodu s politicarima.veci deo toga je zakup, sto ne umanjuje uspeh...

tarana

Quote from: Tromotorac on February 08, 2011, 09:10:13 PM
Ovaj 7K je kao neko "eksluzivno" skupljanje a umalo je totalno propao zbog svega jednog/dva ludaka na forumu.
7k je propo vise od nekoliko puta...
i eto ga opet...

Pijanista

700ha??? U jebote, pa to je 7000x1000m ili 7000kmx1m ili ....

Pijanista

Quote7k je propo vise od nekoliko puta...
i eto ga opet...

...i ludaci ce opet, bojim se.

Jelence

O kakvom se ovde visedecenijskom prcanju radi?

Sjebala me dijagonala...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked