News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

drugi ...

Started by Daisy, December 26, 2010, 06:59:35 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Daisy

Аустрија: Затвореници из Србије други по бројности

БЕЧ – Скоро сваки други затвореник на издржавању казне у затворима у Аустрији је страни држављанин, а Срби су по бројности на другом месту, иза Румуна, известила је словачка агенција ТАСР.

Према подацима с почетка месеца, Божић по Грегоријанском календару у аустријским затворима дочекало је 465 затвореника из Румуније, 311 из Србије и 310 из Нигерије.

Министарство правде Аустрије саопштило је да је у затворима у тој земљи најрадоснији хришћански празник дочекало 180 Словака.

Укупно 45,6 одсто затвореника у Аустрији су држављани стране земље, навела је словачка агенција.

Танјуг
објављено: 25/12/2010

http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Austrija-Zatvorenici-iz-Srbije-drugi-po-brojnosti.sr.html

ipak od ovih cetiri pomenutih iznad smo najbolji per capita ...

srb 311 / 8 ~ 39
svk 180 / 5 ~ 36
rom 465 / 22 ~ 21
nig 310 / 155 ~ 2
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Che2

"sto nekad bilo je u topuzu danas u pistolju..."      8-)
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Paramecijum

U Beču ima oko 350000 Srba (trećina su Cigani, a druga trećina je iz Bosne, ali to je to...).
nedavno, zatekao sam se u Beču u cik zore, ujutru oko 7 i šetam gradom, čekam da se otvori nešto gde bih mogao da se nahranim, i sa svih strana se čuje srpski (raznosači novina, đubretari, čistači...). Samo 311 u zatvoru je smešna količina...

Che2

naravno para da je to zanemarljiv broj... ali ko to da objasni ovim strucnjacima na 7K. u tako dubokoumne analize se sa tzv. gospodom ne upustam.      :)

Hate mail

E moj debilu. Tzv. Para nas nazva 1/3 Ciganima a ti ne primeti.

Dobro nije predlozio da jedna trecina (opet) bude pobijena, druga protjerana preko Drine a treca pokrizena... mozda bi mu se prijavio u dobrovoljce za takav jedan posao; tu si negde po intelEgenciji.

Svasta li se shljeglo u tzv. Beograd od 1918. Propast.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

Quote from: Hate mail on December 30, 2010, 12:33:08 AM
E moj debilu. Tzv. Para nas nazva 1/3 Ciganima

i 1/3 bosancima, sto je jos gore.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Pijanista

U inostranstvu je za domace Srbin svako ko ima srpski pasos

nobody_

Quote from: Paramecijum on December 26, 2010, 05:53:24 PM
U Beču ima oko 350000 Srba (trećina su Cigani, a druga trećina je iz Bosne, ali to je to...).
nedavno, zatekao sam se u Beču u cik zore, ujutru oko 7 i šetam gradom, čekam da se otvori nešto gde bih mogao da se nahranim, i sa svih strana se čuje srpski (raznosači novina, đubretari, čistači...). Samo 311 u zatvoru je smešna količina...

Hoces da kazes, 312...  xrofl

_nobody_

Che2

ne znam cemu ta mrznja prema ciganima... a ni tzv. bosancima i crnogorcima?!     :idea: