News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

farma...

Started by indie, January 01, 2011, 05:08:01 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

indie

Bez dlake na jeziku, kakvog smo ga i upoznali u prethodnih 110 dana, Rističević je opleo po organizatorima i izneo sumnju u konačne rezultate glasanja, prema kojima je pobednica trećeg serijala Farme Katarina Živković, zvezdica Granda.

"Srbija je umorna od prevara. Moji navijači su bili mnogobrojni i neka se prebroje, ali neka se prebroje i oni drugi, neka se prebroje glasovi, ponovo. Više nije bitno ko glasa, već ko broji, a ni to, već ko proglašava. Proverite, proverite moje glasove i sve glasove, videćete onda i stvarni rezultat. Ovo je jedna velika prevara, ja to tvrdim i znam. Ja tražim da se proveri", rekao je Rističević.

U mnogim komentarima gledalaca, koji su se direktno uključivali u program, pa i na vesti na našem sajtu, izražavala se sumnja u to da je mlada pevačica "na čist" način došla do pobede.

"Nemojte nikoga da pravite budala i ćoravima...Pa, ja sam sinoć slao poruku za porukom, a nisam dobijao povratnu informaciju. Nismo mi toliko naivni! Ja sam Leskovčanin i nisam navijao za Katarinu, nego za Zoranu, Jovanu i Marjana", rekao je jedan gledalac, koji je rekao da je iz Leskovca, a koji se uključio u program u kojem su gosti bili Katarina, Marjan, Jovana, Bane, Ekrem i Zorana.

Rističević je izneo podatak i da je jedan njegov glasač dobio povratni sms: "Vaš kandidat više nije na Farmi".

"Šta kažete na to?", pitao je Rističević naglas.

Posle svih tih silnih optužbi, voditeljka emisije Aleksandra Jeftanović je prenela informaciju od rukovodstva TV Pink da će Marjan Rističević na sudu morati da dokazuje svoje tvrdnje.

Takođe, Pink se obavezao da prvi put javnosti predstavi kompletan listing svih poziva i sms poruka koje su pristigle za superfinaliste, kako bi se odbranila od napada i optužbi.

"Marjan Rističević nije želeo ni da pročita ugovor, već je rekao da će to da uradi njegova žena, ali ona to nije učinila. On je potom potpisao ugovor", prenela je voditeljka stav rukovodstva Pinka, na šta je Rističević rekao: "To nije istina".

Katarina je pobedila u svih 11 zemalja iz kojih se glasalo, zvaničan je podatak koji je objavljen u emisiji.

Pobednica je ove Marjanove reči prokomentarisala ovako: "Marjan zna da je on bio moj favorit i to sam rekla u svakom intervju. Ali, ja ne bih bila tužna, jer je dočekan ovacijama u studiju. Imao je puno obožavalaca, puno ljudi koji su ga podržavali i trebalo bi da bude presrećan".

Marjan joj je "vratio" lopticu: "Ja sam presrećan, jer su me sinoć zaobišle one čaše koje su letele ka pobednici".

"Nije mi žao što sam izgubio, bilo bi žao da sam pobedio na ovaj način. Ja sam se ponašao farmerski, ustajao rano, nahranio stoku, bio sam zabavan koliko sam mogao...Bolje je biti moralni pobednik, nego pobediti na neki drugi način", rekao je Rističević.

Mnogi gledaoci koji su se uključili u program govorili su da pozdravljaju sve u studiju, "osim Katarine", da ne shvataju kako je pobedila "neradnica", ona koja se samo šminkala i slično.

U kontakt-program se javila i Dragica, nekadašnja učesnica Velikog Brata (sećate se ONE Dragice), koja je podržala pobednicu.

"Bila si takva kakva jesi, zaslužila si pobedu, oličenje si mladog sveta u Srbiji, kad si htela da radiš - radila si, kad nisi - nisi. Banetu bih samo poručila: Pamet u glavu, ovakvu devojku nećeš nigde naći!".

Javila se potom jedna gledateljka, koja je rekla da ako je bio cilj da pobedi mladost, vrednoća, vaspitanje, urednost - onda je svakako Jovana trebalo da pobedi.

Dobila je veliki aplauz Marjana, Zorane i prisutne publike u studiju.

"Banetu bih poručila da ide što dalje od Kaće! Veruj mi, sine", rekla mu je ona.

Katarina je najpre u šali rekla: "Slažem se", a potom se uozbiljila i ispravila: "Naravno da se ne slažem sa gospođom. Neće da može!".
Izvor: Mondo

e da
sretna nova godina....

'на љуту рану - љуту траву..!'

indie

http://www.farma-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=1302&start=51590

starlight      
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"
PostPoslato: Danas, , 00:18
Pobednik
Pobednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2009, 22:43
dobro vece drugari :D
nisam bila na forumu jos otkad je proglasen pobednik tj. pobednica :roll:
znali smo da ce neko iz granda da pobedi, nije coravi lud. ali kaca?... zaboga miloga,zasto ona da pobedi? tu je opet radila teska mucka ili masinerija.

citam sad da ce pink mozda izgubiti licencu za farmu. ako je tako hvala Bogu!!!
neka pustaju samo VB,i to po mogucnosti ne na pinku.

ja vam cestitam svima novu godinu 2011. i zelim vam mnogo zdravlja i uspeha u istoj! :D

Hate mail

"I pozdravljam sve u studiju!".
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

AFord

bio u BGu, pa pre par nedelja upalih TV i vrtim kanale i naidjem na Farmu.
I sad neka devojka odatle cita pitanja i svako nesto odgovara, onaj buzdovan Ekrem prvi.
Procita pitanje "koga bi nedavno eliminisanih ucesnika Farme najvise voleo da se vrati" a Ekrem gleda ko tele. Ova devojka videvsi da ovaj nije uspeo da shvati sta ga pita pojednostavi pitanje "ko od izbacenih bi voleo da se vrati" i tu mu se upali lampica.
A nekako je i mene prosla volja da je dalje gledam.

Farma je mrak, ali Ekrem je neopisan buzdovan.

Hate mail

Quote from: tempo on January 12, 2011, 07:42:50 PM
"i režiji".

Odavno vec izbivam iz srboliki(je)h tvorevina: zar je dotle vec doslo?

Jelence

"Farma" je gora katastrofa za Srbiju nego poplava za Brizbejn.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

tempo

Quote from: Hate mail on January 12, 2011, 07:48:21 PM
Quote from: tempo on January 12, 2011, 07:42:50 PM
"i režiji".

Odavno vec izbivam iz srboliki(je)h tvorevina: zar je dotle vec doslo?

doslo je do grla, vjeruj.

Jelence

Quote from: tempo
doslo je do grla, vjeruj.

Kome??? Nekoj farmerki?

tempo

neduznim gledaocima koji imaju iq veci od broja cipela.

tarana

danas listam novine.
pocinje 4-5 novih rialitija u naredim danima.

tempo

to je stvarno losa vijest.

Jelence

Neki od rialitija zaista nisu losi. Iz GB ih recimo ima gomila. Kad kazem "nisu losi" moram da kazem da ovaj kriterijum zadovoljavaju oni rijalitiji koji mi zadrze paznju izmedju dve reklame. Znaci, ne motam dalje programe nego kad naletim na rijaliti ostavim na tom programu i stignem do reklamnog bloka. A ima i odlicnih - onih kojima odgledam epizodu do kraja.

Neke ideje su zaista interesantne (mada je forma rijalitija tu najslabija karika).

Mnogo mi se dopadaju oni koji renoviraju kuce itd, neki zbog interesantnih ideja, a neki jer su nevidjena shmirela.

Ono sto se medjutim u Srbiji desava to je da jedne iste ljude vrte ukrug, ubace ih u kucu (kakogod da se ta kuca zove) i onda ih sluze alkoholom da se onako p'jani usvinje. Jedino uzbudjenje u tim realitijima je ko se sa kime posvadjao i naravno da li ce biti karanja.

Ako su ucesnici miroljubivi onda im uzmu brlju i cigare. Pa ne mozes da dobijes honorar za dzabe! Moras bar nekome da jebes kevu.

Jelence

PS. A inace onog kucaposoposokuca blentu kad stavise na Farmu ja sam mislila "e jebatga sad dotakosmo dno zivota".

Jos da je pobedio... Aiii, dobro je, znaci moglo je i gore.

AFord

Quote from: Jelence on January 13, 2011, 05:52:09 PM
Mnogo mi se dopadaju oni koji renoviraju kuce itd, neki zbog interesantnih ideja, a neki jer su nevidjena shmirela.

ovde, malo-malo pa procitam kako je neka familija kojoj su tako neku malu supu srusili i sagradili kucu sa svim potrebnim otisli na dobos jer nisu imali da plate poreze i vec sve sto ide uz vecu kucu.

Tromotorac

Meni je zanimljiv "International house hunters" show. Nagledali smo se real estatea po celom svetu.  Emisije su inzvanredne, nakon gledanja 50tak epizoda 3/4 sveta me uopste ne zanima i nemam nameru da posecujem.
The bums will always loose.

zagor te nej

Aha, osobito ogavna, prljava zapustena mesta poput vecine azijskih zemalja.
Property Virgins je super show. Ona Sandra je bas simpaticna.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Tromotorac

Ni ruralna Francuska. Skupa kao djavo a sve rusevine. Italijanska sela su bar sa lepim pogledom, cak me veoma podsecaju na nase krajeve. Ali francuske selendre nisu nizasta.

Isto, Bahrein i ostale bliskoistocne metropole... glitzy & over the top, sa azijskom sirotinjom koja im sve cisti i sprema... dzabe sve to kad imaju ogradjenu urbanu za zapade expats, kule koje lice na rakete sa odvrnutim zvucnicima, a kad se zalis na buku oni 'oce da ti seku glavu... no thanks.

Australija je malo underwhelming. Deluje skupo, za neke stilove koji su se ovde zidali pocetkom/sredinom 80tih.

Po mojoj meri su ruralna Bavaria, Alpi ili Bora Bora. Moze i Singapore na 2-4 godine.

Daisy

rijaliti su jaaako popularni ... hleba i rijalita ...

kako to stoji po tv mrežama:

RTS: Skupština, Ja imam talenat
Pink: Farma (skoro završena), Dvor (u najavi), Veliki Brat (u najavi), Zvezde Granda
Happy: Parovi
Prva: Survivor (završen skoro), Top Model (u najavi), Domaćine oženi se (u najavi)
B92: Operacija Trijumf (bio poodavno)
Avala: ako ne grešim nisu imali

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Tromotorac

To se u Srbiji zove 'rijaliti'?

Daisy

iz porodice Discovery, kanal TLC prikazuje par zanimljivih real estate emisija:

Build, Buy or Restore Abroad

British couples keen to up-sticks and build, buy or restore a property abroad are being asked to take part in one of TV's fastest-growing property shows.

Michael Holmes, presenter of Discovery Real Time's Build, Buy or Restore describes the forthcoming series of his highly-successful show as a "perfect opportunity for cash-strapped Brits fed up with UK property prices to find out what their money can buy them in other European countries.

"It's amazing just how far your money will stretch in certain parts of France, Spain and Portugal," said Holmes who is also Editor-in-Chief of leading property magazine Homebuilding and Renovating. "With freedom of movement withinc the EU and distance-working becoming a real option more and more people are heading for continental Europe in search of their dream home."

Gledo sam nekoliko emisija: najčešći su Španija i Francuska, u jednoj emisiji bili su na Kipru
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

indie

zagor te nej

Uf ne znam za Francusku, gledao sam par epizoda kad su gledali kuce po juznoj Francuskoj...fenomenalno. Bretanja je uzas, kao neka zabit u Srbiji.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

indie

"Tačno je da su se plate u Srbiji u poslednje dve godine relativno smanjile i to je prvenstveno posledica slabljenja dinara, jer druge zemlje bivše SFRJ imaju fiksirane ili slabo plivajuće kurseve svojih valuta", kazao je on [djelic, za ekonomist].

http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=485572#hrono

AFord

plate su se relativno smanjile ali posto plate ne primamo u evrima stanje je nepromenjeno?!
veceg dripca od djelica ja nisam video. a spreman je sve i da kaze i da uradi.

tarana

misim da su nas i šiftari ošišali s prosečnom platom.

AFord

na pocetku bese farma. sada citam o nekom drugom slicnom shou Dvor.
A u novinama Zeljko Mitrovic proziva rodbinu za trovanje. Bivsi fudbaler, Zlatko Krmpotic je po njemu glavni trovac.

Prvo je pocelo sa juznoamerickim sapunicama pa se preslo na rijaliti tv i sada je citava srbija jedan veliki rijaliti shou.

p.s. tek pre nekoliko godina sam povezao da je Zeljko Mitrovic basista iz Oktobra 1864. Onda sam provalio da je bio clan Jula. Ni dan danas ne mogu sebi da objasnim kako je moguce da su to jedan te isti covek. Ili kako je moguce da sam Oktobar zaista voleo da slusam.

Hate mail

To "truje me rodbina" i "glavni trovac je Sekularac", ili sta vec, tukne na shizofreniju, daleko bilo...

Pijanista

Зоран Живковић, бивши премијер Србије:

Немам разумевања за људе који гледају ријалити програме. Ти људи су заслужили све што им се десило

slawen

Quote from: AFord on January 28, 2011, 04:44:44 AM
na pocetku bese farma. sada citam o nekom drugom slicnom shou Dvor.
A u novinama Zeljko Mitrovic proziva rodbinu za trovanje. Bivsi fudbaler, Zlatko Krmpotic je po njemu glavni trovac.

Prvo je pocelo sa juznoamerickim sapunicama pa se preslo na rijaliti tv i sada je citava srbija jedan veliki rijaliti shou.

p.s. tek pre nekoliko godina sam povezao da je Zeljko Mitrovic basista iz Oktobra 1864. Onda sam provalio da je bio clan Jula. Ni dan danas ne mogu sebi da objasnim kako je moguce da su to jedan te isti covek. Ili kako je moguce da sam Oktobar zaista voleo da slusam.
Жељко Митровић је свирао за Рокере с Мораву.
Сад се Борис Бизетић около жали да се Жељко прави да га не познаје.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

Рокери с Мораву је био четворочлани југословенски музички састав који је изводио шаљиве песме народњачког карактера. Група је основана 1977. а чланови су били:

* Борис Бизетић (вођа и оснивач, од 1977. до 1991. и од 2007. до данас)
   * Звонимир Миленковић (1977-1991. и од 2007. до 2008. - преминуо)
   * Бранислав Анђеловић (1977-1987. - напустио групу)
   * Бранко Јанковић (1977-1982. - преминуо)

Пратећа група "Рокера с Мораву" названа је ,,Ансамбл Кокошињац", а кроз њу је прошао велики број музичара од којих су се неки задржали веома дуго, неки кратко, а неки су учествовали само као гости на студијским снимањима или наступима и то у различитим периодима.

Жељко Митровић - бас гитара, програмирање, ефекти
Бора Дугић - фрула
...

Бизетић је у војсци упознао Звонка Миленковића, и ту се родила идеја за сарадњу. 1970-их година његове композиције су достизале велику популарност и продате су у више од 1,500,000 примерака.

1977. основао је групу ,,Рокери с Мораву", која је изводила песме са духовитим текстовима и народњачком музиком, а заправо веома озбиљне, са критичким освртом на друштво. Он је био текстописац, аранжер, композитор и певач (поред Звонка који је отпевао више песама). До 1991. године издали су 7 синглова и 19 лонгплејева продата су у 4,000,000 примерака (тада није било пирата). Били су најтиражнија група из Србије. Првог ,,Оскара популарности" добили су 1982. године. Група је прекинула рад 1991. године, али су се Бизетић и Звонко Миленковић окупили и 2007. године издали нови албум ,,Пројекат". Иначе кроз групу је продефиловало око 20 чланова, али без сумње Бизетић и Миленковић су били главни и незаменљиви део. За време паузе рада групе Борис је и даље компоновао песме, писао за себе и друге.

Бизетић је аутор многих ТВ емисија.
- од 1990. до 1991. године на телевији ,,Студио Б" водио је емисију ,,Фолк лига" која је имала 10 епизода.
- На телевизији Политика је био аутор и глумац у хумористичкој емисији ,,Бебевизија". Емисија је имала 45 епизода и емитовала се у периоду од 1992. до 1994. године.
- Касније прелази на ТВ Пинк (чији је власник Жељко Митровић) где прави емисију сличног типа која се звала ,,ББ шоу". Снимљено је 536 епизода, које су емитоване у периоду од 1994. до 2002. године. Захваљујући тим емисијама 1995. и 1996. године добио је оскара популарности, титулу за шоумена године, као и многа друга признања.
- од 2002. до 2004. године је на телевизији ,,Канал Д" снимио 50 епизода емисије ,,Слике из детињства" (ту емисију преносиле су и друге телевизије).
- од октобра 2007. године почео је да ради на телевизији ,,ТВ Кошава", као уредник и водитељ емисије ,,У свом стилу", у којој поред опуштеног разговора са више гостију пушта инсерте из емисије ,,ББ шоу" и спотове ,,Рокера с Мораву". Иначе скечеви из ,,ББ шоуа" и спотови ,,Рокера" уклопљени у емисију ,,Смех терапија" емитују се од 2005. године на 8 локалних телевизија.

slawen

Чекај, 'ајд' из почетка, јел' Жељко свирао за Рокере са Мораву?
Јо или по?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Superhik

Svirao. Cak se pojavio na omotu jednog albuma, sa sve sajkacom i laznim brkovima.

Btw, isao sam s njim u zemunsku Gimnaziju (nismo bili u istom razredu).
Ono sto pamtim je da je bio neverovatno vredan. Dok smo mi jurcali ribice i zevzecili, on je non-stop vukao nekakva pojacala, kupovao, prodavao.. U trecem razredu je otvorio 'studio' - ono, oblepio jednu prostoriju ambalazom od jaja, postavio neke bubnjeve i pojacala i izdavao taj prostor zemunskim grupama koje nisu imale gde da vezbaju, na sat.
U cetvrtom je kupio miksetu i magnetofone, pa je poceo da snima demo snimke, za kintu, a iznajmljivao je i sebe, kao basistu (izuzetan je muzicar, mejk no mistejk).
Kakobilo, vec u srednjoj skoli je imao para o kojima smo mi, ostali klinci, mogli samo da mastamo. Da smo o tome mastali.
Ja, licno, sam preferirao jurcanje za suknjama..

;)

slawen

Quote from: Superhik on January 28, 2011, 12:18:12 PM

Kakobilo, vec u srednjoj skoli je imao para o kojima smo mi, ostali klinci, mogli samo da mastamo. Da smo o tome mastali.
Ja, licno, sam preferirao jurcanje za suknjama..

;)

Е, ово је суштина: како све неки гњидави ћуте и гребу у позадини, док велики умови, шмекери, ликови од формата великим потезима просипају себе по усковитланој маси која кличе још, још...

И само се једнога дана пробудиш, а гњидуле постао неко мудо и одлучује о теби.

Музичар Жекс (миссим, баш су се отимали за њега) је ту још можда и последњи изданак старе гарде који је имао неке квалитете, премда потпуно некомплементарне "послу" у коме је направио паре (значи, није се обогатио на трзалицу); да видите ове брабоњке који данас напучавају којекакве демокрацке омладине, подмлатке СПС-а, ПУПС-а и осталих србских куротресина, никад не бисте поверовали да ће једног дана неко од њих постанути прецедником. А хоће.

AFord

ma nema sumnje da za bilo kakav vanprosecan uspeh covek mora da je drugaciji od vecine. Vise radi, zanimaju ga neke druge stvari, vise cita... Ja Mitrovicu nista od toga ne sporim, ocigledno ima kliker za biznis.

Nisam znao da je i u Rokerima bio, eto i to mi sada brka sliku. meni je nespojivo Oktobar 1864, sa sundom sa Pinka a i sa sundom Rokera s Moravu.

p.s. uzgred ja sam uglavnom nailazio na kasete Rokera s moravu kod nekih prijatelja u Svajcarskoj i Nemackoj kojima je to slala rodbina. Ne secam se ikoga iz mog okruzenja da je to (rado) slusao.

Superhik

Ne verujem da je njemu ishta sliku brkalo.
U Rokerima je svirao za pare i zbog para, i ocigledno mu ni slikanje u jeleku i sajkaci nije tesko padalo.

I da, takodje, u okruzenju, mogu reci i sirem, nemam nikog ko je te govnarije kupovao i slusao.
Ali, sudeci po milionskim tirazima, ipak je bilo onih koji su to (rado) slusali..

AFord

ovde se zezaju na foru mesnog nareska koji niko nigde nece priznati da voli/jede/kupuje a opet radnje pune mesnih narezaka, one ogromne mesare krljalju meso i pune konzerve punom parom.
Pretpostavljam da je tako nekako bilo i sa Rokerima...

slawen

Quote from: Superhik on January 28, 2011, 03:08:23 PM
Ne verujem da je njemu ishta sliku brkalo.
U Rokerima je svirao za pare i zbog para, i ocigledno mu ni slikanje u jeleku i sajkaci nije tesko padalo.

А у Октобру је био из убеђења. Ахахахахахахахахахахахаааа!

Superhik

Ne verujem da je Oktobar neke velike pare mlatio, mada su bili veoma dobri, rado sam ih slusao.
Mada, moguce je da iz mene govori zemunski lokalpatriotizam

:)

Pijanista

Quote from: slawen on January 28, 2011, 03:42:43 PM
А у Октобру је био из убеђења. Ахахахахахахахахахахахаааа!

:|

Hate mail

Ja kad vidim te neke "1992-1994." i "1994.-2002." (do danas?) koordinate, kao ovde gore po tim citiranim pisanijama, dobijem goosebumps