News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ona nasa lepojka (Nikol Kidman) dobila bebu

Started by Jelence, January 18, 2011, 05:09:06 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Ovo "lepojka" je samo da ziFciram Mirabelu :)

Elem, nova moda se zove surogat majke. Joj jeste to divno, imas bebu a ne moras da odradis najtezi deo. Istina, ni najlepsi (jer je iz epruvete). Do sada je bilo usvajanje, bas se pitam dal se preslo na surogatisanje jer mora nesto novo da se izmisli ili je usvajanje pokazalo negativne posledice?

Sve u svemu, Nikol i njen muz (nekakav kantri pevac or something  :mrgreen: ) su uspeli da "iznesu" celu trudnocu i da dobiju bebu jos prosle godine, a da press nista ne sazna. Znaci, moze se. Cini mi se da holivudske zvezde nisu mnogo razlicite od onih iz SER/SFRJ kada same salju paparaco fotke...

Sve u svemu, beba je stara vec 3 nedelje.

PS. Boktevido, koji je to biznis potencijal rent-a-uterus... Evo ovde ako ima neko ko ima polovni uterus koji ne koristi, moz' da ga iznajmi za velike pare. Dajte bre ljudi neku lovu da obrnemo, da se radi nesto.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Superhik

Hm.. Pa, uterus bas i nemam, al za nekakav joint venture na tu temu bih imao stosta da prilozim, na strogo dobrovoljnoj i neprofitnoj bazi..

Trivia - pomenuta N. K. je rodjena istog dana, meseca i godine kao i ja

Jelence

Boktemazo! 20 Jun 1967?

Inace, pricam sa prijateljicom pre neki dan o filmovima, te pomenusmo neke od njenih "ostvarenja". Ej, jel znas da je dobila cerku preko surogat majke? pitam ja prijateljicu. Jeste, pa po cemu je drugo dete razlicito od prvog - kaze prijateljica. Pa kako po cemu, za prvo je ona imala stomacic. Kaze ona ne budali delijo neznana, NK nema materice ni pod razno, ni prvo nije iz njene rerne izaslo.

A?!

I, naravno, posto je ona Dr, zna Dr-a koji je bio asistent Dr-a kojem je pricao kolega Dr da je nacuo iz druge operacione sale kako kolega prica da je prijatelj sa Dr-om koji je operisao NK... Navodno je hermafrodit...

Sto se bas slaze sa pricom da je Tom Kruz pepika. U stvari ne znam: ta oblast mi je pricno zbrkana. Ko tu koga cime i u sta. Ne'am pojma. Bas se ne razumem u seksualne izbore hermafrodita.

Superhik

Mazo il' ne mazo - tako je, poslednji dan proleca.

A ovo drugo ne verujem (osim ako ne potvrdi komsinicine zaove prija, ona sa VMA).
Missim, u, recimo, 'Mulen Ruzu' mi je bila bas onako.. A u 'Australiji' jos onakije..
A u tim rabotama me instikt retko vara.
Retko do nikad.

Pijanista

A i Keti Holms ima patku. A onaj Dr je radio sa Miskopeovom zaovom na VMA. Sve se uklapa.

Jelence

Moracu DR-ugarici da prenesem vasa razuveravanja.
Pa ono jes, kad se malo bolje razmisli, dok ne skine gace ovako tu pred nama mozemo samo da nagadjamo. Sto ne volim tu neizvesnost...  :x

I, sta kazes, Keti ima patku? Ma nemoj?  :?

Daisy

zaova + vma + google =
miskop
(besposlicar)
12. april 2010. u 05.14
Ziv je 100% !!

Jedna zaova od drugarice moje komsinice cija sestricina radi na VMA a na VMA lezalo jedno VISOKO VOJNO LICE, pa reklo ovoj (al da nikom ne kaže) da je Sloba otiso u Las Vegas i da je tamo postao veliki ortak sa Staljinom (ni on nije umro...to je isto patka) pa se kockaju po Las Vegasu, bance i pijance.

Pevo im na rođendanu Elvis Prisli, bio se i on napio ko letva.

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch