News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

bog pravi najbolje viceve

Started by tempo, January 21, 2011, 11:20:35 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

Aj' to, nego ovo jebote:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/dubai/8013438/Dubai-may-have-to-knock-down-buildings-constructed-during-boom.html

Mleko u kanalizaciju, kupus po ulici, plywood & stucco mini-gradove buldozerom, MBS u kantu ili cents on the dollar; sad ovo... Man moves in mysterious ways...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

tesko da je ova vrsta investicija isplativa. posebno ne kao investicija za post oil period. mislim, koga boli kurac za njihova ostrva i tornjeve.
oni se jedino mogu osloniti na stocks and shares (jesam li pogodio kako se pise?) koje imaju u americi i drugim ozbiljnim ekonomijama.

Hate mail

Jesi pogodio spelling ali do mojega sto mogu da se oslone.

tempo

nemam ja pojma o tome realno. vjerovatno nemaju na sta da se oslone, a i ako imaju, kad dodje vrijeme to ce im neko oteti.

nego, citam da je zbog poplava u australiji cijena celika skocila skoro 40%. mozda ce satnica u zenickoj zeljezari skociti na dolar i po....

Hate mail

"Je li to vise od 3 dolara i 27 centa?"  :mrgreen:

tempo

nije. to je manje od 1 dolara i 51 centa, ali ok je to. aerozagadjenje je takvo da niko nema apetit, penzioni fond se raterecuje, a i nema djecije galame po ulicama i parkovima.

AFord

nafte ce jos biti decenijama, a Dubai ce sa lovom postati (sto vec dobrim delom i jeste) najveci biznis centar u tom delu sveta. Vec je u dobroj meri glavna avio luka, brodska takodje, gomila kompanija tamo ima svoje ispostave.
Ovo sa ostrvima im nije trebalo, sumanuta investicija, zanela se deca igrajuci se sa lovom...

Pijanista

QuoteMleko u kanalizaciju,

Zamisli tek da je obrnuto