News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Huh?

Started by Mirabella, January 22, 2011, 08:05:43 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Promenio se izgled foruma?
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Paramecijum

Odeš u profil i vratiš na staro... ili izabereš neki treći izgled.

Mene smara taj SMF default profil pošto su varijacije njega na najvećem broju foruma i onda nikad ne znaš gde si; ovako, kada je drastično drugačije ili jedinstveno nemam dilemu.

Mirabella

O, ne marim, samo primecujem ocigledno.  :mrgreen:

Ostavim ukljucem kompjuter sa jednim izgledom 7k, odem da operem neki ves, sredim kupatila, obrisem prasinu, odlozim namirnice u frizider, vratim se, kaaad.... 7k u novom ruhu :)
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

slawen

Ћенифе у плуралу... машала.
Мени се њу лук свиђа бетер.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Mirabella

Spavace sobe nisam ni pomenula... ;)  To sam samo htela da kazem kako sam vredna.

I meni se svidja, nekako je uzi i pregledniji a i one palme su bas lepe, super legnu na ovu snezinu.

slawen

Слаже ми се са заглављем:

Uploaded with ImageShack.us

Плочице у купатилу на које се избија северним коридором да ни не помињем.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

AFord

jos da nije ovih smajlija dole - sve sljasti ko u Las Vegasu.
Missim, nismo bre vise deca.

E

Sto ne volite plazu ?

slawen

Још да си некако ретуширала ону длакаву штрокаву ножурду...

AFord

mada ni riba nije neka.

E