News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Vestacki nokti (samo za zenske, nemoj da bi neki qronja privirio...)

Started by Jelence, January 24, 2011, 04:51:44 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Nesto se mislim dal da i' turim ili jok. Prijateljica me napalila ko mladog majmuna, mLogo joj dobro stoje. Jos smo se onomad na kaHvi nasle u salonu za noHte, ona ih je upravo susila ispod one lampe. Joj ne da su ispali pravo dobri, doslo mi da i ja odma dignem nogu da me potkuju.

Sad se zdravo jako dvoumim dal da i' namontiram ili ne. S vremena na vreme pustam ove moje prirodne pa i' namazem ali mi lak ne stoji dugo. Lak na rukama ne prezivi kuhinju ni dva dana, a onaj na nogama mi ovaj moj namcor izgrize  :mrgreen:

Pitanje: da'ste stavljale silikonske nokte i koja su vam iskustva?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

E

Ja sam ih jednom u zivotu stavila i nikad vise. Mislim da sam o tome  pisala na starom 7K, kad me je grdila ona Koreanka  posto su mi drhtale ruke od straha : "Stop, you big baby!" Stvarno ih je lepo uradila i to je jedna umetnost koja zahteva znanje i talenat , ali z@jebi ti to kad treba da ti izbrusi, skine povrsinski deo nokta :?. Elem volim da idem da sredim noktice, umem i sama to lepo da uradim, ali vestacke -no thanks.
P.S Juce mi se slomio jedan nokat na prstu kad sam nesto cistila i morala sam sve nokte da skratim :(, plus sam taj isti prst posle izgorela na pegli  :cry:

Jelence

Ja gledala na YouTube kako i' montiraju, mazu, ma svasta rade. Evo balavim.

Koje si ti stavila?

Prijateljica ih redovno stavlja. Kaze ne skida se boja uopste (2-3 nedelje). Istina, kuva njen muz...

Jelence

Superhik

Jelo, a jel se samim gvirenjem kvalifikujem za qronju?
AutomaCki?

AFord

aj' ako ti nije tesko otvori jedan topik o silikonskim grudima.
bas bi voleo da gvirnem u tu raspravu.

Jelence

Jelence

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Jelence

Koliko cesto ides na R&M (Repair & Maintenance  :mrgreen: )  ?

Ko pere sudove u kuci?

Jel mozes da ih prefarbas sama u drugu boju ili jok? Mora majstor da moluje, ne mozes ti?

E

baggio

Quote from: Jelence on January 25, 2011, 06:13:32 PM
Koliko cesto ides na R&M (Repair & Maintenance  :mrgreen: )  ?

Ko pere sudove u kuci?

Jel mozes da ih prefarbas sama u drugu boju ili jok? Mora majstor da moluje, ne mozes ti?

* 4 nedelje

* obatroje ( ja, on i masina ) :mrgreen:

* obicno uradim french, ali u nekim prilikama koristim i druge boje laka....zbog gel glazure, lak se vrlo lako nanosi ili po potrebi skida, sto znaci sama.  I sasvim je tacno da lak stoji neverovatno dugo pod uslovom da mu stavis top coat.
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

E

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Jelence

Jelence

Quote from: baggio on January 25, 2011, 08:48:28 PM

* obicno uradim french, ali u nekim prilikama koristim i druge boje laka....zbog gel glazure, lak se vrlo lako nanosi ili po potrebi skida, sto znaci sama.  I sasvim je tacno da lak stoji neverovatno dugo pod uslovom da mu stavis top coat.

Hang on... Prijateljica mi je rekla da se cela skalamerija skida acetonom. Jel smes da koristis aceton pri premazivanju noktiju? (tipa: skines stari lak stavis novi)

Jel ti tvoje nokte lepis ili se nanose cetkicom (gledala na YouTube ovo sa cetkicom, isto ko ja kad stavljam silikon oko sudopere).

Hate mail

You should see some of the more elaborate works on some of the specimens.

Shaneeqa, come over here.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

baggio

Ja imam svoje nokte koji su premzani gel glazurom.
Ispod toga su moji zdravi i pravi nokti.
Da se razumemo, ovo nije nadogradnja noktiju. Kako prirodan nokat izrasta, samim tim i gel premaz se
pomera i zbog toga da bi ih odrzala lepim i pedantnim, do sledeceg odlaska na "opravku" ja ih sama odrzavam
turpijicom, ili ih glacnem sa buff-om.

Slobodno moze da se koristi aceton kada se skida lak sa noktiju, ali  sam nema efekta na gel. Inace u pravu si, gel se nanosi cetkicom.

I hajde, ne cvikaj toliko, idi lepo i uradi svoje nokte. Ako nekim slucajem to nije to, uvek mozes da ih skartiras.