News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

bas simpaticno

Started by tempo, January 25, 2011, 07:26:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tempo

http://www.sarajevo-x.com/svijet/region/clanak/110125086

sto se mene tice, mogu reci da je steta sto je jatak dobio samo uslovnu kaznu.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

AFord

uopste ne znam koja bi me kazna zadovoljila. pogotovu kada znam da su dvojca glavnih u bekstvu.

Mirabella

Zna li se gde su?

Nego, cuti, bre, moglo je da se odugovlaci (tetka, lek, prasici, svedok nije imao prevoz da dodje na sudjenje, advokata bas tad nesto boleo @rac, itd.).  U poredjenju sa vecinom sudjenja, ovo je bio ekspresni postupak, i makar ce neko od te bagre, ako ne svi (sada), da zavrse iza resetaka.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

100 za jednog.

Za 100 godina mozda ce lokalni zivalj poceti da se pita da li mozda i njihov zivot nesto vredi.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

indie

lepo, lepo...

e, pa posto su lepo zavrsili poso
eve i nagrade:

Za MUP i tužioce stanovi bez kamate
26. januar 2011. | 00:13 | Izvor: Blic
Beograd -- Zaposleni u MUP, javnom tužilaštvu posebne nadležnosti i BIA, koji imaju status ovlašćenih službenih lica, mogu da kupe državne stanove na 20 godina bez kamate.

Ovlašćena službena lica u javnom tužilaštvu posebne nadležnosti su specijalni tužilac za ratne zločine i specijalni tužilac za organizovani kriminal, kao i njihovi zamenici koji su izabrani na stalne funkcije na neodređeno vreme.

Vlada Srbije je pre godinu i po dana zaustavila otkup državnih stanova jer su ih direktori javnih preduzeća, ali i drugi činovnici, kupovali po bagatelnim cenama.

Cena bi sada, po izmenjenoj uredbi o rešavanju stambenih potreba izabranih, postavljenih i zaposlenih lica kod korisnika sredstava u državnoj svojini, trebalo da bude tržišna, ali uslovi otplate su i dalje prilično povoljni.

"Kupoprodajna cena se može isplatiti odjednom ili u jednakim mesečnim ratama, tako da rok otplate ne može biti duži od 20 godina. Ukoliko se kupoprodajna cena plaća u jednakim mesečnim ratama, one se iskazuju u evrima, a plaćaju u dinarskoj protivvrednosti evra po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja rate", piše u novoj uredbi.

Za razliku od uslova za policajce i tužioce, država je građanima ove godine pooštrila korišćenje subvencionisanih stambenih kredita - učešće je sa pet povećano na deset odsto, a nema ni grejs perioda u plaćanju kamate.
'на љуту рану - љуту траву..!'

Ivan_D

Primerene kazne, pozdravljam.

Bilo je na komentarima B92 par quasi-intelektualnih komentara citaoca da su kazne preterane i izrecene pod pritiskom Francuske i EU. Cista budalastina naravno (taj deo da su kazne preterane).
Kazne nisu nesto univerzalno vec se izricu shodno gomili faktora. Postoje kazne koje se izricu u ratnom stanju, stanju poplava, pozara i ostalih nepogoda i koje su primerene datoj situaciji. Desperate times call for desperate measures.

Dobro je sto je ova srbijanska zgadija kaznjena appropriately, a da je Srbija prava drzava kaznila bi i njihove roditelje i rodbinu debelim novcanim kaznama za nepostovanje suda i izazivanje incidenata u sudnici.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Eh, indie... great find.

@Ivan_D:

To je ostavljeno roditeljima da pokusaju u gradjanskoj parnici. Ali javlja mi se da mladi ljudi a osobito mladi srBski neradnici i sve brojniji olos a.k.a. navijaci obicno nemaju nikakve ili bogznakakve imovine - bar ne one koja potice iz legalnih izvora i nalazi se u legalnim/dokazivim/seizable tokovima - iz koje bi se ovima moglo nesto isplatiti... i tako... (sad zvucim kao slawen, garant).

Reakcija tzv. roditelja: missim... ovde kad Tyquawn siluje, ubije, i pojede nekoga pa na sudu dobije 3 dozivotne robije, majka Shaneeqa plus sira rodbina redovno zakukavaju "Mah baby!" i prete sudiji.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

zagor te nej

Sad ce ovu presudu da obori svaka sledeca sudska instanca, onim nesretnim roditeljima ce banbkrotirana Srbija da isplati neku bedu od para da se okanu corava posla, a ovih patriJota eto na utakmicama dogodine.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Daisy

nisam baš siguran ... onaj (Uroš) što je napao policajca je i dalje u zatvoru ... Kovačević isto ...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Miladin Kovacevic u zatvoru? ah, nisam to upratio. dobro je. jel vec osudjen? na koliko?
If you dine with the devil bring a long spoon.

Tromotorac

Jel' to onaj begunac iz USA/sin dobro povezanih lekara koji su svedocili za Haske optuzene?
The bums will always loose.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.