News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Bez dobrog naslova

Started by Jelence, January 26, 2011, 09:35:30 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Skajpujem se ja danas sa drugarom iz rodnoga kraja... Kaze mladjem klincu bio rodjendan pa su on i zena hteli da vode drustvo u igraonicu. Sta ce, zimsko doba, sta da radis sa kucom punom dece moras nekako da ih zabavis. Tamo imaju gde da skacu i zjacu, a ima i neko ko zabavlja decu (well, bili ste i sami na slicnim mestima, sta da objasnjavam).

Elem, rese se da prave rodjis u toj nekoj igraonici i desilo se da je nekoliko dana pred proslavu buduci slavljenik bio kod drugara na rodjendanu na istom mestu. Moj drugar i zena mu se obradovase kaze bas ce mali da vidi kako to izgleda itd. Kad se malisa vratio kuci pitaju ga kako je bilo, mali tuzan, nece da prica o tome.

Tek sutradan izvuku iz njega da je bio izbacen sa proslave... Kaze bio je nestasan (mali inace ima 4 godine) i ta teta sto je zabavljala decu ga je izbacila. Dal je sedeo u cosku ili gde je bio udaljen nisu sigurni, ali sve jedno dobio je nogu u dupence.

Kad je dosao dan detetove zurke, u igraonici ta ista teta bila opet zabavljacica. Mali se naplasio nevidjeno, plakao, trazio mamu, ma cirkus citav.

Ova kokoska se pravdala da je malisa stavrno bio nevaljao i da je zasluzio da bude izbacen.

Ne znam sta vi kazete na to, al evo kod mene je vec vece i ja jos uvek nisam usta zatvorila od kako sam jutros zinula od zaprepascenja.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

tarana

pa, kad bi nam ispričala zašto je bio eliminisan, možda bi bilo jednostavnije.

Jelence

Jel to bitno?
Jel hoces da kazes da u stvari moze da postoji razlog da se dete izbaci sa rodjendanske zabave??

Sta naprimer?

tarana

na primer da je zapišo slavljeničku tortu.

jel ti hoćeš da kažeš da APSOLUTNO ne postoji ni jedan razlog, da se dete izbaci s rođendanske zabave?

Jelence

Aha, to je OK komentar posto ti ne znas dete.

Ne, nije zapisao rodjendansku tortu, bio je nestasan.

Mislim, koliko ti slucajeva znas da je 4-godisnjak zapisao tortu??

U vreme dok nam je recimo McDonalds bio aktuelan (to je otprilike taj uzrast) dolazila su deca s koca i konopca na rodjendane. Deca mogu da budu poprilicno nestasna, da skacu okolo, nece da se igraju ono sto je na programu, pricaju, galame, svasta nesto rade. Ja ne kazem da je lako izaci sa tolikom decurlijom na kraj. Grebeno je tesko.

Uvek sam se divila onim curicama koje su zabavljale decu. Ma sta jedno, ja bih ih sve izbacila, samo da mi zucnu. Mozda zato ne radim taj posao...

E

Ta je teta jedan mentalac.Izbacila dete zato sto je bilo nemirno. Secam se tih igraonica, jos malo pa cemo da obnovimo gradivo posto ovo malo odrasta, a ovi veliki vec neko vreme slave rodjendane sa svojim drustvom tako sto odu na veceru, bioskop I tome slicno, mi roditelji ih samo razvezemo. 5ok su bili manji I slavili u igraonicama uvek bi neko od nas roditelja bio prisutan bez obzira na "tetu" koja ih "cuva".Ne znam gde je bila ta tvoja drugarica I ostali u vreme kad je malisan bio "nestasan". Ne znam ni zasto je resila da posle incidenta uopste slavi detetu rodjendan u istoj igraonici.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

AFord

moja deca (5,3) idu u obdanista gde je redovna pojava takozvana tajm aut stolica za nestasnu decu. Nasi za sada to nisu okusili, ali ja vrlo cesto vidim i cujem da su deca slata da olade kapisle.
da smo (mi roditelji) tu pri ruci, nisam siguran da li bi ih stavljali u tajm aut ili bi ih izbacivali.

p.s. ako je mom detetu rodjendan licno bi me nerviralo da neko drugo dece pravi cirkus i zaserava provod. ti rodjendani su ovde obicno 1.5h tako da nemas bas previse vremena za sve, pogotovu ako neko pravi sranja.

Jelence

Quote from: E
Ta je teta jedan mentalac.

You bet she is  :x

Quote from: E
Ne znam ni zasto je resila da posle incidenta uopste slavi detetu rodjendan u istoj igraonici.

To je bilo u razmaku od 2-3 dana, tako da je prvo bilo logisticki iscrpljujuce da se sve menja i premesta (ili da otkazuju rodjendan? gde ce sa decom ako ne otkazu?). A drugo nadali su se da ce neka druga teta da bude sa decom posto ih ima vise od jedne.

Mozda su mogli da izricito traze da bude neka druga... A jebiga, vojskovodja je uvek pametan posle bitke.

Jelence

Quote from: AFord
p.s. ako je mom detetu rodjendan licno bi me nerviralo da neko drugo dece pravi cirkus i zaserava provod. ti rodjendani su ovde obicno 1.5h tako da nemas bas previse vremena za sve, pogotovu ako neko pravi sranja.

#1: dal znas i za jedan rodjendan tako male dece da nije bilo nekog sranja?
ja bogme neznam... nije se desilo ni kod mog sina ni kad je sin isao kod drugara. uvek bude bar neko da pravi cirkus. i pravo da ti kazem, ja sam vrlo rado to ostavljala toj curi sto se bavi sa decom, ona i pored sve graje i zajebancije uspe da prodje kroz igrice koje teba da odigraju i da uvali slavljeniku bar jednu zlatnu medalju.

#2: jel ti ocekujes od dece tog uzrasta da budu mirni ko na slici?

#3: ako ces ozbiljan provod i da se svi prisutni uprepodobe ko da su gutali stirak, onda je najbolje da se ide na operu... eventualno labudje jezero... a posle pizza od labudji batak  :mrgreen:

Jelence

PS. Kako su ono Indeksovci rekli... "A poznato je da nema mirno dete kao sto nema ni lepe babe".

AFord

ne znam, ja se ne secam nekih vecih sranja. deca su deca, trce, skace, sudare se pa placu itd.
Vidjao sam i zaista nevaspitanu decu koja apsolutno rade sta hoce a roditelji sve kao nesto gledaju.
Jedan klinac dosao kod nas pa se popeo na sto u kujni dok su svi jeli pizzu, ja mu rekao da ne moze, mama i Tata se smesili kao ne moj, ali nista. Na kraju sam ga uhvatio za nadlakticu i skinuo dole, on me gledao zbunjeno, njegovi se i dalje smeskali kao "nestasko mali" a onda je krenuo da place.