News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Jelence, ti spavas?

Started by Pijanista, January 31, 2011, 08:45:03 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Razvode se Dacha Ikodinovic i Natasa Beklavac a ti ne javljas. Ili si to zanemela od shoka...

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

je l' tu nije ubilo prosle godine?
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Ivan_D

ah, istina. Meni sva ta prezimena koja se ne zavrsavaju na "ić" izgledaju isto    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pijanista

Ljudi sta je sa Jelencetom?
Mislim ono, oluje, poplave, pichvajzi, kenguri, i taj rad.
Ajde javi se da znamo da si citava

Pijanista

JELENCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

:cry:

Mirabella

Zar nije Jelence skoro pretilo da ce da ide negde na g.o.?
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pijanista

Nadam se da je to. Neki Havaji, vorkshop kod Robinsa, Toskana, nesto tako lepo.

Jelence

Quote from: Pijanista on January 31, 2011, 08:45:03 PM
Razvode se Dacha Ikodinovic i Natasa Beklavac a ti ne javljas. Ili si to zanemela od shoka...

'bo te mis, i ovde si nasao da trukujes o njima.
ja bre s ovu stranu Moravu ne idem vise nocom u pljacku frizidera - iskacu ovo dvoje iz njega.

koja drama, mati mila.

sa druge strane, treba biti dzek pa izvuci korist iz smrti babe, tj iz razvoda.

jer pevaljka je sada nikad vise trazena. cuj, SADA. cuj, PEVALJKA. koje ona enivej?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Pijanista

Kako ko je? Sad si me razocarala. Duboko.
Nego, Tom Kruz Dos'o u Vankufer. Crkni od zavisti.  :evil:

Jelence

E jeb'ga. Sta peva? Sisno-guzne melodije?

E

Tomica u Tropic Thunder ( da ga ne prepoznas)
T. Cruise dancing in Tropic Thunder.wmv

I can dance like this  xrofl :!:

Jelence

MalaKoala

Jelence, imate li tsunami alert ili to vazi samo za NZ?

Pijanista

Stalno neka voda, prvo sa planina, sad sa okeana. Jbt

AFord

do pre nekoliko godina kada je tsunami pobio onaj silni svet po Sumatri, Tajlandu i sl. nisam ni znao sta je tsunami. Od onda malo-malo pa negde tsunami.
Pre par meseci na TVu sam video i snimak tog tsunamija sa Tajlanda, ljudi se kupaju more mirno povuklo se nekih 50-100 metara svima zanimljivo traze skoljke i gledaju ogromnu krestu u daljini koja polako postaje sve veca. Na kraju ih je sve pobila cak i ovog tipa sto je snimao.
Grozno...
Mozda na kraju krajeva i nije tako lose sto Srbija nema more. Jos nam samo to fali.

Pijanista

Da je samo zemljotres, lako bi s tim. Glas Razuma:

AkaoAndromeda 11. mart 2011. u 12.13I

ja sam sigurna da je haarp imao ucesca u tome. Ako ništa drugo bar je mogao da ga POVECA.

Jer Tesla se naročito rezonancom. To je pojava da kad imamo dve vrste kretanja, da ona mogu da se slože tj. naprave treće kretanje, kome će amplituda da se povecava do BESKRAJA. Ako se to dogodi u nkoj masini ili mehanizmu, onda sve puca i lomi se, jer ni jedan materijal ne može da izdrzi tu snagu. Tako se ponekad u luna parkovima dogodi slučaj rezonance, kad se polome one masine i ljudi stradaju. I oni secude kako je to moguće, to je bilo veoma jako, a totalne su dileje za rezonancu.

E vidite, oni su HAARP napravili po Teslinim patentima i sigurna sam da su ga između ostalog programirali tako da on može a se ukljuci u svaki zemljotres na Zemlji i POVECA ga, tj. poveca silu udara iz zemlje, izazivajuci rezonancu Haarpa i zemljotresa. Tako je i ovog puta bilo, verovatno, a i sa NZ takođe.

Takođe i sa velicinom talasa mora, ako se talasi od cunamija slože sa talasima od obrtanja Zemlje i dodje do rezonance, talasi mogu da postanu i mnogo veci nego sto su bili u Japanu.

Hate mail

Ona je, naravno, sve ovo zakljucila nakon 20 godina proucavanja fenomena radijatora koji lupaju.

Ivan_D

Pijanista

Jos jedan, Nagano. Japanci, pokajtesja.

MalaKoala

Quote from: Pijanista on March 11, 2011, 05:21:52 PM
Da je samo zemljotres, lako bi s tim. Glas Razuma:

AkaoAndromeda 11. mart 2011. u 12.13I

ja sam sigurna da je haarp imao ucesca u tome. Ako ništa drugo bar je mogao da ga POVECA.

Jer Tesla se naročito rezonancom. To je pojava da kad imamo dve vrste kretanja, da ona mogu da se slože tj. naprave treće kretanje, kome će amplituda da se povecava do BESKRAJA. Ako se to dogodi u nkoj masini ili mehanizmu, onda sve puca i lomi se, jer ni jedan materijal ne može da izdrzi tu snagu. Tako se ponekad u luna parkovima dogodi slučaj rezonance, kad se polome one masine i ljudi stradaju. I oni secude kako je to moguće, to je bilo veoma jako, a totalne su dileje za rezonancu.

E vidite, oni su HAARP napravili po Teslinim patentima i sigurna sam da su ga između ostalog programirali tako da on može a se ukljuci u svaki zemljotres na Zemlji i POVECA ga, tj. poveca silu udara iz zemlje, izazivajuci rezonancu Haarpa i zemljotresa. Tako je i ovog puta bilo, verovatno, a i sa NZ takođe.

Takođe i sa velicinom talasa mora, ako se talasi od cunamija slože sa talasima od obrtanja Zemlje i dodje do rezonance, talasi mogu da postanu i mnogo veci nego sto su bili u Japanu.

http://www.youtube.com/watch?v=nY4HGs-9JiU

AFord

citam da kazu da ocekuju da je broj mrtvih oko 1000 a da je zemljotres najjaci ikada zabelezen u Japanu.
Ako se to sve na tome zavrsi zaista im se mora odati priznanje. Mozda se varam ali zemljotres u Kraljevu je bio nesto oko 5-6 stepeni Rihterove skale pa je razvalio citav kraj.

Tromotorac

Meni se cini da je najvise stradalo od tsunamija, ne od zemljotresa.
The bums will always loose.

Pijanista

Zemljotres je bio na moru. Prakticno sve je cunami rasturio

Tromotorac

The bums will always loose.

AFord

iz WSJ:
Quote"The quake, one of the five strongest measured since 1900, with a magnitude of 8.9, inflicted particularly severe damage to areas facing the northern Pacific coast but also caused mass panic around Tokyo, where workers evacuated buildings and power was cut off in 4.1 million households in and around the city. "

ispada da je zemljotres dobro tresao i zgrade ali ostecenja i mrtvi su usled cunamija.

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Jelence

Quote from: AFord on March 11, 2011, 09:08:52 PM
citam da kazu da ocekuju da je broj mrtvih oko 1000 a da je zemljotres najjaci ikada zabelezen u Japanu.
Ako se to sve na tome zavrsi zaista im se mora odati priznanje. Mozda se varam ali zemljotres u Kraljevu je bio nesto oko 5-6 stepeni Rihterove skale pa je razvalio citav kraj.

Negde sam procitala da se Japan svakih 5 minuta po negde trese.

AFord

ovo sa nuklearkom je ono tragedija u slow motion-u.

sada gledam snimke stete koju je napravio tsunami u Kaliforniji - isprevrtao camce po luci, pobacao ih po obali kao kutije od sibica. Neverovatno je koju snagu ima tsunami da predje citav Tihi okean bez vecih gubitaka u energiji i nastavi dalje.

Hate mail

Glas Razuma on HAARP...

Veshtachki zemljotresi - kratko

Bostan

13. mart 2011. u 01.52

U poslednje vreme tj u poslednjih nekoliko decenija je prisutna US praksa u Svetu i to PLJACHKANJE preko zemljotresa. Zemljotresi se izazivaju veshtachki sa Haarpom i to tako shto se preko direktnih i VF reflektovanih talasa tachno snima pukotina u unutrahnjosti Zemlje na tachno odredjenom mestu ili mestima. Ta pukotina se izuzetno precizno (u milimetar) simulira na rachinaru i po velichini i po obliku i po dimenzijama. Rachinar automatski prorachunava sve neophodne pravce zrachenja, intenzitete zrachenja i naročhito vazhno - rezonantne frekvencije. Chitave ekipe se pripremaju za snimanje NAJGORIH slika a stanovnishtvo se na vreme evakushe neposredno pre zrachenog udara sa mikro talasima Haarpa. VF Haarp talasi mogu da prolaze kroz zemlju saglasno pulsirajucem obliku odn tzv obliku VF CHESHLJA tako da direkni i reflektovani talasi, snimljeni sa okolnim prijemnicima, izuzeno precizno određuju pukotinu (slichno kao Ultrazvuchni Sonar za otkrivanje podmornica). Nakon toga se izaziva zemljotres koji je kontroliz=san a broj zhrtava se na DESETINE, STOTINE ili chak Hiljade puta informaciono i lazhno uvecava. Sa zemljotresima se istovremeno postizhe vishestruk efekat:
- Unishtavaju se i zatrpavaju u napred sve pukotine koje bi u buducnosti mogle da budu uzrok stvarnih, prirodih Zemljotresa. Na taj nachin se znachajno pomazhe datom regionu poshto taj region postaje stabilan tj nema vishe pukotine i nema opasnost od zemljotresa.
- Vrshi se pljachkanje Evrope, Slovena (Rusije) i Latinosa preko slanja u Svet najruzhnijih slika i na osnovu velikog broja donacija i dobrovoljnih priloga. Na taj nachin taj region i US preko laži i TV pljachkaju Evropu, Slovene i Latinose i dele opljackana ogromna sredstva. Npr donaije za Haiti od strane samo Evrope su nekoliko milijardi Eura, a zemljotres na Haitiju je veshtachki i broj zhrtava je na stotine ili hiljade puta uvecan. Isti sluchaj će da bude i sa Japanom, a sve opljachkane donacije se ulazhu u nove tehnologije u US i Japanu.
Shto se tiche Nuklearnih elektrana i tu se radi o veshtachim i lazhnim odn kontrolisanim delovanjima vlasti pri chemu su male havaije kontrolisane i informaciono se uvecavaju tj lazhu na stotine puta. Na taj nachin se takođe pljachka pomenuti deo Sveta i istovremeno se uklinjuje strah u stanovnishtvo Japana tako da se iniciraju i pojachavaju istrazhivanja za druge oblike Energija naročhito Solarna i npr energije vetra. Ceo sistem je dugorochno plniran u podzemljima US i Japana i nameshten tachno u vreme posete predsednika Srbije, da bi se shto vishe zastrashili Sloveni tj Rusi i ostali. Veshtachi zemljotesi i havarije Nuklearki su najbolji nachin za najlakshe i najbrzhe efikasno pljachkanje kopnene Evroazije i juzhne Amerike.Sve pukotine se određuju tj mere u par sekundi, a i zmljotres je par dana, dok se opljachkani novac preko donacija meri u desetinama milijard dolara.Eto dokle ide Anglikansk zloba ipodlost.Itd
Nastavite vi detaljno - lazhi, lazhi i lazhi...

----------------------

faufiler

13. mart 2011. u 03.05

Sigurno su gadjali Caveza, pa im komp zaiyeebo racunicu i pogodise svoje Jap sveznike..
Šta reci. Maler.

----------------------

Registrovan
(clan)

13. mart 2011. u 03.09

Idi leci se.

Daisy

... dobro je ... ovaj poslednji je Registrovan ... / Certified ...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.