News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Samo za drugar'ce sa foruma

Started by baggio, February 07, 2011, 09:28:07 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baggio

Je l' neko od vas imao prilike da poruci cipele online?

Kakva su vam iskustva?
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Ja redovno. Dr Martens, doduse.

Iskustva: odlicno.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

Nisam online, nesto mi to nije sigurno , narocito sto mi je noga nesto izmedju ( mislim broj stopala) zavisi koja je obuca je u pitanju. Cipeliska, cizma , sandala, sve to mora da se uzivo proba i proseta , pa ako valja kupis. Jedino ako mozes da ih vratis ako ti ne odgovaraju. Ima online piperlime ali nikada nisam probala.

slawen

Да се проба, него како.
Ја сам пробао и телевизоре кад сам куповао - кажем оном момку, све је то лепо што ти мени причаш и показујеш, ал' откуд знам ја како ће то мени кући да ради, него потерај ти три-четири модела, па да видимо који ће најбоље да ферцера, а и да ми се уклопи.
Имали као бесплатну доставу. Будале.
Испало после стварно да један који сам испрва хтео да узмем имао неку фабричку грешку која се показала тек кад сам га окачио код мене на кабловску у неком тамо подручју, тамо код њих у радњи они га као "тестирали" на ДВД плејер са цртаћима, ту мора да ради к'о лудо.
Замисли да сам морао да га сам цимам, па враћам, па натезање са продавцима....
Додуше, ципеле су мањих габарита.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

baggio

I ja sam verovanja da cipele treba probati i malo u njima prosetati kako bi se
ocenila njihova udobnost itd...itd...medjutim, jedna moja prijateljica je kupila bogovske cipelishke
(doduse bogovski ih je i platila ;)), ali ih je ubola bolje nego da je skoknula do prodavnice.
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Mirabella

Gotovo da nema stvari koja nije kupljena online, obuca ukljucena.

Stvar je vrlo prosta, ili kupujes vec isprobanu obucu - firma/model, kvalitet, velicina, udobnost - ja tako vec desetak godina kupujem iste mokasine, ili  se bacis u nepoznato, a sve u nadi da ce ispasti najbolje.  Ja sam tako izduvala nekoliko pari (naravno, uvek mozes da vratis), ali su neke bile pun pogodak.

Uostalom, koliko to treba da setas po radnji da bi ustanovio/la da ti cipele odgovaraju?  ;).

E sad, da li bih se usudila da kupim. M. Blahnik online, ne znam.  To ni inace nije moja liga, tako da nema sanse da se zeznam.  :)

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Mirabella

Hahahahaha, ponukana ovom prepiskom, potrazih cipele kod (sad vec omiljenog) Neiman Marcusa  ;)  i naleteh na updated borosanu, pa jos za 200+ $$, na snizenju!  :mrgreen:

http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod118590107&eItemId=prod118590107&searchType=SALE&parentId=cat980731&icid=&rte=%252Fcommon%252Fstore%252Fcatalog%252Ftemplates%252FET1.jhtml%253FNo%253D20%2526tv%253Dlc%2526_requestid%253D48556%2526N%253D4294966733%2526st%253Ds

P.S.  Kako, bre, da pretvorim ovaj link u nesto normalno?  Da mi ostane link na borosanu al' da ga zovem nekako drugacije a ne ovo @#$%^&* cudoviste?
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Daisy

[url=link] borosana [/url]

sitna neka slova, pa sam zato stavio sliku ...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Mirabella

Hvala, INI.  Slicicu ne vidim, a kad unesem properties manuelno u browser, dobijem katanac od security unita (mora da je nesto nevaljalo  ;) ).  Moracu da pogledam kod kuce.

baggio

Bella,

cak sa ove daljine se vidi da je ova borosana udobna.
Vidi se da je izradjena od prvoklasne koze.  Eto, to bih porucila iz zaleta i sasvim sam sigurna da bi mi legla.

Nego, kad sam gore napomenula da obuca treba da se proba mislila sam na kalup cipele. 
Mnogo puta podignem cipelu jer je na oko fantasticna, a kad je obujem,
nema sanse ni 5 minuta u njoj da hodam.  xrotaeye Pojma nemam koja bi noga mogla da hoda
u tako tvrdoj cipeli.

E

A Bella sto ti C(s)kupo ovaj sajt  :(

Ovo haljince je mnogo slatko (shtrikano)

P.S hvala INI-ju na lekciji kako se skracuje tekst linka  :!:

Mirabella

Baggio,

Obicno ili kupujem cipele koje provereno znam da mi odgovaraju (firma, broj, kvalitet, kalup) ili nesto sto ne moze mnogo da ne odgovara, nesto slicno ovome, bez pravog "kalupa".

thongsandals (bas da vidim da li ovaj INIjev savet fercera  :)

Naravno, moze i to da bude problematicno, ali manje su sanse.

P.S.  Hmmm, izgleda da ovo ne radi, jel vidite vi sliku?  Ja ne.

baggio

Quote from: Mirabella on February 09, 2011, 05:32:01 PM
Baggio,

Obicno ili kupujem cipele koje provereno znam da mi odgovaraju (firma, broj, kvalitet, kalup) ili nesto sto ne moze mnogo da ne odgovara, nesto slicno ovome, bez pravog "kalupa".

Isto i ja, ali ovu (online) rabotu jos nisam probala.
Treba mi nesto za veoma svecanu priliku, pa, reko' daj da proverim neke web sites.  Nasla sam par modela meni nepoznatih firmi, pa se dvoumim...i eto...

Inace, ni ja ne vidim slidzu.