Nisam ja siguran da je to do greške u transferu, ili se sporo spaja sa MySQL bazom ili, još gore, javlja da ne može da se spoji (ili ne javlja ništa). Meni to pre liči na preopterećenje resursa hosting provajdera. Na ovom serveru je oko 70 sajtova i takve stvari su lutrija, sve zavisi koliko resursa servera aktuelni sajtovi troše (a neki od ovih dosta troše).
Šta misliš, zašto meni jeftin hosting dobro radi? Ne zato što sam kupio fenomenalan paket nego zato što se potrefilo da svi ostali sajtovi na istom serveru ili su suspendovani ili su sajtovi koje niko živi nikad ne otvara, tako da je CPU load 0.5%. Ja tek planiram da stavim neke zahtevnije stvari i ne bih se iznenadio da ondaK i mene suspenduju.

Neko je fenomenalno opisao ovih dana kako rade domaći hosting provajderi. Zakupe neki server u USA, kupe templejt za sajt svoje "kompanije" i udri u prodaju. Jednostavno treba izbegavati domaće preprodavce, ako hostuješ na američkom serveru (kao što hostuješ) kupi hosting od Amera. OK, i ja sam hosting na američkom serveru kupio od domaće firme ali, kao što rekoh, sad čekam da vidim hoće li me suspendovati. Njima si jedino dobar kad ti piše "under construction" i kad ništa ne trošiš.
Resetovaću...