News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

wicked

Started by E, February 13, 2011, 05:55:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

Housewives Of New York City' Are Up To For Valentine's Day!

From mommy-daughter dates to secret surprises, the stars of RHONY are celebrating Valentine's Day with the ones they love!

Share

It's sure going to be one beautiful Valentine's Day for the gals of the cast of The Real Housewives of New York City! Ramona Singer, Sonja Morgan, Kelly Bensimon, Alex McCord, Countess LuAnn de Lesseps and Jill Zarin all share their plans for the special day with HollywoodLife.com exclusively!

Here's what they're all up to:

Ramona Singer: "I actually celebrated Valentine's Day early with my husband Mario," Ramona says. "I gave Mario a present. We got a double massage for two hours last weekend at the Equinox in a private room and shared a bottle of champagne. Because Valentine's is on Monday, we are going out on Saturday night with four other couples for dinner. On Monday we are taking our daughter Avery (because she is the other woman in Mario's life) to a nice dinner."

Sonja Morgan: "I'm going to get my guy some red hot and white cashmere socks, and three long stems roses," Sonja notes. "The rest I'll leave up to your imagination."

Kelly Bensimon: "My valentines are my two girls," Kelly gushes. "I like to surprise them with some fun sweeties. Sea wants chocolates. Teddy wants gummy bears. Fortunately I love both!"

Alex McCord: "With Simon and I, every day is Valentine's Day," Alex rubs it in. "So we don't do anything special on V-day. But now that our kids are getting older, they are starting to share Valentines with their friends at school. We sit at the table and go over the cards with the kids. We also had a romantic night on Feb. 10 (that was not V-Day related) where we cooked each other a big meal after the boys went to bed. Neither of us are big on the commercial V-day thing."

Countess LuAnn de Lesseps: "I'm being surprised — it's killing me," LuAnn shares with us. "LuAnn is being 'surprised' for Valentine's Day by her boyfriend, Jacques," confirms her rep. "She has no idea what the plans are! And then next weekend, she is taking her daughter Victoria for a girls' weekend out in Miami."

Jill Zarin: "Jill plans on spending a romantic evening at home with her husband Bobby and modeling the new lace design of her Skweez Couture shapewear," Jill's rep tells us. "Bobby always starts Valentine's early by sending flowers a few days prior. The first bouquet of 500 imported french red roses arrived on Feb. 11."

What are you doing for Valentine's Day? Share your stories below!

Ivan_D

Valentine's? Hah! business as usual. hopefully sleep through the kid's getting ready for preschool around 7 (zyrtec usually does the trick). Wake up around 10, j@rk off to the wife's new girlfriend, get up, play 3-4 games of Star Craft 2, have breakfast, shower, play 1-2 more SC2, go for a walk, listen to audiobooks, back home, play some poker online, lunch, hebrew lesson, back home, do some work, some more poker if there's money left, if not SC2 will do, zyrtec, audiobook, sleep, live to live another day    :)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

"Jerk off to wife's new girlfriend?"

Please explain.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

slawen

Quote from: Hate mail on February 13, 2011, 08:01:50 PM
"Jerk off to wife's new girlfriend?"

Please explain.
У ствари, то је прилично једноставно, али ако треба у тим годинама да ти се објашњава....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Kjompir ce ovo da voli

Bubašvabe poklon za Dan zaljubljenih
Zoološki vrt u Bronksu nudi originalan poklon za Dan zaljubljenih - davanje imena bubašvabama s Madagaskara.

Portparol zoo vrta Džon Kalveli izjavio je "ništa nije večno kao bubašvabe".

Društvo za očuvanje divljih životinja koje upravlja njujorškim zoo vrtom skuplja novac nudeći posetiocima mogućnost da daju imena džinovskim bubašvabama. Za svako ime vrt traži 10 dolara.

Kalveli je naveo da je u prva dva dana akcije prodato oko 1.700 imena i dodao da učesnici dobijaju potvrdu. Zoo vrt u Bronksu ima 58.000 bubašvaba dugačkih 7,5 centimetara.

Zoo vrt navodi da je davanje imena tim insektima odavanje priznanja osobi koju volite.

"Cveće vene. Čokolade se tope. Bubašvabe su večne", navodi se u saopštenju.

http://news.yahoo.com/s/nm/20110211/lf_nm_life/us_valentine_cockroaches

Pijanista

Quotehebrew lesson

Please explain

Hate mail

Objection overruled.

Mene zanima kontekst, da ne kazem rajca me.

AFord

sv. Trifun. ovaj put nazalost bez slavskog kolaca.

Ivan_D

Quote from: Hate mail on February 13, 2011, 10:33:15 PM
Objection overruled.

Mene zanima kontekst, da ne kazem rajca me.

:mrgreen:   "rajca me"  :mrgreen:  Se to koristi i kod nas? nikad cuo. Ovde se to koristi u formi "rajcuje me"  :)

Elem, zena pre par meseci na nekom decijem eventu videla zenu sa kojom je pre 7-8 godina radila i od tada je nije videla. Oslovila je, razmenile tel. brojeve, par puta se videle u medjuvremenu sa decom (zena ima devojcicu uzrasta naseg klinca) i dogovore se da idemo na planine da deca skijaju. Prosle nedelje smo bili cele nedelje na planinama.

E sad, ja sam jos vrlo davno razvio sistem "bodily approach" tamo gde je verbalan inappropriate. Tako bih, na primer, kad bih sedeo pored osobe od interesa recimo prislonio koleno na njeno dok bih radio nesto drugo (pricao sa nekim telefon, igrao igricu, citao nesto, sta god). Dakle "move" koji je neinvazivan i koji bi se mogao protumaciti kao slucajnost, should problems arise. Ako ona svoje koleno pomeri, pokusas to jos jednom, ako opet pomeri, batalis sve i vise ne pokusavas. E, ali ako ne pomeri, kao sto ova zena nije, onda ides na dalji korak, opet neinvazivan, recimo za vreme rucka se potrudis da sednes preko puta nje i ovaj put joj polako "prikljestis" nogu svojim nogama, naravno mora da bude smooth, inconspicuous i  moras u medjuvremenu nesto i nesto drugo da radis, dakle ne mozes da se koncentrises samo na to sto radis nogama ispod stola - to bi bilo lose. Ja bih na primer rado u takvim situacijama pricao sa njenim muzem.
Ako to prodje, tj. ako se ne strecne i ne povuce noge, svaki sledeci korak je sve manje neinvazivan i sve manje moze da se protumaci kao slucajnost, ali u odnosu na prethodni korak nije ni malo ekstreman.

Ja sam znao tako postupno, mic po mic, da u vozu dodjem zenama sa decom koja su spavala pored njih do sisa dok me nisu prekinule. Jednom mi je jedna zena rekla da je njen muz predlozio da sednu u moj kupe jer je ona valjda trebala da izadje u Subotici na trenutak da plati izlaznu taksu cini mi se, a muz joj je rekao "izgleda kao fin momak, pripazice ti na stvari". A ona mi je na kraju rekla "da zna kako si fin, ubio bi i tebe i mene"   :|

Na planinama nisam stigao bogzna kako daleko, ali mi je u jednom momentu na hodniku stisla ruku i drzala je tako dobrih 3-4 sekunde. Ako to nije dobar j@rk off material ja ne znam sta jeste   :)

Boy, do I love them russian women!!!

Jelence

A sta si ti drzao u ruci tok ti ju je ona stezala?  :mrgreen:
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

Ps. jesi mucak, jebote...

seksualni gigant sa periferije  :mrgreen:

Hate mail

Sto je on mucak? Svasta.

E

Mene je totalno razocarao, ali totalno! Oksana je bas cool zena i majka, a Ivan tako  :roll: i to jos sa zenom s cijim detetom im se dete igra. It's so so wrong, in my world at least. Postoje valjda neka pravila : nema tuc@nja svastike, surnjaje i ostale rodbine,zene brata svoga, nema drugarice i kume, nema zene od druga, i nema koleginice na poslu ( niks mix posao i zadovoljstvo). A tek niks da se o tome hvali. It's so so wrong.

Pijanista

A jos u medjuvremenu igra igrice, spava do podne....

slawen

Quote from: E on February 14, 2011, 05:33:37 PM
Postoje valjda neka pravila : nema tuc@nja
Tи овде нешто ниси разумела баш добро.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Quote from: slawen on February 14, 2011, 06:15:30 PM

Pa to mu je valjda target . Sta si ti zakljucio iz onolika dva teksta, da ih dodoiruje ,pipka i tako to  zbog pola kile paradajza :mrgreen: ?

Jelence

Mene je totalno razocarao, ali totalno! Oksana je bas cool zena i majka, a Ivan tako  :roll: i to jos sa zenom s cijim detetom im se dete igra. It's so so wrong, in my world at least. Postoje valjda neka pravila : nema tuc@nja svastike, surnjaje i ostale rodbine,zene brata svoga, nema drugarice i kume, nema zene od druga, i nema koleginice na poslu ( niks mix posao i zadovoljstvo).

Ukratko, znaci: nema tucanja.

Jelence

Hm... A moze li tucanje sa totalnim strancima?

Jelence

Quote from: Hate mail on February 14, 2011, 03:59:23 PM
Sto je on mucak? Svasta.

"bodily approach" stinks big time...

slawen

Quote from: E on February 14, 2011, 06:18:11 PM
Quote from: slawen on February 14, 2011, 06:15:30 PM

Pa to mu je valjda target . Sta si ti zakljucio iz onolika dva teksta, da ih dodoiruje ,pipka i tako to  zbog pola kile paradajza :mrgreen: ?
Упри с'прс' где каже "туцање":

Valentine's? Hah! business as usual. hopefully sleep through the kid's getting ready for preschool around 7 (zyrtec usually does the trick). Wake up around 10, j@rk off to the wife's new girlfriend, get up, play 3-4 games of Star Craft 2, have breakfast, shower, play 1-2 more SC2, go for a walk, listen to audiobooks, back home, play some poker online, lunch, hebrew lesson, back home, do some work, some more poker if there's money left, if not SC2 will do, zyrtec, audiobook, sleep, live to live another day

Hate mail

Oh, really?

- "Ooo, Miljojka, jesi li devojka?"

- "Jesaaam..."

- "A sto ne kukas?"

- "Ijaaao!..."TM

Jelence

Bolje da nam ne otkucavas tvoje svalerske tajne, juniore   :?

Ivan_D

Mene je totalno razocarao, ali totalno! Oksana je bas cool zena i majka, a Ivan tako  :roll: i to jos sa zenom s cijim detetom im se dete igra. It's so so wrong, in my world at least. Postoje valjda neka pravila : nema tuc@nja svastike, surnjaje i ostale rodbine,zene brata svoga, nema drugarice i kume, nema zene od druga, i nema koleginice na poslu ( niks mix posao i zadovoljstvo). A tek niks da se o tome hvali. It's so so wrong.

sta kaze pravilo sluzbe za zene drugova iz vojske?    :D

E

Quote from: Ivan_D on February 14, 2011, 06:51:21 PM
Mene je totalno razocarao, ali totalno! Oksana je bas cool zena i majka, a Ivan tako  :roll: i to jos sa zenom s cijim detetom im se dete igra. It's so so wrong, in my world at least. Postoje valjda neka pravila : nema tuc@nja svastike, surnjaje i ostale rodbine,zene brata svoga, nema drugarice i kume, nema zene od druga, i nema koleginice na poslu ( niks mix posao i zadovoljstvo). A tek niks da se o tome hvali. It's so so wrong.

sta kaze pravilo sluzbe za zene drugova iz vojske?    :D
ne zezaj

Jelence

"Ko ti je dozvolio da jebes zene mojih uhapsenika? Ja da hapsim a ti da jebes? E pa nece moci!"

Ne znam dal ce pomoci taj insert iz filma...

Jelence

PS. Primecujem da sam u familiji imala kocijase... Jebote kako psujem u poslednje vreme pa to je strasno.

E jebiga ako se niste navikli ja vam tu ne mogu pomoci.

E

Mi smo se navilkli , ali se plasim za baggio, ona je vrlo jedna suptilna persona.

Jelence

E, ako je suptilna onda cu da obratim paznju.

E

Quote from: Jelence on February 14, 2011, 06:59:42 PM
E, ako je suptilna onda cu da obratim paznju.
Iz fundamenta  :mrgreen:

Jelence