News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

69

Started by Pijanista, February 16, 2011, 06:14:34 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Happy Birthday Dear Leader.
U cast dragog vodje, na masovne proslave ce se izgubiti 123000000 radnih sati i 45% BNP-a.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Ivan_D

Quote from: Pijanista on February 16, 2011, 06:14:34 PM
U cast dragog vodje, na masovne proslave ce se izgubiti 123000000 radnih sati i 45% BNP-a.

that's ok. dobro je sto mu nije 70, posto okrugli rodjendan mora da bude pompezniji.

Zidanje piramida je isto znalo da opasno uspori ekonomiju citavog regiona. Ne znam da li bas 45% za odredjen period, ali verovatno tu negde.
If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

То је велика заблуда.
Уништавање доброг дела новостворене вредности је стимулативно за економију.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Tromotorac

45% of $0 BNP i nije tako strasno. Mogu oni i svaki dan da praznuju neki praznik, kao sto se to u Srbiji dugo radilo.
The bums will always loose.

AFord

Pijanista napamet izvlaci neke BNP procente a pitanje je sta ako ista su uistili. Pisao sam kako sam u Kini video kako se umesto masinama za ciscenje na autoputeve dovedu 30-40 ljudi sa metlama i svi nesto ciste. Ili na potezu od pekinga do gradica na 2 sata vozom odatle na cetvrt puta vidis ljude kako rucno sade neko drvece noseci ih na nekim kolicima. Sve to da se ljudi negde nekako zaposle i cute.
Veliki broj ljudi nazalost nema nikakav skill-set, potpuno su nespremni za nekakvu trzisnu ekonomiju i privredjivanje tako da oni ne bi ni ucestvovali u BNPu. To sto metu ulice ili spremaju slavlje vodji je mozda jos najkorisnije sto mogu da rade.

Pijanista

QuotePijanista napamet izvlaci neke BNP procente a pitanje je sta ako ista su uistili.

Naravno da je napamet, pa niste valjda stvarno pomislili da imam uvid u budzet Severne Koreje? Ono je samo ilustracija, ali je tacno da su njima troskovi onih sulludih manifestacija njima sporedna stvar. To je poenta.

Tromotorac

Mislim da je to svima ocigledno :) nego AFord voli da se igra profesora, da sve bude detaljno i precizno :)

Kao sto je valjda ocigledno da Severna Koreja uopste i nema nikakav BNP. Ako se ista proizvedu, to nije dovoljno da pokrije troskove dve parade godisnje, a kamoli sve potrebe njihove vojske.

Oni zive od dotacija, koje uspeju da namaknu od jedne do druge "vojne krize".
The bums will always loose.