News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Samo da se ne ispostavi da je ovaj "nas"

Started by Mirabella, March 02, 2011, 06:25:32 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

I ovde su vec u 2 navrata koliko se ja secam, kosovski siptari-muslimani napadali vojne kasarne i pucali na vojnike.

Valjda je siptar...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Kosovan citizen = Kosovski Albanac
Kosovan Serb = Kosovski Srbin

slawen

Kosovo Interior Minister Bajram Rexhepi told AP that German police have identified the suspect as Arif Uka, a Kosovo citizen from the northern town of Mitrovica.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Pijanista

Quotefrom the northern town of Mitrovica

Znao sam da ima neka srpska veza.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

Ovde, u CZ, otkad sam dosao, nekih 11 godina, uvek su znali jasnu razliku izmedju kosovskih Albanaca (koji su na dosta losem glasu), i ostalih iz bivse YU koji su uglavnom djuture referred to as "jugosi", tj. "jogurti", dok su kosovski Albanci "kosovski Albanci"

If you dine with the devil bring a long spoon.

AFord

nego sta nego je nas covek. Zar Kosovo nije Srbija? Ili u ovom slucaju nije?

p.s. pucao u autobus dok je ovaj bio u delu nepokrivenom kamerama, prica se da je vikao 'alah je velik'...Zanimljivo sa jedne strane siptari bez amerike ne bi imali zemlju a sa druge ovi im ratuju sa muslimanskom bracom.

Pijanista

E vidis Alane, sto se nas tice, to je nas drzavljanin. Sto se SAD tice, nije nas.

tempo

slozicemo se da su islamisticki nagoni kod albanaca prilicno slabi, mada sigurno ima slucajeva.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Tromotorac

Tempo, iz mog ugla, ja to nikad ne vezujem sa nacijom, nego uvek gledam na lokalnom i licnom uglu.

Bio juce na benzskoj pumpi, i pored mene stala neka Toyota Camry, malo stariji model ali u odlicnom stanju, i iz nje tresti bas, hoce da raspadne zemaljsku kuglu kolko udara; i iz auta izlaze neki klinci, beli, dakle ne latino ni neki slican flejvor, nego momci, krupni, u gagsta majicama, spustenim sorcevima na pola dupeta, odose u mini mart kod benziske pumpe; devojke im sede u kolima puse i kolutaju ocima ili pijane ili nadrogirane.  Ovakve prizore mnogo cesce vidjam u getou blizu mog posla (na drugoj strani grada), ali evo i ponekad i ovde naidju ovi lokalni, verovatno deca belih middle class roditelja.

I tako, ne vredi praviti ikakve generalizacije. Moja frizerka je Albanka sa muzem sa Kosova, jedan od mojih ex-zubara u Cikagu je bio takodje Albanac, pa bili super ljudi i ja imao repeat business sa njima. U komsiluku imam nekoliko muslimanskih porodica - Arapi i severnafrikanci, i ovde u Phoenixu dvoje troje prijatelja muslimana iz Bosne ("nasi" kako ih ja zovem)... sve je to divno.

Ono sto mene brine i plasi jesu mikro-kulture, u kojima se za cas od perspektivne dece, naprave ubojiti ekstremisti. Svaki adolescentni muskarac, koji jos nije nista postigao u zivotu, moze biti relativno lako konvertovan u 'vonjika za veru' i to je ono sto me plasi, jer zapadna drustva insistirajuci na multikulturalizmu previse zatvaraju oci pred opasnoscu koja postoji, i koje nece nestati dok se ozbiljno ne pozabavi ovim.

The bums will always loose.

tempo

nisam ni ja povezivao sa nacijom, nego sam mislio na tzv. politicko vodjstvo kosova i tzv. ovk koji nisu imai islamiste u svojim redovima, bar ne u onoj mjeri u kojoj je to slucaj bio u tzv. arbih i tadasnjoj bosanskoj vladi.

kad smo kod toga, u bosni su se uspostavile te, kako ti kazes, mikro-kulture, izolovana sela i teritorije u kojima zive pripadnici selafijskog pokreta (to je ono sto mi zovemo vehabije) sa svom potrebnom infrastrukturom koja je potrebna za temeljitu indoktrinaciju mladih bosanskih bukvi.
tu je kuran, pomocnik komadanta za moral, politicki komesar, minaret, odgovarajuci propagandi materijal, inace donacija visokog saudijskog komiteta, karijesi, kratke pantalonice, bradice, zakopano naoruzanje, sredstva veze i dovoljno para.
ja ih ne dozivljavam kao neku realnu opasnost u smislu da ce preuzeti vlast ili slicno, ali oni su svakako snaga koja moze u bilo kojem momentu napraviti veliko sranje.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Pijanista

70%+ Egipcana podrzava kamenovanje preljubnika, odsecanja ruke lopovima i ubijanje onih koji napuste islam. Plakace svet za Mubarakom.

Hate mail

Neka ih. Samo neka ne dolaze u Evropu (a i sire) i koga briga sta ko kome radi u lesser drzavama.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"