News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

dan bez tople vode

Started by E, March 06, 2011, 04:12:16 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

Juce je iznenada nestalo tople vode. Bojler 13 godina star je odahnuo. Zvali smo kompaniju koja nam odrzava bojler i cika majstor je dosao vrlo brzo. Neki stari Kinez. Pogledao i rekao da bojleru nema pomoci tako da smo morali da uzmemo novi.Odmah je pozvao kompaniju, narucio nov bojler i zakazao majstore da dodju jutros da instaliraju nov bojler.
Nasi tinejdzeri u soku. Sta da rade bez tople vode 24 sata  xrofl. To su ona dvojica  ;) sto se tusiraju po pet puta dnevno xfrog.
Tusirali se hladnom vodom. Bez zezanja. Ja rekoh :stop. Tusiranje ajde i nekako , ali nemoj neko da je prao kosu hladnom vodom :? ( voda ne da je hladna, nego skoro ledena). Tako da su juce imali "mama's spa". Zagrevala sam vodu u velikoj serpi na sporetu pa im prala kosu nad lavaboom. Stolica naravno nije udobna kao u frizerskom salonu , ali bilo nam je zabavno. Smejali su se i oni i ja. Jutros majstori dodjose i za sat vremena zamenise bojler. Sad cekamo da se voda zagreje. Mislim da je malisha bio jedini srecan, posto je izbegao kupanje , a bas ne voli da se kupa posto mu pena od sampona i voda idu u oci .

Ivan_D

U Kanadi ima bojlera? Cini mi se da sam ovde u Ceskoj to samo na jednom mestu video - tipican bojler. I u BP samo na jednom mestu, tj. mom bivsem stanu. Doduse tamo nemam toliko iskustva, ali ovde u CZ ih skoro nema nigde.
Moj brat u Zemunu ima bojler, da l' je 60 ili 80 litara nisam siguran, ali to je meni dovoljno da se onako komotno, natenane istusiram. Za sledecu turu mora da se zagreje dobrih sat vremena. Moji i sestra (Zemun i NBG) nemaju bojlere, vec od nekud dolazi topla voda stalno.
If you dine with the devil bring a long spoon.

E

Quote from: Ivan_D on March 06, 2011, 05:55:44 PM
U Kanadi ima bojlera?
Da u podrumu. Tamo su bojler i furnace ( kako se ovo bese kaze na srpskom, furuna? ) Stalno greje vodu i stano ima tople vode , mozda ponekad nestane na petnaestak minuta ako su obojica zaglavili jedan za drugim u kupatilu po pola sata. To je cudo jedno. Stalno moram da dolazim i kucam na vrata: "zavrsi tusiranje !' kao da sam neka tush policija  xrofl.

Pijanista

Ivane, kolko vidim E zivi u kuci, a ne u stanu.
Ovde (Vankufer) zgrade imaju zajednicke bojlere. Ogrooooman rezervoar na vrhu zgrade.

Ivan_D

Quote from: E on March 06, 2011, 06:08:42 PM
Quote from: Ivan_D on March 06, 2011, 05:55:44 PM
U Kanadi ima bojlera?
Da u podrumu.

Ahhh, boiler rooms. These I know of. And so should Hate. Kad bi makar jednom dosao pameti, da ne moram ceo zivot da provedem u siromastvu. 6ft blondes lined up for ya in UA pal.
Irina Voronina, Victoria Zdrok, that kind of deal...   ;)

:?:

E

Kakve veze imaju visoke plavuse sa mojim bojlerom ?

Ivan_D

ne pratis fabulu radnje + chain of thought    :!:

E

Quote from: Ivan_D on March 06, 2011, 06:35:13 PM
ne pratis fabulu radnje + chain of thought    :!:
Nemam pojma. Ja sam mala ( niska ) i garava.
Ah whatever, who cares. Samo zezate :roll:

Ivan_D

ma ja samo hocu da kazem da Hate nije mietje, Ewan McGregor bi glumio njega u glavnoj ulozi    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MalaKoala

Quote from: E on March 06, 2011, 04:12:16 PM
Mislim da je malisha bio jedini srecan, posto je izbegao kupanje , a bas ne voli da se kupa posto mu pena od sampona i voda idu u oci .

resenje!!

E

Quote from: MalaKoala on March 07, 2011, 04:06:59 PM
Quote from: E on March 06, 2011, 04:12:16 PM
Mislim da je malisha bio jedini srecan, posto je izbegao kupanje , a bas ne voli da se kupa posto mu pena od sampona i voda idu u oci .

resenje!!

E goggles smo uspesno koristili kad su ova dvojica bili mali, ali ovo maJo nece da ih stavi. Potrazicu ovaj "kacketic" to mozda upali. Hvala  :)