News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Kad smo se ono kladili za koliko ce je dana ubiti...

Started by zagor te nej, March 08, 2011, 07:38:38 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Tacno sam znala da ce Ivanovu sliku security da mi zakljuca.  :roll:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Me, too. Nisam ni probao.

Samo sam ukucao "page3.com" u Google Search i vec tu je policijska corporate-drzava zavristala.

Posle sam ukucao "page3 uk" i uspeo makar nesto da vidim.  :mrgreen:
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

Quote from: Ivan_D on March 09, 2011, 03:04:57 PM
Quote from: tempo on March 08, 2011, 10:01:32 PM
Quote from: Ivan_D on March 08, 2011, 09:16:23 PM
Quote from: Hate mail on March 08, 2011, 09:09:23 PM
Bila ovde jedne godine ona ruska teniserka, kako se zvase... Doslo mi da je pitam: "Posto sira?"...

dobro bosanac, od 100 poznatih teniserki u poslednjih 10 godina, koliko ih je bilo lepih? Sharapova, Ivanovic, ima jos neka?
Nema! Teniserke su po defaultu ruzne.

tesko mi pada da protivrijecim strucnjaku, ali teniserke su dobre ribe, ako nista bar zadnjih desetak godina.

myskina, dokic, kournikova, lisicki, mirza, hingis, vaidisova, dementieva, kirilenko, hantuchova... ima ih... i sve slavenke

Dobro, Bosanac, je l' ti ne znas da postoji vrlo jasna kvalitativna razlika izmedju "lepa je" i "j@bo bi' je"???

Ni manjeg sajta ni vise Bosanaca.

:mrgreen:

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Pijanista

QuoteDobro, Bosanac, je l' ti ne znas da postoji vrlo jasna kvalitativna razlika izmedju "lepa je" i "j@bo bi' je"???

Evo kako to izgleda u Bosni:

Lepa je = odnosi se na 10% zena
Jebo bi je = Na 90% zena
Jebo bi je matere mi = ukljucuje i ostalih 10%

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

Pijanista

Tromotorac

If looks could kill,
she would be a WMD  :mrgreen:
The bums will always loose.

AFord

Kakav je to divlji zapad kada su svi policajci batalili posao da ne nastradaju...
QuoteCIUDAD JUAREZ, Mexico (AP) — An entire 20-man police force resigned in a northern Mexican town after a series of attacks that killed the police chief and five officers over the last three months, state officials said Thursday.