News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

NATO official: "meeting became a little bit emotional"

Started by Tromotorac, March 23, 2011, 04:09:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Real life. Mislim, morao sam da naglasim da su to stvarni ljudi koji stvarno tako razmisljaju.

Hate mail

Sad kad pomenu stvarne ljude koji tako razmisljaju, setih se razrednog staresine iz druge polovine osnovne skole i incidenta sa bombardovanjem Tripolija/rezidencije pukovnika Gadafija 1986., 7. razred. Covek posvetio ceo cas razrednog staresine (obicno 6. ili 7. cas na kraju dana) razmatranju drustveno-politicke situacije u regionu nakon imperijalisticke agresije na Libiju i kao kako se sve to reflektuje na nas. Sa sve tvrdnjom da strane (zapadne) muzicke radio-stanice namerno najbolju muziku pustaju kasno u noc da bi radna snaga na istoku to slusala pa onda umorna odlazila na posao ("plamene zore bude me iz sna") i tako obarala produktivnost u socijalizmu itd. MISSIM, ko vas bio po usima da slusate...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Tromotorac

Ah, specijalni ratovi :)  Pa ti Hate trenutno vodis bar 20-30 specijalnih ratova :)
The bums will always loose.

Pijanista

U Mladenovcu (ortak mi pricao, isao u taj razred) dosao neki Amer u srednju skolu na godinu dana, neka razmena ('80s). I na casu marksizma, bio neki nabudzeni profa komunjara, pred celim razredom prica kako je u stvari taj klinja americki spijun, i da je poslat da rovari i podriva. Na sledecem casu klinac donese fotoaparat i slika profu.

Hate mail

Ma show.

A na nekom drugom od tih casova razrednog staresine na slobodnu temu, lik donosio svoje ploce Led Zeppelina, Deep Purple itd. Shizoidno.

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

indie

mi smo na razrednom prical o sexu (razredna nam bila biologicarka, zdenka rodic, tadiceva tasta, zna hate...)
'на љуту рану - љуту траву..!'

Hate mail

indie

To je bilo u 1 srednje, u 2 nam je razredna (na kvarno) pustala sajmona i garfankla... mislim...

indie

u trecem mi je razredna bila sakicka (zena od onog sakica - zna mb)...

indie

istovremeno mi je vrlo dobra drugarica bila sadasnja dinkiceva zena...

p.s. pijanisto, ne budi primitivan...

indie

sakicka mi je predavala osnove elektrotehnike i elektronike i u 4r, dok mi je bila razredna... :)

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

AFord

prica se da se radi na nekom dilu da se Gadafi povuce sa vlasti a da mu se za uzvrat daju garancije da ce ziveti u egzilu s mirom.

Da li bi vi prihvatili ovakav dil? Ja iz svega sto znam i nagadjam cenim da nikakav egzil u ovom trenutku ne bi trajao duze od par godina a onda bi ga navatali za ko zna sta. Plus bi mu zavrnuli racune, veze itd.

slawen

Ено му га Раша у Хагу.... :mrgreen:
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Tromotorac

....The Arab League and the African Union are also getting an education in just how freely the western powers will interpret a mandate — when they can get one.  Give the old imperialists an inch of legal standing and they'll take a mile of turf.  They will say anything to get you to sign on, and then they will do exactly what they had planned all along.  My guess is that this experience will not increase the appetite of Arab and African governments for new western mandates in new crises....

http://blogs.the-american-interest.com/wrm/2011/03/30/the-shores-of-tripoli-our-latest-wilsonian-war/

AFord

african union - koja smejurija. to je ona ekipa koja vec decenijama nema nista protiv Mugabea i njegove totalitarne i kriminalne vlasti u Zimbabveu.

Tromotorac

Ali iz nekog razloga liberalne multiculturalist grupe im daju legitimitet.   Kladim se da Obama ima visoko misljenje o njima, kao legitimnom telu koje treba da se pita za africka pitanja.

Pijanista

Meni je sumanutosuludo da se npr Namibija vise pita u vezi Egipta nego Izrael (ne zato sto je Izrael, vec sto je komsija)

Hate mail

Koje bre "liberalne multiculturalist grupe" im "daju legitimitet"? Ko uopste zna za te idiote? Koju tezinu oni imaju ovde? Svasta.

Tromotorac

slawen

"It was a terrible mistake, and we apologize, and we will not let it happen again," said Abdul Hafidh Ghoga.

I think NATO should forgive them.

Hate mail

Tromotorac

Vidi se momci su usvojili Colleen Powell doktrinu: "if you brake it, its yours [to fix it]"

Pijanista

Nasem sinu, njegovoj ekselenciji,
Predsedniku Obami,
SAD

Pogodilo nas je vise eticki nego fizicki zbog onoga što se desilo protiv nas na rečima i na delu od tebe. Uprkos svemu tome, ti ćeš uvek ostati nas sin šta god da se desi. Još uvek se molimo da ćeš nastaviti da budes predsednik SAD. Mi se zalazemo i nadamo da ti pobedis u sledećoj izbornoj kompanji. Ti si cove koji ima dovoljno hrabrosti da ponisti pogresnu i neispravnu akciju. Siguran sam da si sposoban da na svojim plecima izneses odgovornost za to. Dovoljno dokaza je na raspolaganju, Uzimajuci u obzir da si predsednik najace sile na svetu danas, i posto NATO vodi nepravedni rat protiv malog naroda zemlje u razvoju. Ova zemlja je već bila pod embargom i sankcijama, stavise takođe je trpela direktnu vojnu oruzanu agresiju u Reganovo vreme. Ova zemlja je Libija. Prema tome, u cilju mira u svetu i prijateljstva među našim narodima, i zarad ekonomske i bezbednosne saradnje protiv terora, ti si u poziciji da zauzas NATO i uklonis ga od libijskih poslova zauvek.

Kao sto veoma dobro znaš, demokratija i izgradnja gradjanskog drustva ne može se postici putem projektila i aviona, ili podržavanjem naoruzanih clanova Al Kaide u Bengaziju.

Ti - lično - si rekao mnogo puta, jednom na Generalnoj Skupstini UN, čega sam ja lično bio svedok, da Amerika nije odgovorna za sigurnost drugih naroda. Da Amerika samo pomaze. To je ispravna logika. Nas dragi sine, ekselencijo, Baraka Husein Abu oumama, tvoja intervencija je u ime SAD obaveza, da se NATO povuce konacno iz libijskih unutrasnjih poslova. Libija treba da bude prepustena Libijcima, u okviru Africke Unije. Problem kako sada stoji je sledeći: -

1. Postoji NATO intervencija na politickom i vojnom planu.
2. Teror koji sprovode bande Al Kaide koje su naoruzane u nekim gradovima, i silom sprečavaju ljude da se vrate normalnom zivotu, i nastave da sprovode svoju narodnu vlast kao sto je uobicajeno.

Moamer Gadafi,
Lider Revolucije,
Tripoli, 5. aprila 2011.

Tromotorac

Pijanista

Pobunjenici ofarbali krovove vozila u drečavo roze, kako bi piloti NATO-a mogli da ih prepoznaju.

Tromotorac