News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Druga strana pameti - šou Ivone Živković

Started by Paramecijum, November 26, 2009, 05:28:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Paramecijum

Meni je ovde zanimljiv pristup: pitanjem na odgovor; dakle, kada ti neko nešto zvanično objavi, da se ti zapitaš a da li je to baš tako. Previše ima koincidencija u ovom svetu da bi to bilo uvek slučajno.

http://www.ivonazivkovic.net/

Paramecijum

A za ostrašćene političare, možda bude zanimljivo da bace oko na sledeća pisanija: http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?board=15.0 Taj segment je inače zatvoren za goste, ali u vašu čast ostaviću ga tri dana otvorenim da se ne smarate sa registracijom. Ima tu svega i svačega, ali ekipa koja učestvuje je prilično iznad srpskog kiberproseka.

Hate mail

"Kako CIA kroji iransku istoriju? Šta se krije iza poslednje iranske neuspele "zelene" revolucije? Kako je stvarno ubijena mlada Iranka, Neda Aga Soltan? Kome služe Youtube i Twitter?"

Neka, hvala...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Wiz

QuoteNEPRIJATAN MIRIS U NJUJORKU? NIŠTA STRAŠNO, "SAMO" METAN.

by Hate Mail

Šta se bre foliraš, a pišeš na njenom sajtu!

Hate mail

A?  ???

To je neko drugi. Primeti da, historijski, moj "mail" je vazda bio lower case... Baska pisanje CAPS-om...

Wiz

Ma gde neko drugi, provalio te Paramecijum. ;D

Hate mail

Baska #2 sto ja nikad ne koristim BHS kodnu stranu...

Wiz

Naslov je stavila Ivona Živković (valjda)...

...a by Hate Mail sam stavio ja. ;D

iDemo

Quote from: Wiz on November 29, 2009, 09:08:49 AM
Naslov je stavila Ivona Živković (valjda)...

...a by Hate Mail sam stavio ja. ;D
Pa stavi nesto i za mene, redno je.

Wiz

A 'el ima nešto iz Jaostralije?

Nego, kako se plašite Paramecijuma... LOL-čina... Čim kažeš "provalio te Para" svi misle ko zna šta će sad strašno da se desi. Utero stra' u kosti! ;D

Hate mail

Cimaj, cimaj...  ::)

Sirota zena, mora da je na listi cekanja za neki medikament pa si daje oduska po tom sajtu "Stari Sumer(c)i znali za cesticu zivota"... "Batboy Lives!'...

Hate mail

iDemo

Wiz

Jebote, moraću nešto da pročitam... Pročitao sam (na preskok) kako je Tadić pokrao izbore, ali ono je načisto nebulozno. Kao, samo programeri znaju kako program računa, pa kad se ubace izborni rezultati onda... A listići ništa? A kontrolori koji SMS-om šalju... (bem ti, nije se setila da optuži Telekom da falsifikuje SMS)... I znači, ja ubacim da se na mom kompu sračuna, ali ne znam da mi je Deda uhakovao komp tako da Borat pobedi.

Hate mail

Gde me nadje Demo. Od utorka uvece (dosao mi u goste ex-kolega, sada med student na Duke-u) do juce uvece jedoh barsku hranu i zalivah je pivom (izuzev cetvrtka, kada sam hasnuo the pticu i zalio je francuskim vinom i izuzev petka, kada smo popili (i) $50 apple cidera), istutnjali smo kroz jedno 40 barova u Greenwichu i East Sajdu. Veceras sam se tako obilato i tako dugo ispraznio da je to pomerilo moje spoznaje o metabolizmu, anatomiji, fiziologiji...

Wiz

Aha, ti si znači umro i javljaš nam se sa onog sveta?

A pazi ovo: "KAKO DS KLONIRA AKTIVISTE GENETSKIM MODIFIKOVANJEM BUBAŠVABA"

Priceless. Ova žena zna znanje!

Hate mail

E

Quote from: Hate mail on November 29, 2009, 09:24:06 AM
Gde me nadje Demo. Od utorka uvece (dosao mi u goste ex-kolega, sada med student na Duke-u) do juce uvece jedoh barsku hranu i zalivah je pivom (izuzev cetvrtka, kada sam hasnuo the pticu i zalio je francuskim vinom i izuzev petka, kada smo popili (i) $50 apple cidera), istutnjali smo kroz jedno 40 barova u Greenwichu i East Sajdu. Veceras sam se tako obilato i tako dugo ispraznio da je to pomerilo moje spoznaje o metabolizmu, anatomiji, fiziologiji...
TMI Kjompir

nobody_

slawen

Quote from: Paramecijum on November 28, 2009, 01:58:31 PM
Taj segment je inače zatvoren za goste, ali u vašu čast ostaviću ga tri dana otvorenim da se ne smarate sa registracijom.

Та три дана баш потрајаше... миссим, иф ју ноу вот ајм токин абаут. (Бађолина ме научила да се ово последње мора пише дебело)
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!