News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

jovanaka broz, udovica

Started by tempo, April 01, 2011, 10:22:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Meni sve to malo bedno, svi ti chobani koji nisu smeli da zucnu dok je bilo druga Tite, nasli su na njoj da se iskaljuju kad je umro.

Hate mail

uki01.04.2011. 17:00
sreča da je krepa Slobo inače bi sve to spiso za rat protiv sviju na Balkanu a u korist engleza pokvarenih. Ajde de Jovanka neć umrit od gladi.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

pravo da ti kazem, ja se cudim kako je baba jos ziva. da sad ne trazim godine rodjenja i to, stari je umro prije 30 godina, a bili su u sretnom braku together & separated bar 35, a imala je i koju godina kad se udala.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

Komunisti su ljudi posebnog kova.

tempo

jasta. oni zive oko 36 jupiterovih godina

Tromotorac

Quote from: Hate mail on April 01, 2011, 10:31:42 PM
uki01.04.2011. 17:00
sreča da je krepa Slobo inače bi sve to spiso za rat protiv sviju na Balkanu a u korist engleza pokvarenih. Ajde de Jovanka neć umrit od gladi.

Ovo govori o njoj, kao da je ona drustvena svojina?

E stvarno, stoka teska na svakom koraku.
The bums will always loose.

Hate mail

Meni se cini da taj prica o imovini.

Tromotorac

The bums will always loose.

tempo

u tim godinama je sigurno uknjizena kao nekretnina.

Hate mail

Covek lepo kaze da je sreca da je Milosevic odapeo jer bi da je poziveo i to nesto imovine/ostavine koju Jovanka kao potrazuje a tzv. drzava joj kao ne da spiskao na ratovanje sa svima na Balkanu.  To je to (citirano).

Hate mail

A da drugarica Budisavljevic nece crci od gladi, tu bih se slozio buduci da postoji strong case da je 30 godina uspesno izbegavala takav ishod. I tako...

Ivan_D

U Srbiji niko ne umire od gladi, ali Jovanka sve jedno zivi u velikoj bedi. Postirao sam ovde jednom onaj snimak kad su joj vrli ministri Dacic i Ljaljic isli u posetu prosle godine da joj konacno predaju pasos koji joj je bio negiran citavih 30 godina. U onakvim uslovima sam ja ziveo u skvotu godinu i po kad mi je bilo 20 godina. Nema smisla da Titova udovica tako zivi u svojim 80-tim.
SMRT smrdljivoj drzavi!!!
If you dine with the devil bring a long spoon.