News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

danas nam je divan dan

Started by tarana, April 15, 2011, 09:41:10 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarana

Stanovnici Severne Koreje odaju počast Kimu Il Sungu

tempo

kako je samo visok, ljubi ga majka
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Ivan_D

U SSSR su u jednom momentu postojali planovi da se podigne spomenik Lenjinu i da bi duzina njegovog ispruzenog kaziprsta bila metar cini mi se (tj. cini mi se da je cifra bila 4M, ali to mi izgleda skoro ne moguce, pa se verovatno pogresno secam, verovatno je 1M bio po sredi).
If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

Зашто ти то звучи немогуће?
Размак између зеница је отприлике толики.
Што ће рећи да би му глава била око 8 метара широка и 10-12 висока.
А онда би цео Лењин испао цирка 60 - 70 метара у висину/дужину (после моје посете СССР-у). Ништа страшно. Читао сам да је био неки Колос са Родоса.... па му триреме пролазиле између ногу; која је имала нешто дужи јарбол, забила би му га у дупе - зато су измислили катарке, као граничник.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Mirabella

Quote from: slawen on April 15, 2011, 01:57:34 PM
Читао сам да је био неки Колос са Родоса.... па му триреме пролазиле између ногу; која је имала нешто дужи јарбол, забила би му га у дупе - зато су измислили катарке, као граничник.

:mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Daisy

a i španski se ne razlikuje mnogo of grčkog ... po tom pitanju
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Quote from: slawen on April 15, 2011, 01:57:34 PMЧитао сам да је био неки Колос са Родоса.... па му триреме пролазиле између ногу; која је имала нешто дужи јарбол, забила би му га у дупе - зато су измислили катарке, као граничник.

:mrgreen: C,c,c...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Ne dirajte mi u Severnu Koreju. Pogledajte ovo, mrakobijesnost pocinje od 2:00

Air Koryo Inflight Video Intro

Tromotorac

Kondenzacija u AC, kad je napolju toplo uz veliku vlaznost vazduha. Nista opasno, osim sto moze da bude mokro ... i sto mozes da navuces isijas ako ovi odvale hladjenje dok ti moras da sedis i ne pomeras se satima. :)

U Hawaiian 717 koji lete izmedju ostrva je kondenzacija ac uobicajena pojava. Samo su im putnici malo manje uplaseni nego ovi.

E da, i imaju real pre-flight demo, bez pominjanja precednika i dear leadera.
The bums will always loose.

AFord

ja u Continentalovim avionima redovno gledam predsednika  licno kako nam zeli udoban let.
doduse ovaj covek je samo predsednik kompanije, no sve je u skladu sa NK - tamo je predsednik drzave ujedno i predsednik kompanije :)

Tromotorac

Jeste, u United-Continental imaju mini state of the union, sa onim ispeglanim CEO; skroz seda kosa a ni jedne bore na licu. Gledao taj video pa rekoh, kladim se da taj nije ni jednom drzao lopatu u ruci.
The bums will always loose.

Pijanista

danas nam je divan dan,
nasoj kraljici rodjendan

AFord

Quote from: Tromotorac on April 15, 2011, 04:43:22 PM
Jeste, u United-Continental imaju mini state of the union, sa onim ispeglanim CEO; skroz seda kosa a ni jedne bore na licu. Gledao taj video pa rekoh, kladim se da taj nije ni jednom drzao lopatu u ruci.

neki dan sam isao u NO i vidim da su u Continentalu preuzeli sve iz Uniteda (i time postali least desirable aviokompanija za moj ukus) osim jednoga - sada se Unitedov CEO javlja da nam pozeli udoban i dobar let.

Hate mail

Ja kad negde tako letim uvek bih se opkladio po ozbiljne pare da osim mene niko od nazocnih nikad nije ispalio tromblon(sku minu).
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"