E, ponašaš se kao histerična kokoš; prvo predvodiš hajku na čoveka, napuštaš forum jer je on tu i slična sranja, sada isteruješ suprotno.
Predvodim hajku? Nisam ja ta koja je otvorila tri topica banujte chea1, 2 i 3.
Ih bre para, histericna kokos. Pa gde bas tako da me nazoves. Uopste nisam histericna. Ko me zna u privatnom zivotu , zna da sam jedna vrlo smirena, down to earth osoba i da volim da se zezam i da nisam neko zlopamtilo. Svejedno , igrom slucaja juce tempo postavi topic ruski klasici, Ivan prica o dozivljajima u Ukrajini , a ja naletim na vic kako zemunac kaze zacin Ce ...
znaci Ce ( Ce - podseca na Che) i tako . Nista spektakularno samo sam se setila Chea i onda otvorila ovaj topic, rekoh mozda ste raspolozeni za odbanovanje. Na svakom drugom forumu diskutanti budu banovani na neko odredjeno vreme. Mi o tome koliko ce Che biti banovan nikada nismo pricali.
Samo sam iskrena, nista vise, kad mi nesto padne na pamet ja to i kazem. Ne ispadne uvek bas u korist moje "srece" ali j@bi ga, nisam neko ko danima smislja sta ce da postira niti da li ce da bude politicki korektan.