News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Pravda za Urosa

Started by Mirabella, May 01, 2011, 03:16:21 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Ljudi smo, dogovoricemo se...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Plot, alkohol, zakoni i tako to.

Jelence

Jel ovo dobra ili losa vest?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Paramecijum

Ja sam mislio da je njega već stigla pravda za ono što je uradio, ali izgleda nije.
Mada sam siguran da se ludo provodi u zatvoru jer u sklopu dodvoravanja čuvarima svi znaju da je prcanje malog najjednostavniji način u ovim danima, pa je neko pomislio da je polovina takvih godina jednaka punom broju godina bez toga.

Mirabella

Hmmm, slican komentar sam i ja pokusala da ostavim tamo na Blic vesti (da se nadam da ce i njemu u zatvoru neko da ugura "baklju" u usta) al' nisu objavili.  Ne znam sto.  :twisted:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

slawen

Како се представљаш у Блицу?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Mirabella

Ne predstavljam se, mislim, nije trajni glagol, ovo je bio prvi pokusaj da igde ostavim ikakav komentar, te sam randomly odabrala tzv. nick koji to, u stvari, i nije.  Nesto sto definise moj geografski polozaj (nije NY).

Ivan_D

SMRT!!! Smrt, zlocinackom drzavnom uredjenju, smrt, smrt, smrt!!! Poklekli pod pritiskom navijaca, SPC i sacice zgadije.

Pazi kad ce i da ga pust za par meseci, u zatvoru je vec preko 3 godine, taman, dobro ponasanje itd.

SMRT!!!

Verovatno ce vremenom da puste i 3/4 ubica onog Francuza, zbog nedostatka dokaza.A i onaj Kovacevic ce uskoro biti na slobodi verovatno. 
Nakaradna drzava, nakaradni ljudi.
SMRT!

Sudiji Lazoviću koji je sudio prvostepeno su čak sa tibina navijači javno upućivali pretnje. Navijači Zvezde i Partizana prvi put su se od postojanja klubova ujedinili da bi kritikovali ovu presudu i prvostepenu presudu za ubistvo Brisa Tatona.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Daisy

Must be something in the water.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

slawen

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

AFord

ah srpski pravni sistem.
Uros docekao pravdu, Ceci da vrati deo love za koju je optuzena plus godinu dana kucnog pritvora, onom mamlazu sto je prebio novinara dosudili samo kucni pritvor...
Za nepoverovati!

Ivan_D

Prebio novinara - kucni pritvor, ona dva giliptera sto su pretukli Teofila Pancica - po tri meseca.

E, a onaj lik sto je pokusao da udari Velju Ilica - 2 godine.

Ne pokusavam da poredim Srbiju sada i Weimar republiku, niti mislim da takvom poredjenju ima mesta po bilo kom osnovu, ali citao sam nedavno par hiljada stranica o tzv Trecem Rajhu. I u doba kad su nacisti imali zanemarljiv broj glasova - radili su sta su hteli. Prebijavali, ubijali, lomili, intimidirali i skoro uvek nekaznjeno. Zasto? Zato sto su bili agresivni i malo ko je hteo da im stane na put. Sudije, cinovnici, policija, svi su se radije sklanjali.

Ja sam, dok nisam procitao te knjige, nekako mislio da su nacisti imali siroku podrsku u narodu, recimo preko 70%. Medjutim i kad je Hitler postao kancelar u januaru '33 i kad je posle togao zaveo apsolutni teror i totalnu cenzuru u februaru iste godine nakon paljenja reichstaga, opet su na izborima u martu '33 nacisti osvoji samo 45% glasova. Pre toga nikad nisu imali ni blizu toliko.

Hocu da kazem, da relativno mali broj populacije moze da terorizira daleko veci broj populacije ako je dobro organizovan i agresivan.

Hocu da kazem
If you dine with the devil bring a long spoon.

AFord

Apsolutno. Jedino sto ovde sistem koji bi trebalo da zastiti ugnjetene izlgeda staje na stranu tih giliptera.