News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ostajte ovde

Started by Pijanista, May 04, 2011, 04:08:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Rece sudija Seselju.
Koji cirkus, osam godina ne mogu da zavrse sudjenje jednom cirkusantu.

zagor te nej

Jel' ti provaljujes da je cela Srbija verovala da ce idiota da puste na slobodu? +++. A njemu se smeshi jedno 30 godina.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Pijanista

Sumnjam da ce dobiti 30 (sa sta?) kad je Pavkovic dobio 22, Ojdanic 15.... Moje neko misljenje je da ce dobiti time served + par godina.

I onda se vrati negde 2014-te i pobedi na izborima. Ne bi me cudilo ni najmanje.

Tromotorac

U Nirnbergu su davali bolje presude.

Onaj sto je avionom doleteo u UK 1940. da im ponudi da se predaju je bese dobio dozivotnu, a da nije uopste ucestvovao u ratu.
The bums will always loose.

Pijanista

Rudolf Hess. A i bio dobrog zdravlja, da se nije ubio docekao bi ujedinjenje Nemacke. Mislim, Speer dobio 20 a on dozivotnu. Malo neobicno.

Pijanista

Seselj garantopvano dobija izbore ako izadje ziv: Evo sta kaze Glas Razuma:

И суђење Шешељу није само суђење човеку, оно се мора посматрати много шире и дубље – као суђење народу који представља.

.
.
.

Штавише, управо из земаља које столећима истребљују свет, из којих се чује да има сувише становника на планети, да неке земље имају сувише територије – такве звери од народа оснивају институције попут Хашког трибунала, да би контролисале нас – народе које немамо ништа заједничко са њиховим монструозним подухватима.

Tromotorac

Quote from: Pijanista on May 04, 2011, 04:47:02 PM
Rudolf Hess. A i bio dobrog zdravlja, da se nije ubio docekao bi ujedinjenje Nemacke. Mislim, Speer dobio 20 a on dozivotnu. Malo neobicno.

Da, da, Rudolf Hess. Odlicno stojis sa istorijom, pravi odlikas!

tarana

pa kacu morali da ga izoluju jerbo je surovo s pola engleske aristokratije koja je bila pro-naci nastrojena.

slawen

Quote from: Tromotorac on May 04, 2011, 04:44:03 PM
U Nirnbergu su davali bolje presude.

Onaj sto je avionom doleteo u UK 1940. da im ponudi da se predaju je bese dobio dozivotnu, a da nije uopste ucestvovao u ratu.
Исто к'о онај лепотан из Образа, ухапсило га пре геј параде, а осудило због туђег хулигантсва испољеног тијеком исте.
И Србија је свет.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

Quote from: Pijanista on May 04, 2011, 04:42:22 PM
Sumnjam da ce dobiti 30 (sa sta?) kad je Pavkovic dobio 22, Ojdanic 15.... Moje neko misljenje je da ce dobiti time served + par godina.

I onda se vrati negde 2014-te i pobedi na izborima. Ne bi me cudilo ni najmanje.

E, i ja imam istu nocnu moru.
On kad se vrati u Srbiju on ce biti novi predsednik. Tu spasa nema.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Tromotorac

Ako takav bolesnik moze da postane predsednik, onda takvog i zasluzuju.

Jelence

Pa bio je za dlaku pre nego sto su ga skembali.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Pijanista

Vapaj sa Glasa Razuma:

Хатеме, врати се - ти си људина! Ninos1aw (Ñ,рудбен) 06. maj 2011. u 07.39

Колико се овде партизанштине окупило - ни сам не могу да поверујем! Све неки браниоци лика и дела Јосипа Броза, самоуправљања, НОБ-а и револуције.

Ајде ове муслимане и шокце (аватар, срборадован, мунгос итд.) могу да разумем. Ама да се толико Срба сматра увређеним чим неко помене злодела Броза и комуниста - стварно нисам очекивао.

Мој јаран Хатем Малићи, легенда ових дискусија, био је донекле ударен и блесав. Али је бар ове партизане и партизанке непоштедно сатирао.

Хатеме, врати се! Боље су и твоје баљезгарије од ове дијареје поштовалаца самоуправног социјализма и Титиних кољача.

Tromotorac

Cheov man crush continues.  xjap

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

AFord

ostajte ovde!

...missim odo ja kuci.