News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Nagrebali smo ko zuti

Started by Jelence, May 06, 2011, 02:34:34 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Mislim da je bio Jay Leno, ili verovatnije onaj Conan, kako se preziva?
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2004&mm=08&dd=12&nav_category=12&nav_id=148067

Svaki narod ima princa kakvog zasluzuje. Dobro je jedino da nije bacio Kicu kroz prozor, njegovi preci su znali i takve stvari da rade kad se naljute.
(opijum, 12. avgust 2004 12:03)

Tromotorac

Zamisli kakva bi tek bio stoka da mu je "vracena" vlast.
The bums will always loose.

Ivan_D

Nema, u Srbiji jednostavno nema prominentnih osoba da kazes "gospodin covek". Sve je to bahato, agresivno, arogantno, nadobudno, nevaspitano, nekulturno, prosto...

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

Quote from: Ivan_D on May 09, 2011, 08:45:54 PM
Mislim da je bio Jay Leno, ili verovatnije onaj Conan, kako se preziva?

Svejednokako se zove i preziva, sve je to bahato, agresivno, arogantno, nadobudno, nevaspitano, nekulturno, prosto...

Jelence

Ovo je sa zvanicnog kraljevskog sajta:

QuoteКакве утиске носите свенчања принца Вилијама и принцезе Кетрин?

- Венчање је било спектакуларно и изузетно велико. Моја супруга и ја били смо импресионирани. Уживали смо током читавог венчања и били смо дирнути невероватним односом јавности према принцу Вилијаму и принцези Кетрин, који сада имају титуле њихова краљевска височанства војвода и војвоткиња од Кембриџа. Речено нам је да је милион људи стајало дуж руте до Вестиминистерске опатије, истог места где сам ја крштен и где ми је кума била краљица Елизабета ИИ, а кум њен отац краљ Џорџ ВИ. Први догађај је био у четвртак, изванредан ручак чији су домаћини били војвода и војвоткиње од Глостера. Тог дана смо били гости и на вечери у хотелу ,,Хандарм", коју је приредила леди Елизабет Ансон, рођака Њеног краљевског величанства. Моја кума, краљица Елизабета ИИ, сви чланови страних краљевских породица и блиски пријатељи били су присутни на тој вечери. То је била дивна прилика да се видимо са свим рођацима.

Seljaci i stocari...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Mirabella

Quote from: Jelence on May 10, 2011, 05:36:39 AM
Вестиминистерске опатије, истог места где сам ја крштен и где ми је кума била краљица Елизабета ИИ, а кум њен отац краљ Џорџ ВИ.

Ceka', ceka', on je krsten u Vestminsterskoj opatiji a ne u pravoslavnoj crkvi?!  :shock:  Zna li pravoslavni nebeski narod za taj detalj?!
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

AFord

el se zna kakve ako ikakve skole je zavrsio nas vajni pretendent na presto Aca?

Jelence

Quote from: Mirabella on May 10, 2011, 12:46:12 PM
Quote from: Jelence on May 10, 2011, 05:36:39 AM
Вестиминистерске опатије, истог места где сам ја крштен и где ми је кума била краљица Елизабета ИИ, а кум њен отац краљ Џорџ ВИ.

Ceka', ceka', on je krsten u Vestminsterskoj opatiji a ne u pravoslavnoj crkvi?!  :shock:  Zna li pravoslavni nebeski narod za taj detalj?!

E imas oci sokolove  :|

Ma totalna je dilajla taj tzv. prestolonaslednik.

Jelence

Quote from: AFord on May 10, 2011, 12:48:40 PM
el se zna kakve ako ikakve skole je zavrsio nas vajni pretendent na presto Aca?

Da nije studirao srpske jezike?  :mrgreen:

Jelence

BTW izaso je budzet, nisam videla da je tip off bio tacan: ostaje nam negative gearing i nema capital gain za kucu u kojoj zivimo.
Piiii malera, a bas sam navatala ovog jednog ponosnog vlasnika sad za vikend da mi da discount. Covek mi poverovo za budzet... Kaze bas dobro da prodam kucu dok jos nisu uveli novi zakon da ne mora da plati dodatni porez.

Jebem ti drzavu kad se ne drzi dogovora  :mrgreen: Ode moj discount (AKCIJA, pardon, nije discount nego akcija)