News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ivane, znaci castis!

Started by Jelence, May 08, 2011, 05:13:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Pozdravio te Leonardo Di Kaprio :) Raskinuo je sa Bar Rafaeli. E, daj da vidimo sta si smislio!  :|
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Ivan_D

Raskinuli? Sto bi rek'o jedan moj kolega "that and a dollar will get me on a tram"

Hocu kaz'ti, da postoje druge, brojne i nezaobilazne tehnikalije koje sprecavaju moj uspeh kod nje. To da li je bila u vezi sa nekim ili ne, je zanemarljivo u poredjenju sa ostalim preprekama.

Kazem ja, zivot je nekome majka, nekome maceha.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Jelence

Ma sta si se oklembesio vidis da te kurazim :)

Vazna je dobra volja, sve ostalo je - sve ostalo.

Hate mail

Ili, sto bi rekao Miladin: "Jel' imas volju na ovu drolju?". :mrgreen:
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Jelence

Vidis da se predomislja... Ko veli ako ne valja Leonardu mora da nije neka  :mrgreen:

Pijanista

Rastaje se i Srafceneger

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

E

Meni je Leonardo tako antipatican da je to za pricu, ne svidja mi se ni kako "glumi".

Jelence

Mala nemas pojma  xfrog

Sto se Srafcigera tice - dosta ga je i ovoliko trpela. Taj je kresao sve sto gmize.

Mirabella

Leonardo je izvandredan glumac!  Jedino sto mu zameram je baby face.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Jelence

Dlaku u jaje si nasla...

Momak je rodjeni LA-ndjanin  :!:

E

Ne znam , meni je recimo upropastio dva filma skroz:
Gangs of New York i Inception

Jedino sto je  valjao u Titanicu

E

Bas nije baby face. Moj zmu je baby face.

Jelence

Gangs i nije neki film.
Si gledala Aviator? Blood Diamond? Shutter Island?

I sta fali Inception???

Ima onaj jedan u kojem prica srpski... Kakosezvase... "The Beach" or something...

Jelence

Quote from: E on May 10, 2011, 05:28:44 PM
Bas nije baby face. Moj zmu je baby face.

Jos uvek ga dojis?  :mrgreen: Bice da je zato  xrofl

Pijanista

"Kach mi if ju ken" je dobar.

Jelence

Nego, IVANE, dal znas da je ovaj nekrsteni Leo VARAO Miss Rafaeli? Zamisli co'eka...

Jelence

Quote from: Pijanista on May 10, 2011, 05:32:16 PM

Jeste.
I onaj Road neki... Kakosezvase... Opet je sa Kejt igrao.

E

Quote from: Jelence on May 10, 2011, 05:30:18 PM
Gangs i nije neki film.
Si gledala Aviator? Blood Diamond? Shutter Island?

I sta fali Inception???

Ima onaj jedan u kojem prica srpski... Kakosezvase... "The Beach" or something...
Jesam, sve sam gledala. Kazem nisam bas nesto odusevljena njime.

Mislis na onu recenicu :"Sutra cu se voziti puno milja biciklom"?

E

Znate ko je meni odlican glumac, tj glumcina? ( da se razumemo ne pricam ni o kakvom seksipilu i fizickom izgledu, vec cisto o glumi)
Daniel Dey Lewis

Jelence

QuoteJesam, sve sam gledala. Kazem nisam bas nesto odusevljena njime.

Mislis na onu recenicu :"Sutra cu se voziti puno milja biciklom"?

Jeste, to, TO!

Inace, taj film je zivo sr@nje.

Eeeee, a ona "Man with the mask"? Sa
Depardjeom, Dzeremi Ajronsom i Malkovicem. MLogo dobar  :|

Jelence

Quote from: E on May 10, 2011, 05:37:02 PM
Znate ko je meni odlican glumac, tj glumcina? ( da se razumemo ne pricam ni o kakvom seksipilu i fizickom izgledu, vec cisto o glumi)
Daniel Dey Lewis

De sam ga gledala?

(joj kako je ruzan... onako, prirodna ruznoca)

E

U There will be blood i The gangs of New York.
Evo neko je napravio face off njegova dva odlicno odigrana lika.

The Butcher vs. The Oilman

Daisy

Quote from: Pijanista on May 10, 2011, 05:32:16 PM
... to sam gled'o, i tu je bio dobar ...

... ne sećam se da sam gled'o još neki drugi film s' njim

... on je izvikan glumac, i može da bira filmove, a opet bira neke bezvezne (ne mislim finansijski, tematski) imho
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

AFord

hmmm, the departed je fantastican, delom zahvaljujuci Dikapriju a delom ostaloj ekipi na celu sa Skorsezijem.
Blood Diamond nije uopste los.
itd...

slawen

Леонардо је штонокажу један обичан шпицлов.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Tromotorac

Leonarodovi dobri filmovi: Gangs of NY, Departed, Aviator, Shuters Island, Inception - dakle, svi Scorsessijevi (izuzev Inception), plus jaki support cast.

Martin mu dosao kao nekakav mentor koji ga je naucio da se konacno ponasa u filmovima.
The bums will always loose.

E

Quote from: Jelence on May 10, 2011, 05:38:54 PM
Quote from: E on May 10, 2011, 05:37:02 PM
Daniel Dey Lewis

De sam ga gledala?

(joj kako je ruzan... onako, prirodna ruznoca)

Kako mozes da kazes da je ruzan Jelence majke ti? Bas je lep covek. Jos kad se nasmeje, pa mu se okice sjaje kad prica, vidi se da ima karizmu u sebi, da tu gori neka vatra xukliam. Onaj Leonardo kad ga gledas sta vidis? Nista obicno  holivudsko lice. Nema tu neke esencije, nekog djusa da se tako odrazim.
obrati paznju na ova dva intervjua :shock:

Daniel Day-Lewis - 'Movies 101' Part 1

Leonardo DiCaprio Irish interview for Revolutionary Road

E

Cisto sumnjam da je iko od nas na 7K video ovaj film ranije. Ja sam za isti cula u onom intervjuu gore i obavezno cu da ga pogledam.
My Left Foot (1989) Trailer

Pijanista

Gledao sam i svideo mi se.

slawen

Moje levo stopalo?
Svašta.
Notorni i nezaobilazni deo opšte kulture.
Tc, tc, tc...

Onaj tvoj glumio u Gilfordskoj četvorci?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

Quote from: E

Leonardo DiCaprio Irish interview for Revolutionary Road

Koji slatkis... Njam...  :!:

Obozavam nacin na koji frflja  :mrgreen:

BTW, koja konjina od novinara... Sto mrzim kad je intervju sa covekom takav da novinar prica a intervjuisani posle nema sta da kaze. Plus sto brzo prica, zuri da isprica sve sto zna. Ja bi njega u fabricku halu, za masinu. U nuklearni reaktor, jos bolje. Nacisto je zasro ceo intervju, tashti nesposobnjakovic.

slawen

Vo imja oca
Ту је овај што се допада Секи.

Јеботе, која патња....

Ivan_D

Leonardo je sjajan glumac. Jedino sto je lep covek, pa to ima protiv sebe kod nekih kriticara. Slicno kao i Brad Pitt, takodje sjajan glumac.

Daniel Day Lewis je OK glumac, mada ga ja nisam video ni u jednoj teskoj ulozi.

Tromotorac

Haha, funny. Daniel Day Lewis je jedan od najtalentovanijih i najsposobnijih glumaca. Ima sirok raspon uloga, i svuda je bio bas antologijski.

Leonardo postaje dobar, i bice dobar ako ne povuce na Charlie Sheena.

Ivan_D

Reci mi film u kom je imao tesku ulogu i pogledacu ga.

Odgledah sad Damage, vrlo teska uloga Jeremy Ironsa. Irons je, npr., A+ glumac, za Lewisa nisam siguran.

Tromotorac

Mene je Daniel Day Lewis veoma impresionirao glumom u The Last of Mohicans, Gangs of New York, i posebno u There Will Be Blood. Gledao sam i Nine, ali tu mi se malo sta dopalo.

Sve ukupno Daniel Day je shakesperian glumac, isto kao Jeremy Irons, Michael Caine, Ben Kingley i da dodam klasike David Niven, Alec Guiness, James Mason i Peter O'Toole - glumci koji su epic, koji ne samo recima i pokretima nego i onim sto izostave. Njihov pogled npr...  Daniel Day je deo te britanske pozorisne/larger than life glumacke tradicije.

Brad Pitt nije deo te kategorije. Sorry. Leonardo... mozda za jedno 20+ godina.

Ivan_D

Ne znam, sve su to upecatljive uloge. Sto rece Jack Nicholson, nije problem odglumiti ludaka, psihopatu, coveka koji je bolestan, autistu, heroja i sl. - tesko je odglumiti coveka koji ce doci kuci, okaciti kaput i sesti za stol da vecera.

Ja Pitta volim kao glumca vise nego DiCapria, mada je DiCaprio nesto selektivniji sto se tice uloga, cini mi se. I ne poredim ih sa britanskim pozorisnim glumcima vec sa o pra stupnjeva nizom kategorijom glumaca kao sto su Tom Cruise, Bruce Willis, Christian Slater, a o Ben Afflecku da ni ne govorim. U stvari Ben Affleck je jedini od njih koji je outright super-los glumac uvek i svugde. Doduse u Boilerroom je imao sporednu ulogu, pa njegovo neumece nije izaslo do izrazaja tamo, inace je ocajan.

Svi ovi glumci su igrali u puno komercijalnih uloga (sto bi rekao John Malkovich: I'm really embarrased I played there, but the money was just too good (Con-air)), dok su ovi britanski sto si nabrajao uglavnom takve uloge odbijali, pa se tesko porede.
Meni se i Nicholas Cage pre 15-20 godina cinio kao super glumac, dok sam ga znao iz Moonstruck, a posle je poceo da glumi sve i svasta pa se mi ogadio.

E

Hahahaha a Jack Nicklson je neko cije stavove o glumi treba prihvatati kao referencu?

Tromotorac

Jack Nickolson ti je ekvivalent Pavla Vujisica u ex-ju kinematografiji, ili Dobrice Milutinovica iz pre-WW2 jugoslovenskog pozorista.

E

Quote from: slawen on May 11, 2011, 08:57:31 AM
Vo imja oca
Ту је овај што се допада Секи.

Јеботе, која патња....
Ih sad ti novinar kriv  xrofl

Tromotorac

Quote from: Ivan_D on May 12, 2011, 12:27:35 AM
. U stvari Ben Affleck je jedini od njih koji je outright super-los glumac uvek i svugde. Doduse u Boilerroom je imao sporednu ulogu, pa njegovo neumece nije izaslo do izrazaja tamo, inace je ocajan.

Jao, jeste on je redak hrkljus.

tarana

ne postoji loš film s daniel dej luisom.
tačka.

Ivan_D

Tarana, ne govorimo ovde o njegovoj selektivnosti uloga, niti o dostojanstvu da neke/mnoge uloge odbije; govorimo o njegovim glumackim sposobnostima.

tarana

jesam ja negde pomenuo selektivnost i dostojanstvo?
uostalom, pre bilo kakvog suda, trebalo bi da pogledaš

nepodnošljivu lakoću postojanja
moje levo stopalo
u ime oca
poslednjeg mohikanca
der vil bi bad
jack&rose
bande
doba nevinosti
bokser
sobu s pogledom
baunti

kad pogledaš. opet ćemo pričati

Mirabella

DDL je fan-tas-ti-can glumac!!!!
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Tromotorac

E da, Nepodnosljiva lakoca postojanja, to sam zaboravio. Bio je fenomenalan u tom filmu.

Pijanista

Nikolson je dojedan od boljih

Jelence

Moracu da pogledam tog DDL nema mi druge.

Da li mi je utisak varljiv ili se neko uskopistio ovde protiv Dzeka Nikolsona?  xuzi

E

Kad smo vec kod glume jeste li culi da ce Ashton Kutcher da zameni Charlie Sheena u Two and a half man. Ne gledam tu seriju,ali mislim da je Mirabellce gleda- davala je neku referencu na seriju dola na muzici. Meni je AK nepodnosljiv. Ponasa se kao neko derle. Totalno je nezanimljiv i bezvezan.

Jelence

Pa derle im i treba.
Ne znam u cemu je fazon sa 2 & 1/2, meni je Everybody Loves Raymond mnogo, mnogo bolja serija. Brothers&Sisters nije bio los (istina, prestala sam da gledam).

Cekaj ko je jos bio u bubnju da zameni Carli Shina...