News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

svasta

Started by E, May 14, 2011, 08:02:07 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

Drugi put danas dobijam poruku o tome kako je stranica koju hocu da posetim rizicna za moj MAC-ic . Prvi put kad sam htela da odem na B92 forum javilo mi sledece
Warning- Visiting this site may harm your computer
The website you are visiting appears to contain malware....

a sad kad sam na googletu trazila neke zezalice/viceve izbaci mi opet upozorenje
Warning - visiting this web site may harm your computer!

Suggestions:
Return to the previous page and pick another result.
Try another search to find what you're looking for.
Or you can continue to http://users.teol.net/~magaz/Zabava/Englesko%20srpski%20recnik.htm at your own risk. For detailed information about the problems we found, visit Google's Safe Browsing diagnostic page for this site.

For more information about how to protect yourself from harmful software online, you can visit StopBadware.org.

If you are the owner of this web site, you can request a review of your site using Google's Webmaster Tools. More information about the review process is available in Google's Webmaster Help Center.

:shock:

O cemu se radi

Hate mail

Get a PC, hippie.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

Daisy

well, be patient or take a chance ... hippie ...

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Imam ja jednog istog ovakvog koji se pre nekoliko meseci doselio u ovaj inace lepi kraj i sad "zivi" na trotoaru par coskova odavde, naslonjen na zid. Ali isti. Redovno moram da ga preskacem: i njega i njegovo cebe koje je po trotoaru prostro, njegove torbe i veliku plasticnu soda cup iz McDolanca u koju ocekuje da mu se udeli sitnis e bi li kupio one velke cigare koje stalno pusi. Kada odluci da ipak ustane i baza okolo, stogo ostavlja za sobom smece koje pravi i tu cebad iz Vojske spasa ili kakve druge zaludne institucije koja vodi brigu o majmunima njegovog kalibra (plocnici su public property, moze mu se. Jedno vreme se naslanjao na zid biznisa u okolici ali se, moguce pod pritiskom, (humano?) preselio na ogradu prostora koji je buduce gradilste).

E

Quote from: INI on May 14, 2011, 08:24:36 PM
well, be patient or take a chance ... hippie ...

Iiii sto ste neki.Ne zezajte, stvarno sta je u pitanju?

slawen

Reported Attack Page!
          This web page at users.teol.net has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences.   
          Attack pages try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.Some attack pages intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

E

Ali sta to znaci konkretno za mene i moje MACence?

slawen

Ништа, Макове не нападаУ вируси... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

Hate mail

Bas jutros dok sam kretao na onaj intervju oko 9:30 prodjem pored u zeleno omalane drvene ograde gradilista koje se vec duze vremena nakanjuje da pocne s radom i u visini mesta na kojem onaj neokupani odrtaveli mandril sedi na betonu ili na kartonu ili na cebadima Vojske spasa ili kakve druge institucije cijim aktivistima zorno manjka psihijatrijski nadzor na recenoj ogradi upazim zalepljen pravougaoni komad krep papira od svojih metar duzine i stopu i po visine po kome je neko, ocigledno iznerviran smecem koje redovito ostaje po trotoaru iza ovog nezrelog starca koji pred prolaznicima izvadi patku pa piski u "go large" plasticnu solju od Fante ili Sprajta iz McDolanca, dovoljno velikim slovima iscedjenim iz dovoljno debelog i dovoljno crnog markera napisao:

"DON'T OUT-WEAR YOUR WELCOME - PICK UP YOUR TRASH WHEN YOU LEAVE!"

Subjekt poruke se, koliko malocas videh, zajedno sa svojim cebadima, mini-wc-om i kesama drugog otpada vratio (preselio?) nazad na trotoar ispred i na zid jednog od ranije pomenutih biznisa.