News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

prso akvarijum

Started by AFord, May 18, 2011, 10:19:50 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AFord

Singapur, Tajland....u subotu nastavljam za Maleziju i Indoneziju.
Lepo vreme, devojke u minicima i raznim sandalama po ulici, restoranima, radnjama, molovima, na poslu.
Ne moze covek da se koncentrise ni na sastancima.
Uzgred, citao sam u novinama da se u Tajlandu zene najlakse probijaju na vodece pozicije u firmama sto je potpuno neocekivano obzirom na steretip da je Tajland seksualna meka.

U medjuvremenu stigao i bonus za Q1. Life is fuckin' good!!!

Mirabella

Da ti ne kvarim radost, samo da primetim da sam rado boravila u Singapuru i Tajlandu, tamo sam spadala u vise (as in visocije) zene.  :mrgreen:

Tajland jeste seksualna meka (ne moz' da se oslobodis napasti i navale ni kad neces).  I mene su spopadale umetnice u barovima.  :mrgreen:

Ali, kao sto rekoh, da ti ne kvarim radost.  :)
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

AFord

nema sta da mi kvaris zadovoljstvo. U Tajlandu sam vec bio doduse turisticki, tako da znam sta da ocekujem. Nisu one niske vec 'spustene za brzu voznju'. A bilo visoke ili niske lepo je ici kroz grad okruzen devojkama u minicima.

Imali smo pre 5-6 godina jednog indusa u firmi koji je jednom prilikom jednoj dosta zgodnoj sekretarici udelio komplment rekavsi 'Linda you're a big woman' zeleci da joj kaze da je visoka. Ova ga zamalo ubila.

Ivan_D

QuoteU medjuvremenu stigao i bonus za Q1. Life is fuckin' good!!!

If I had your money, I would burn mine.  :)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Alane, jedini problem je sto ne znas sta je stvarno zensko tamo.  :evil:

Uzivaj, i nemoj javno da vredjas kralja, za svaki slucaj.

AFord

u Dzakarti nov autoput sa tri lepo obelezene trake al' ljudi voze u 5.
Dzaba su krecili.
Svako dobije, ili ako ovde radi ima, vozaca 24x7.
Masaza 2 sata za 40 dolara.
Not too bad...

Ivan_D

QuoteMasaza 2 sata za 40 dolara.

it's all about the ending.

tempo

za dva sata moze endirati bar tri puta
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

E

Masaza od dva sata!? To je izrabljavanje, osim ako te ne masiraju dve osobe po sat vremena. Ja ne bih nikoga mrcvarila da me masira 2 sata . 45 minuta je sasvim ok. Ja na poslu imam povremeno masazu (dolazi nam povremeno massage therapist i svako ko hoce dobije  15 minuta masaze u ovoj stolici) . Ja se svaki put raspilavim mogla bih 'ladno da ostanem u onoj stolici da spavam posle masaze. Inace nikada nisam imala onu full body masazu , ako se ne racuna jednom daaavno drugar mog zmua tzv. Moca  koji je ucio da postane massage therapist pa me ugnjavio  jednom prilikom posteno.

AFord

ne znam da li je devojka 'massage therapist' ali 2 sata je proletelo za tren. Neverovatno iskustvo ni nalik raznim iz USA. Lezis na trscanoj podlozi, na podu, omamljen opijnim mirisom ulja, muzikom u pozadini, vrelim kamenjem i toplim rukama po telu.
happy begining, happy middle and happy end.

btw, ta stolica izgleda kao sprava za mucenje. Nisam je probao a nesto me ni ne privlaci.

AFord

a htedoh da se pohvalim da sam jutros igrao sat i po tenis na krovu hotela. Prvi put po prelomu ruke. Nastavak jutra je bio u predivnom bazenu na otvorenom u nastavku krova.

Ivan_D

Javi kad skocis sa tog krova sa padobranom u ruci, sve ostalo je mundane   xwink2

Jelence

Quote from: AFord
happy begining, happy middle and happy end

Khm...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Mirabella

Hahahaha, Jelencetov avatar!  :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pijanista

Ni ja ne mogu da izdrzim dva sata. Godine jebiga.

AFord

ni ja nisam mislio da mogu ali eto...covek se uci dok je ziv.

E

Aaaaa a vi na tu masazu mislite :lol:. Pa sto ne kazete? A zamisli da je AF gospodja ili neka druga dosla ovde da se hvali kako je platila eto samo 40 $ za nekog misicavog dvadesetpetogodisnjaka da je masira dva sata na drugom kraju sveta daleko od muza i dece , sva presrecna sa zakljuckom da" life is good" posle te dvocasovne masaze i razgledanja grada punog prelepih i doteranih muskraca. Zlo i naopako.

AFord

o kakvoj masazi ti pricas?
Mislim da si me zamenila sa nekime...

Mirabella

Imala sam drugare u Kabulu, momak i devojka (on nas ona SvajcarSkinja).  Otisli u Bangkok da se odmore.  Vratili se, odmorni, izmedju ostalog pricaju kako su isli na masazu kod dve umetnice.  Jedna umetnica je masirala, onako vise oralno, njega a druga nju.  I onda se oni, onako izmasirani, dokrajcise pred umetnicama.

Jelence

Quote from: Mirabella on May 23, 2011, 02:21:54 PM
Imala sam drugare u Kabulu, momak i devojka (on nas ona SvajcarSkinja).  Otisli u Bangkok da se odmore.  Vratili se, odmorni, izmedju ostalog pricaju kako su isli na masazu kod dve umetnice.  Jedna umetnica je masirala, onako vise oralno, njega a druga nju.  I onda se oni, onako izmasirani, dokrajcise pred umetnicama.

:|
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

AFord

isao jos jednom pred put da se opustim.
Samo da kazem da se definitivno radi o finom establishmentu - na ulazu sam primetio onaj saobracajni znak  'zabranjeno' a unutra pise No Sex.

Hate mail

Ta saobracajna signalizacija je tako snazno hrupila...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"