News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ima se moze se

Started by Pijanista, May 24, 2011, 05:52:41 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Lepo je videti spoj bogatstva i ukusa. Ovdemozete videti slike kuce ruskog bogatasa.
http://blog.asiantown.net/-/3871/Gold_is_everywhere_in_this_Russian_oligarch_house.aspx

Ivan_D

Meni se svidja sto je covek dosledan, pa mu je i gym u istom stilu.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Mirabella

Covece, ova kuca vristi.  A oni ukusni porodicni portreti?
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Mirabella

Sad samo ceka isporuku sampanjca da napuni bazen.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pijanista

Da, na freskama i vitrazhima mozete traziti ktitora, pripadnike vamellije itd. Rebus jebiga.
Nije mi jasno kako neko moze da se budi, doruckuje, gleda TV i stajazanm u tome.

Tromotorac

Lepse je sredio nego onaj njegov kolega u Meksiku.
The bums will always loose.

Ivan_D

Quote from: Pijanista on May 24, 2011, 03:40:00 PM
Da, na freskama i vitrazhima mozete traziti ktitora, pripadnike vamellije itd. Rebus jebiga.
Nije mi jasno kako neko moze da se budi, doruckuje, gleda TV i stajazanm u tome.

Kako ti nije jasno??? Kad odrastas u sredini gde su zlatni zubi simbol prestiza i blagostanja, zamisli tek ovo.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Tromotorac

To sto Ivan kaze.

Isto, da li znate zasto su se u Srbiji razbacivali parama za svadbe, ispracaje za vojsku, polivanja ploca itd? Zato sto ljudi nisu imali gde drugde da uloze svoj novac, ili da na drugi nacin uloze u svoj prestiz ili uzivanje.

Tako, da u toj vukojebini imalo da se ulozi u otvaranje nekog novog pogona, novog biznisa, ovaj bi pravio manji dvorac za zenu i familiju.

baggio

Ajajajjjjjjjjjjj, meni se vrti u glavi od ovih fotki. xrotaeye

I gospodin Trump voli kvake od zlata, ali barem ima ukusa.

Ovo je kich na kub! xrotaeye
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Hate mail

Kralj.

Za slucaj (ma kako ne-izgledan) da animalna okolina, kradljivci bakra, drzava, konkurencija u "poslu" ili vec kakav drugi krucijalni drustveni faktor ne popajaju to i ugrade u svinjce ili kakav javni objekat, ucinio je zapis o sebi koji ce nekad negde vredeti nekome.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Ipak, mene je dotukao onim kolacima na tacni i sokom na radnEm stolu.

Mirabella

Quote from: Tromotorac on May 24, 2011, 03:52:15 PM
To sto Ivan kaze.

Isto, da li znate zasto su se u Srbiji razbacivali parama za svadbe, ispracaje za vojsku, polivanja ploca itd? Zato sto ljudi nisu imali gde drugde da uloze svoj novac, ili da na drugi nacin uloze u svoj prestiz ili uzivanje.

Tako, da u toj vukojebini imalo da se ulozi u otvaranje nekog novog pogona, novog biznisa, ovaj bi pravio manji dvorac za zenu i familiju.

Nije bas da nema gde da ulaze i da je u nekoj vukojebini.  Vidi na samom pocetku, pre slajdova:

This luxurious Russian mansion is located in a small village near Moscow. It is owned by Vladimir Bryntsalov who owns one of the major pharmaceutical companies in Moscow. It is very stately and obviously worth a lot of money. It also seems that the more money they have, the more tasteless they are........

Jok, more, nego cisti dziberaj!

E

Mene sa bideom preko puta WC solje, umesto pored. Ali zato je kanta ona limena bela sa crnom kesom unutra koja viri  xfoht kao da je pala s Marsa u svom tom rozLe  zlatnom kupatilu

Hate mail

Moskva, Rusija itd. = animalna okolina.

Mirabella

A evo kako se oblace za dorucak.  :lol:

E

To je neka boleS
Nego opet ova Vlasha sa paradajz djusom odskace xrofl

Pijanista

QuoteMene sa bideom preko puta WC solje, umesto pored

To je da se gleda sa zenom dok su intimni (mislim, intimni svako sa svojim organom)

Pijanista

Kaze mi ortak (ukrajinac) koji mi je ovo pokazao da je lik bio kandidat za predsednika (kad i Putin, Zirinovski itd). Nije dobio ni 1% glasova. A stalno zvao novinare kuci na intervjue, jednom je izvadio pistolj u toku intervjua i uperio novinaru u glavu i rekao "Ja sam toliko mocan da mogu da te ubijem sad i nikom ne odgovaram". Ludak.

E

Quote from: Pijanista on May 24, 2011, 04:21:50 PM
QuoteMene sa bideom preko puta WC solje, umesto pored

To je da se gleda sa zenom dok su intimni (mislim, intimni svako sa svojim organom)
? pokusavam da zamislim to ali mi ne ide  xrofl

E

Tromotorac

Quote from: Mirabella on May 24, 2011, 04:14:04 PM
Quote from: Tromotorac on May 24, 2011, 03:52:15 PM
To sto Ivan kaze.

Nije bas da nema gde da ulaze i da je u nekoj vukojebini.  Vidi na samom pocetku, pre slajdova:

This luxurious Russian mansion is located in a small village near Moscow. It is owned by Vladimir Bryntsalov who owns one of the major pharmaceutical companies in Moscow. It is very stately and obviously worth a lot of money. It also seems that the more money they have, the more tasteless they are........

Jok, more, nego cisti dziberaj!

Dziberaj, nego sta.

Jednom sam negde citao o razlici izmedju anglosaksonske Engleske, i ostatka Evrope ukljucujuci i carsku Rusiju, negde tokom 19tog veka; dok su u ostalim evropskim kulturama prestonice bile jedini lepo sredjeni gradovi sa luksuznim palatama, u Engleskoj je taj sjaj bio manje izrazen, ali zato postojala infrastruktura za gradjanski/burzoazijski stalez.

Taj dziberaj ima nesto sa kulturom, koja je opet povezana sa etatizmom i nedostatkom money making opportunities for the common man.

U svim tim kulturama gde se ljudi tretiraju kao stoka, mozes da naidjes na ovakve bolesnicke palate. U drzavama gde je biznis, ili zapravo business oportunities dostupniji obicnim ljudima, tu se manje ulaze u pozlacene wc solje... ili dvorista sa mitraljeskim gnezdima uz kapiju.

E

Pijanista

Meanwhile:

Ukradena petina ruskog proračuna za obranu
Petinu ruskog proračuna za obranu države svake godine ukradu korumpirani dužnosnici, nepošteni generali i pokvareni poduzetnici, izjavio je ruski glavni vojni tužitelj Sergej Fridinski u intervjuu za Rosijskuju gazetu objavljenom u utorak.

"Krade se ogroman novac, gotovo svaki peti rubalj, a vojnici još uvijek imaju opremu i oružje loše kvalitete", rekao je Fridinski. "Svake godine sve se više novaca izdvaja za obranu, ali uspjeh nije velik", kazao je on dodajući da se u prevari države koriste fiktivni računi za poslove koji su navodno obavljeni.

Fridinski nije naveo točne podatke, ali zna se da je Rusija odvojila više od 1,5 bilijuna rubalja (280 milijarda kuna) za nacionalnu obranu u proračunu za 2011. godinu.

Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev više je puta izjavio da korupcija zadržava razvoj države, a antikorupcijske skupine smatraju da je problem još gori otkako je Medvedeva postavio u Kremlj njegov mentor Vladimir Putin 2008. (H)

P.S. Isprichavam se za post na stranome jeziku

Jelence

Ako oni kazu petina, znaci bar je trecina.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

Oldie (2006) but goldie (animalna okolina; Uzice):

'Najviše se kradu znakovi za zabranjeno parkiranje i jednosmerne ulice. Saobraćajna signalizacija redovno nestaje na početku Ulice Vuka Karadžića na Terazijama, u Cerskoj ulici, u Koštici, dva ,,stopa" kod groblja na Sarića Osoju, u Ulici Alekse Šantića. Na lokalnim putevima prema Drežniku i selima tog kraja neko redovno odlepljuje slova sa putokaza - objašnjava Zoran Plećević.

Javno komunalno preduzeće ,,Bioktoš" godišnje zameni oko 80 kontejnera koji sagore usled nepravilnog odlaganja pepela. Jedan kontejner košta oko 25.000 dinara, a kada se havarisani zamene, malo novca ostaje za nabavku novih u kvartovima u kojima se javi potreba za postavljanjem.

Vučeta Arsić, šef Javne higijene pri ,,Bioktošu", kaže da se godišnje ošteti između 300 i 400 uličnih kanti za otpatke, a cena jedne je 2.000 dinara.

- Nedavno smo na potezu od Narodnog muzeja do spomenika na Dovarju postavili oko 30 novih korpi. Sutradan ujuto nijedna nije bila na svom mestu, svaka je bila spljoštena. Kante za otpatke najviše stradaju oko škola na Trgu Svetog Save. Bar 30 odsto korpica sa dekorativnim cvećem koje se postavljaju na stubove ulične rasvete, ukrasnog šiblja posađenog u žardinjerama, sadnica lala na zelenim površinama, strada od bahatosti - kaže Arsić.

Na kupalištu na Plaži, obližnjem parkiću i šetalištu redovno se uništavaju ljuljaške, klackalice, klupe, travnjaci, kradu zvučnici od razglasa. U koritu reke je pre nekoliko dana završila kabina za presvlačenje, letos su polomljeni golovi za vaterpolo, prošle godine je neko skinuo kuglu sa lampiona i bacio je u Đetinju. Na udaru huligana našlo se i osvetljenje u prvom tunelu koji sa Plaže vodi u Turicu. Eko fond je nekoliko puta postavljao nove ,,brodske" sijalice sa specijalnom zaštitom u tunelu, ali ni to nije bio lek protiv kamenja koje su na rasvetu bacali pojedinci.

- Ustanova ,,Veliki park" ramišlja da angažuje noćnog čuvara koji bi štitio imovinu parka. Zbog polomljenih klupa, pokidanih lanaca na ljuljaškama, uništenih tobogana, košarkaških tabli, trpimo veliku štetu. Samo iz peščanika, u kojem se igraju deca, godišnje se ukrade preko šest kubika peska   - kaže Marko Žeravčić, direktor ustanove ,,Veliki park"."

Daisy

Quote from: Hate mail on May 29, 2011, 02:51:40 AM

... iz peščanika, u kojem se igraju deca ...

... aha ... a zato se zove ona radio-emisija "Peščanik" ...  :lol:
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.