News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

10 godina kasnije, iste price

Started by Ivan_D, May 25, 2011, 11:53:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Zivela Crna Gora sto se otarasila ovog zla zvanog Srbija. Takodje, zivela Holandija jer je dosledna u netolerisanju tog istog zla.

Nemoc i beda srbijanske oficijalne vlasti, jedan Bosanac direktno utice na zivotni standard 8 miliona ljudi. Jatake mu pustili, nisu ih osudili, bas ih i zabole da tragaju za njim. SMRT tom zlocinackom udruzenju. Narod glup ko k., totalno beznadje tamo.
A ova ljuga Ljajic 10 godina laje jedno to isto.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=05&dd=25&nav_category=1262&nav_id=514298

Bramerc podneo negativan izveštaj
Izvor: B92

Beograd -- Dosadašnji napori Srbije da uhapsi begunce nisu bili dovoljni, zaključio je u svom izveštaju SB glavni haški tužilac Serž Bramerc, saznaje B92.
Serž Bramerc

U izveštaju u koji je B92 imao uvid, a koji će biti razmatran na zasedanju 6. juna, Bramerc navodi da neuspeh Srbije potkopava kredibilitet vlasti u Beogradu i snagu izjava o spremnosti da u potpunosti sarađuje sa Haškim tribunalom.

Tužilac navodi i da su kritike i preporuke koje je izneo u decembarskom izveštaju samo delimično uvažene - vlasti i dalje prate samo ograničen broj tragova za beguncima i ne uspevaju da prošire opseg istrage.

Bramerc je zadovoljan jedino saradnjom sa Beogradom u razmeni dokumenata.

"Postojeća strategija Srbije za hapšenje begunaca u potpunosti je neuspešna. Srbija mora suštinski da razmotri sve korake koji su do sada preduzeti, da ponovo razmotri svoju strategiju i metode koje primenjuje u okviru te strategije i da odmah ispravi sve nedostatke. Novi, znatno rigorozniji pristup u potrazi za beguncima je hitno potreban. Neophodne su sveobuhvatnije istrage uz upotrebu svih raspoloživih oruđa. Od Srbije se traži da ispita ulogu mreže pomagača. Bez značajnih poboljšanja u ovoj oblasti saradnje sa sudom begunci neće biti uhapšeni, a srpska vlada mora da svoju spremnost, izraženu na rečima, prevede u konkretna dela i vidljive rezultate", navodi se, između ostalog, u Bramercovom izveštaju.
Bramercov izveštaj faktičko stanje
Rasim Ljajić (Tanjug, Arhiva)

Predsednik Saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić ocenio je da Bramercov izveštaj predstavlja faktičko stanje trenutnih odnosa Srbije i Haškog suda.

"To je jedno faktičko stanje naših odnosa. Ono što mi sada treba da radimo je da intenziviramo napore u potragama za optuženicima, da primenimo multidisciplinarni pristup, da svi ne očekuju da BIA završi ceo posao nego da se uključe i druge službe, institucije, ministarstva, MUP", kaže Ljajić.

Ljajić je ocenio da sa Bramercom ne bi trebalo ulaziti u polemiku, već treba pojačati napore u potragama za optuženicima.

Ko je odgovoran za godine bezuspešnih potraga za beguncima ni sada neće biti utvrđeno, jer je sve podređeno poboljšanju haške ocene.

"Mnogo važnije od toga ko je sad prav, a ko je kriv, da li je moglo više ili manje jeste da usmerimo sve snage na to da se ova priča okonča", rekao je Rasim Ljajić za B92.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Jelence

Moje misljenje je da Srbija ne ide uz kurac nikome za dzabe. To bi bilo kao da od kokoske sto leze zlatna jaja napravis supu.

Prema tome, glavno pitanje nije "zasto su glupi" nego "koji je njihov interes da budu tako glupi".
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

... какав тајминг...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Quote from: slawen on May 26, 2011, 11:13:01 AM
... какав тајминг...

Tako je. Povlacim sve sto sam rekao o finim ljudima Ljajicu i Tadicu.

Nadam se da ce Mladica celog vezati lancima, kao u americkim filmovima i takvog ga strpati u avion. Ovo apropo onog od pre par godina kad je razmisljao da se preda, ali nije hteo lisice na ruke.

Jedina zamerka koju imam je nedostatak nasilja u svim tim hapsenjima ratnih zlocinaca. Moglo bi makar Hadzica da ubije prilikom hapsenja, ili makar ga ozbiljno rani. Ker jedan magacionerski.

slawen

Ja se, pak, uludo nadam da će ubrzo pohapsiti i svu srbsku udbaškopolitičku stoku na čelu sa drugom Botom jer su do danas držali tog debila u nekom podrumu, a sve nas jebali u mali mozak.
Ako ni zbog čega drugog, ono zbog toga.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

you're pushing your luck now. i mean, really!

slawen

slawen

Joш о тајмингу:

Ratko Mladić nedavno je imao najmanje jedan moždani udar, sazanje "Blic" . On se nalazi u teškom zdravstvenom stanju. Izvor "Blica" kaže da zbog posledica šloga on ne može da pomera ruku.
Još nije poznato da li je Mladić danas pregledan.
Prema rečima našeg sagovornika, Mladić ima i probleme sa bubrezima.

Није више за држање?

Jelence

Quote from: Ivan_D on May 26, 2011, 11:31:10 AM
Quote from: slawen on May 26, 2011, 11:13:01 AM
... какав тајминг...

Tako je. Povlacim sve sto sam rekao o finim ljudima Ljajicu i Tadicu.

Nadam se da ce Mladica celog vezati lancima, kao u americkim filmovima i takvog ga strpati u avion. Ovo apropo onog od pre par godina kad je razmisljao da se preda, ali nije hteo lisice na ruke.

Da, da... Sve dok neko tebi blizak ne dozivi isti tretman... Ili ti sam, da te privode ko kera jer se osnovano sumnja da si prekrsio zakon...

Onda bi naravno sa ovim istim zarom vikao "KAKAV JE TO NACIN", "STOKA, ZAR TAKO DA HAPSE" i u tom smislu... "Obijektivnost" kojom odisu tvoji postovi kada se radi o bilo cemu iz starog kraja govori samo jedno: you have a huge problem, mate.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

AFord

Quote from: Jelence on May 27, 2011, 06:31:40 AM
[...] da te privode ko kera jer se osnovano sumnja da si prekrsio zakon...[...]
americke krimi serije su bas zestoko hrupile u srpsko bivstvovanje...