News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ne ide mi u glavu

Started by Mirabella, May 27, 2011, 05:11:33 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

E

Ivan_D

Meni ne ide u glavu da tebi ne ide u glavu  :)
Puno nasih ljudi u Evropi tako razmislja. Takodje, jedna je stvar biti u Amsterdamu ili Berlinu, a sasvim treca biti negde u Svajcarskoj, pogotovo ako je manje mesto.

Jos jedna vazna stavka:  Овде се може комотно живети, ја се нисам баш нешто обогатио, увек кнап. Ништа нисам ставио на страну, али друже мој...ми овде имамо бољи материјални живот мада је плаћен одређеном ценом, а то је одузимање сопствене егзистенције.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Granted, nisam se udubljivao ali da pokusam...

"Sopstvena egzistencija" = PET flaschen, kradja bakra, kladionice, menjacnice, prodavnice patika i sta ono jos... a da, "Jelen" pivo?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Sopstvena egzistencija je kad uz pivo sa prijateljima u neomalterisanoj roditeljskoj kuci rapsravljas kako je onima u Svici lako.

Hate mail

Sopstvena egzistencija je tako snazno hrupila...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Quote from: Hate mail on May 27, 2011, 05:29:07 PM

"Sopstvena egzistencija" = PET flaschen, kradja bakra, kladionice, menjacnice, prodavnice patika i sta ono jos... a da, "Jelen" pivo?

Nah, covek je vrlo pismen. Ja bih rek'o visi medicinski tehnicar ili tako nesto.
If you dine with the devil bring a long spoon.

E

Quote from: Ivan_D on May 27, 2011, 05:43:12 PM
Quote from: Hate mail on May 27, 2011, 05:29:07 PM

Nah, covek je vrlo pismen. Ja bih rek'o visi medicinski tehnicar ili tako nesto.

Ima nepismenih i sa doktoratom.