News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Let's hear it for Dvonte, Travolus and Derodte

Started by Hate mail, June 08, 2011, 02:27:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

Pijanista

Missim, ovo je surovije nego kad kod nas uhapse Tarzana i Kenedija.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Mirabella

Kad meni moja shefiqua (aka sefica) kaze Guuuuurl, ja 'ocu da se srusim!  :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

slawen

Jeste li videli opciju na onom sajtu klikabl da upišete kao tri imena koja vam se sviđaju, a oni sugerišu još trideset iz te skupine?
Neverovatan poligon za zezanje.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Quote from: Mirabella on June 08, 2011, 07:57:58 PM
Kad meni moja shefiqua (aka sefica) kaze Guuuuurl, ja 'ocu da se srusim!  :mrgreen:

Lemme AXE you sumpfin'...

Pareski do

По мом скромном мишљењу та црначка имена су боља јер макар имају јасно етимолошко порекло (афричког, хебрејског, немачког, келтског) што се не може увек рећи за имена која бели Американци дају својој јадној деци било да су из стрипа (Николас Кејџ је свог сина назвао Кал-ел, у Србији једино Ром сина може да назове Сандокан) или некаква неписмена мутилација постојећих англицизама календарских имена и њихових хипокористика, све под претекстом да им дете буде оригинално (Kathi, Ribecca, Shari).

Али ко сам ја да другоме исмевам име? Живи и пусти друге да живе. Проблем је у томе што ви то друштво не доживљавате као своје па онда испуштате вентиле исмевајући црначка имена између осталог (ти ваши pet peeves су једине теме расправе на овом форуму). Ако вам сметају једноставно се иселите, ако нећете онда не серите и пустите их да називају децу и по Зулу и Јоруба поглавицама, то њихово суверено право лицемери једни фрустрирани.

Hate mail

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Izazivanje verske, rasne i nacionalne mrznje i netrpeljivosti...

slawen

Да ти кажем да је и мене потресло.

Pijanista

Pareski do

Quote from: Hate mail on June 13, 2011, 05:17:41 PM
Izazivanje verske, rasne i nacionalne mrznje i netrpeljivosti...

Није него дискриминација по расној основи, то је и у САД забрањено, слика је ваљда зајебанција.

Hate mail

Zajebancija, naravno. Niko normalan ne bi to stavio na biznis.

Uzgred, to "discmimination" se ovde ne goni po sluzbenoj duznosti kao vase "izazivanje..." nego se "cera" na gradjanskom sudu, za pare (jasno).

Ivan_D

Quoteимају јасно етимолошко порекло

etnicko si valjda mislio? kupi si recnik.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

Quote from: Hate mail on June 13, 2011, 05:57:42 PM
Zajebancija, naravno. Niko normalan ne bi to stavio na biznis.

Uzgred, to "discmimination" se ovde ne goni po sluzbenoj duznosti kao vase "izazivanje..." nego se "cera" na gradjanskom sudu, za pare (jasno).

Citam pre neki dan, neki lik u Americi morao da plati racun u bolnici 25$, sa cim se nije slozio i u znak protesta im donese 2,500 kovanica od po 1 centa. Ovi ni dva, ni tri, odmah pozvali policiju, ovog lika uhapsili zbog "disorderly conduct", strpali ga u zatvor na pola dana i mora da plati kaznu jos 140$.
Moja prva reakcija bila je "strasno". U vecini evropskih zemalja postoji zakon (donet posle jednog slicnog slucaja gde je covek platio porez punim kamionom najmanjih kovanica) da valjda vise od 500 kovanica nije platebno sredstvo. U Americi takav zakon verovatno ne postoji, ili makar ti u bolnici nisu znali za to. I onda imas situaciju da coveka koji nije uradio nista protiv zakona odvodi policija. Ali onda razmislim malo i dodjem do zakljucka da je to mnogo bolje nego preganjati se sa barabama i budalama kao sto to rade u Srbiji. Te nije dobio poziv za sud, te dobio poziv ali je bio odstampan latinicom, te je bio bolestan, te je advokat bio bolestan, pa je onda advokat bio na sluzbenom putu, a sve u okviru zakona. Ovako je u stvari bolje, hoces da z@jebavas sve oko sebe, moze ali bice posledica.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Taj sto je odveden je lupio to o sto (pa se prosulo) ili je bese galamio a to je "threat". Tu se zajebo.

Postavio sam pre godine-dve ovde video na lika koji je odneo 80$ u pennies da pokupi kola koja mu je pauk odneo, fino uvezane u kartoncice, cova fino to sve snimao sa prijateljima, kasirka pocela da zakurece, ovi pozvali patrolu pa je policija dosla i naredila kasirki da to pod hitno uzme da ne bi nju vodili.

Hate mail

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

slawen

Jelence

QuoteCitam pre neki dan, neki lik u Americi morao da plati racun u bolnici 25$, sa cim se nije slozio i u znak protesta im donese 2,500 kovanica od po 1 centa. Ovi ni dva, ni tri, odmah pozvali policiju, ovog lika uhapsili zbog "disorderly conduct", strpali ga u zatvor na pola dana i mora da plati kaznu jos 140$.
Moja prva reakcija bila je "strasno". U vecini evropskih zemalja postoji zakon (donet posle jednog slicnog slucaja gde je covek platio porez punim kamionom najmanjih kovanica) da valjda vise od 500 kovanica nije platebno sredstvo. U Americi takav zakon verovatno ne postoji, ili makar ti u bolnici nisu znali za to. I onda imas situaciju da coveka koji nije uradio nista protiv zakona odvodi policija. Ali onda razmislim malo i dodjem do zakljucka da je to mnogo bolje nego preganjati se sa barabama i budalama kao sto to rade u Srbiji. Te nije dobio poziv za sud, te dobio poziv ali je bio odstampan latinicom, te je bio bolestan, te je advokat bio bolestan, pa je onda advokat bio na sluzbenom putu, a sve u okviru zakona. Ovako je u stvari bolje, hoces da z@jebavas sve oko sebe, moze ali bice posledica.

disorderly conduct je kada se osoba ponasa na na javnom mestu "in disorderly manner".

prakticno to je mreza u koju uhvate sva ona uznemiravanja i ostale kojestarije koji nisu ozbiljna pretnja za javnost ali jesu uznemiravanje.

neplacanje racuna je inace criminal offence prema tome hvala Peri Dobrnjcu da su pokazali budali sta ga spada.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked