News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Transfer novca iz Srbije

Started by taki, December 29, 2009, 12:11:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

A jel to bilo dovedeno u pitanje?  Ja sam uspesno (kad sebe, ima sigurno 5-6 godina) slala sa svog racuna u Beogradu na svoj racun u NY, sa nekom minimalnom provizijom.  Ono, jeste bilo sa zakasnjenjem i nekim brljanjem, ali je stiglo.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

taki

Bilo je postavljeno kao pitanje na nekom od prvih topika, al' da sad ne kopam gde je ;)

Bilo ih je koji su tvrdili da nije moguce, jelence se raspitivala za detalje, ja juce videh reklamu i eto...

Jelence

Sta sad Jelence... Opet Jelence... Zar ja moram u svakoj corbi mirodjija  :mrgreen:
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

Да, могуће је, чак до 90.000 ДИНАРА дневно, односно 900.000 месечно.
А динари НИСУ НОВАЦ.
Посерем се на исте.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Deda

Kiselo grožđe, a?  8-)

A najgore je kad se ispostavi da si lupetao.  :mrgreen:

taki

Quote from: Deda on December 30, 2009, 12:20:09 PM
Kiselo grožđe, a?  8-)

A najgore je kad se ispostavi da si lupetao.  :mrgreen:

Pojasni, pliz. Sad sam procitala i cini mi se da je slawen u pravu?

Deda

slawen

Где демократа на челу са Борисом да не бидне у праааааву....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

И нек једе говна ко каже да су Динкић и Бота слагали за акције:

Besplatne akcije od 6. januara

Na oko 3,5 miliona tekućih računa kod Banke Poštanske štedionice i na 1,3 miliona računa kod drugih poslovnih banaka biće uplaćeno po 1.700 dinara novčane naknade, koju građani ostvaruju iz dosadašnjeg postupka privatizacije i kojim će moći da raspolažu od srede, 6.januara, saopšteno je danas iz JP PTT saobraćaja Srbija.

Па Вестернјунион, па трансфер 1.700 кинте на Девичанска острва....

Hate mail

Pa plac u Banatu, kalasnjikove u Madjarskoj i Bog da nas vidi.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"