News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Uhapsilo sisu? Malo morgen.

Started by Pijanista, June 10, 2011, 10:52:34 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

cele ctvrte godine gimnazije nisam imao udzbenik za istoriju, a iz njega je trebalo da ucim istoriju nase samostalne,moderne srpske drzave. Evo zavrsih 4. godinu, za neki dan mi je matura, a jos uvek ne znam kako izgleda udzbenik.
(NN osoba, 10. jun 2011 18:31)

Zivela.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

sisa je dobra, nema govora, ali u cemu je njena moc?
mislim, kako objasniti ovo sa kucnim pritvorom i slikanje sa drzavnim vrhom?
napusila im se svima kuraca ili nesto drugo?
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

slawen

Možda joj je to jedna od one "tri destinacije" na koje ima da je vode za vreme izdržavanja kazne... koje uzgred budi rečeno još nije počelo, al'  nema veze, bitno je da se priča o tome.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

DOK fanovi sa nestrpljenjem odbrojavaju dane do izlaska albuma "Ljubav živi", koji je najavljen za 17. jun, folk diva Ceca Ražnatović polako se priprema za izdržavanje osmomesečne kazne u kućnom pritvoru. Budući da u narednih osam meseci neće moći da izlazi iz kuće, Ceca je u četvrtak iskoristila poslednje dane na slobodi kako bi posetila Novo groblje, gde joj je sahranjen suprug Željko Ražnatović.

U strahu da će joj famoznu narukvicu staviti pre subote, odnosno Zadušnica, pevačica je u pratnji telohranitelja otišla da zapali sveću na muževljev grob, gde se zadržala dvadesetak minuta. Oni koji su se u tom trenutku zatekli da groblju kažu da se Ceci čitala tuga na licu, te da su njeni telohranitelji non-stop posmatrali da li ima fotoreportera u blizini.

Budući da je samo pitanje sata kada će otići u kućni pritvor, Ceca neće čuti reakciju publike na devet novih pesama, koje će, prema rečima njenog muzičkog producenta Aleksandra Milića Milija, biti njen najbolji intervju.

- Ceca neće da priča za medije, ali zato će to činiti njene pesme koje nikada zrelije i emotivnije nije otpevala - kaže za "Novosti" Mili. - Sve je spremno za izlazak novog albuma. Odštampali smo omot na specijalnom papiru koji podseća na reciklirani. U svetu je svega nekoliko albuma štampano na taj način, tako da je to druga novina, posle skidanja pesme sa Interneta, koju smo uveli kod nas. "Ljubav živi" će biti svojevrstan poklon za zaljubljene, jer na pakovanju dominira srce i ljubavni motivi. Umesto Cecinih slika, ovog puta knjižica sa tekstovima pesama biće ukrašena motivima koji ilustruju snagu ljubavi, poput crvene ruže koja niče iz kamena.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Superhik

Prosto ne mogu da docekam album..

Hate mail

AFord

kakva banana drzava - Rusija pozvala na proslavu drzavnosti Tadica, Sutanovca, Dacica, Cvetkovica i vec standardnu ekipu plus Cecu. I naravno svi se odazvali.
Djubrad Ruska samo pokazuju koliko Srbiju smatraju svojom gubernijom pa pozivaju kriminalce sa politickim rukovodstvom. A dripac Tadic sa ekipom koji je pre neko vreme preskocio da ode na neku jevrejsku ceremoniju pa je poslao nekog potrcka ide sa Cecom i ni da bekne da recimo nije u redu da bude na istoj proslavi sa krimosem.

To da ce Sisa sluziti kucni pritvor na 3 lokacije, ako je tacno je bruka. Golema.

Hate mail

U, a silna proslava silne drzave i jos silnijeg dana iz, oh Boze, 1992.

"Ista frizura, pogled i kljun..."

Pareski do

Quote from: AFord on June 12, 2011, 12:08:34 AM
A dripac Tadic sa ekipom koji je pre neko vreme preskocio da ode na neku jevrejsku ceremoniju pa je poslao nekog potrcka

Коју то?

Pijanista

Godisnjica osnivanja "Obraz"-a

AFord

Quote from: Pareski do on June 13, 2011, 04:58:16 PM
Quote from: AFord on June 12, 2011, 12:08:34 AM
A dripac Tadic sa ekipom koji je pre neko vreme preskocio da ode na neku jevrejsku ceremoniju pa je poslao nekog potrcka

Коју то?

Bilo je to nesto pre oko godinu dana, secam se da se citav svet okupio jedino smo mi i par slicnih resili da sedimo sa strane. Na kraju, posle silne halabuke, smo ipak poslali recimo otpravnika poslova. Ako se ne varam bilo je nesto sto bi recimo smetalo Kinezima ili Rusima da smo otisli pa smo po obicaju pokazali Zapadu da smo nule a na kraju i Kinezima ili Rusima da smo govna.

INI any help?

slawen

Додела Нобелове награде оном Кинезу.
Отиш'о омбудсман приватно, о државном трошку.

Смрт!

AFord

Da, da, to je to.

Hvala.

p.s. Uzgred to je ta glupa politika koju i dalje vodimo. Mladica smo uhapsili tek kada su pripretili da ce da nam zavrnu slavinu i cim smo ga uhapsili Tadic izjavljuje kako smo eto ispunili nase sada je na Evropi. Da sam nekim slucajem 'Evropa' ja bi ladno rekao vazi, sledecih 16 godina cemo da se zajebavamo sa prijemom u EZ.

Pareski do

ах да, Саша Јанковић

Заштитник грађана је Саша Јанковић, дипломирани правник из Београда. Посланици Скупштине Србије изабрали су га већином од 143 гласа на ту функцију 29. јуна 2007. а заклетву у Скупштини положио је 23. јула 2007.године. Мандат Заштитника грађана траје пет година.

Јанковић је рођен 1970. године у Лозници. Дипломирао је на Правном факултету у Београду 1996. године. На Факултету политичких наука завршио је 2005. године специјалистичке студије безбедности и стекао звање специјалисте за националну и глобалну безбедност.

Од 1994. до 1997. био је новинар у Агенцији Бета. Од 1997. до 2000. радио је као стручни сарадник у Министарству за омладину и спорт. Од 2000. до 2001. био је секретар Савезног министарства спорта, а од 2001. до 2003. био је помоћник савезног секретара за спорт и омладину. Од 2003. до избора на функцију Заштитника грађана, био је национални правни саветник у Одељењу за демократизацију Мисије ОЕБС-а у Београду.

Говори енглески језик.

Hate mail

Na neku ceremoniju u Aushvicu nije niko otisao.

AFord

u startu mi se javilo da je bilo nesto vezano za jevreje a posle sam se 'setio' da je to nesto bilo vezano za Ruse ili Kineze.
Kako god svakako nije prvi put da smo se 'upucali u nogu'.

slawen

Синоћ Весна Пешић, а пре неко вече Биљана Плавшић на телевизији отворено причају како је сва прилика да су ови држали негде Ратка, па га прикладно извукли.

Миссим, докле је то отишло, нико бре не поштује напоре наше демокрацке власти!

slawen

Али мени је фасцинантно да је постало националном особином број један, то натезање, пијачарење, погађање, инаћење, та џиберска злоба и то терање уз курац све даље и даље и даље, док их неко на крају не изгази к'о пијан говно.
На свим нивоима.

AFord

Neki dan na aerodromu procitah vest da je Sutanovc rekao da je vojska utvrdila da se Mladic pre 10-ak godina lecio na VMA od 'neke bolesti'.
Valjda ne zna koje ali je sve ostalo definitivno tacno. Ili ni to nije zanimljivo kao ni ko ga je skrivao ili gde se skrivao, ili gde je Legija bio godinu dana dok se skrivao, ili...

tempo

Quote from: AFord on June 13, 2011, 05:46:25 PM
Da sam nekim slucajem 'Evropa' ja bi ladno rekao vazi, sledecih 16 godina cemo da se zajebavamo sa prijemom u EZ.

zar mislis da ce drugacije biti?

AFord

Quote from: slawen on June 13, 2011, 06:05:58 PM
Али мени је фасцинантно да је постало националном особином број један, то натезање, пијачарење, погађање, инаћење, та џиберска злоба и то терање уз курац све даље и даље и даље, док их неко на крају не изгази к'о пијан говно.
На свим нивоима.
To je ta glupa politika. Kako god okrenes neki ili svi zahtevi se ispunjavaju jedino sto tokom ispunjavanja se dovedemo u polozaj da za uzvrat nista niti mozemo da trazimo niti ocekujemo.

Quote from: tempo on June 13, 2011, 06:10:07 PM
Quote from: AFord on June 13, 2011, 05:46:25 PM
Da sam nekim slucajem 'Evropa' ja bi ladno rekao vazi, sledecih 16 godina cemo da se zajebavamo sa prijemom u EZ.

zar mislis da ce drugacije biti?

nece ali kazem da bi bila fora da im to i jasno kazu - da ce se zajebavati sledecih 16 godina.

tempo

Pijanista

hm, vojska je posle deset godina utvrdila da se vojnik lecio na vojnoj ustanovi?

Hate mail

Mirabella

Zaova bila oCutna u to vreme...
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

AFord

dobija narukvicu do kraja nedelje, za sedam dana, ovih dana, za osam dana, dobija je danas...

Podsetilo me na scenu iz filma Snatch kada pitaju baju na rostilju kada ce virsle a ovaj odgovara za 2 minuta. Pet minuta kasnije opet pitaju, ovaj opet kaze 2 minuta a ovi se cude pa kazu da je pre 5 minuta bilo za 2 minuta.

AFord

...jebi ga, nisu morali bas sada dok sam pisao da joj je stave.

AFord

QuotePoznata pevačica i njena sestra će tokom izdržavanja kazne, ukoliko je signal sa odašiljača koji nose na nogama dostupan, moći da koriste svih 1.500 kvadrata vile kao i bazen.
naviklo to na bazen, pa da ne padne u depresiju...

Tromotorac

Cekaj a ko je kaznjen, zbog cega i kako je to kaznjen narukvicom na nozi sa kojom moze u bazen?
The bums will always loose.

Jelence

QuoteZaova bila oCutna u to vreme...

:mrgreen:
Jel opravdano?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

Quotep.s. Uzgred to je ta glupa politika koju i dalje vodimo. Mladica smo uhapsili tek kada su pripretili da ce da nam zavrnu slavinu i cim smo ga uhapsili Tadic izjavljuje kako smo eto ispunili nase sada je na Evropi. Da sam nekim slucajem 'Evropa' ja bi ladno rekao vazi, sledecih 16 godina cemo da se zajebavamo sa prijemom u EZ.

Kako bi bilo da se klipko odmota sa prave strane? Ako dodjes do zakljucka da se logika ne poklapa to ne znaci da ne valja NJIHOVA nago TVOJA logika.

Pravo pitanje u datoj sitaciji je sledece: ako pretpostavimo da ovoliko razvlacenje odgovara SER politicarima, sta bi bio njihov cilj?

Cini mi se da je glavni kamen spoticanja predubedjenje da politicari rade u korist naroda i drzave i da im je kada dodju na posao drzavni interes #1 stvar na spisku dnevnih obaveza.

Jeste, qrac.

Moj utisak je da je njima drzavni interes
1) potpuno nepoznat u smislu nekog globalnog plana, interesa i smernica "kuda plovi ovaj brod"
2) apsolutno nebitan na spisku dnevnih obaveza

Znaci cak i da imaju neki interes oko kojega su se slozile sve relevantne strukture (naziremo problem vec ovde, right?) u toku dana bi se taj svetionik i tako izgubio iz vida jer ih dnevne obaveze odvedu u potpuno suprotnom smeru. A dnevne obaveze su pokazatelj sta se tu zapravo radi, sta je najbitnije i sta je smisao odredjenog politickog polozaja koju individua ima: LICNI INTERES.

Prema tome, ako odmotamo klupko sa ove strane da je licni interes (jajarenje ili pilicarenje) glavni cilj dolaska na polozaj, odjednom postaje logicno sto se prave tako krupni propusti u vodjenju srpske politike.

Jelence

Just one more thing... sto bi rek'o legenda  :cry:

Cini mi se logicnim da stvari tako stoje jer je vlast u Srbiji korumpirana do koske. Hocu da kazem da su na polozaju pravi ljudi. Kako? Pa tako sto da bi korumpirao coveka taj covek mora da ima odredjene kvalitete (da bude korumpirajuci materijal). E pa bas od takvog materijala se biraju rukovodece strukture u Srbiji.

Kako je sve to tako ispalo itd je tema za sebe, ali mi se cini da je takvo trenutno cinjenicno stanje.

Malo mi je vec zamorno da slusam price tipa "zasto nase svinje ne pevaju". Pa zato sto svinje NE pevaju. Ako hoces pesmu, ne trebaju ti svinje nego pevaci. Sve dok imas svinje od pevanja nece biti ni mojega.