News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

sarajevo-x forum

Started by tempo, June 18, 2011, 08:15:50 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tempo

banovali me jubilarni stotreci put.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

Sto? O cemu se radi glede i u svezi tog foruma?  Nisam gledao pa ako moze jedna brza dijagonala...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

ma nista posebno. znacajan je samo po tome sto je najposjeceniji forum "na teritoriji pod kontrolom arbih". i ja sam piskarao povremeno, a oni su me banovali povremeno.
zadnji put, tj prije pola sata, na podforumu "tenis". nesto su lajali protiv noleta i tako.. padose teske rijeci. pomenu se familija u kontekstu oralnog sexa sa prijetnjama po licnu sigurnost. onda je dosao cika moderator i radikanim metodoma zaveo red.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Jelence

Sta tebe boli patka sta oni pricaju o Noletu??? Ne ocekujes valjda lepe reci o bilo cemu srpskom???

Kojikurac trazis ta tom forumu anyway? Ispravljas krivu Drinu?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

tempo

jebi ga kad sam bosanac, pa jos zivim u bosni. moram posjecivati bar jedan lokalni portal, a gdje je portal, tu je forum. i tako...
:mrgreen:

Jelence

pa ako moras neka te banuju...

Jelence

QuotePoslije rata, kako su mnogi otišli iz Bosne i zaputili se u bijeli svijet, ilitiga Ameriku. Eh, širi se priča da je jedna tada dosta neiskusna djevojka kao nabasala na nekog nigera. Heeej, pa to ti je kao doživljaj, njoj nekih 18 godina, on jebač i po'. Špica. I u po' frke i maženja, nekog sexa, upita on nju ''Who's your daddy?!'', a ona, k'o čeljade iz Bosne, zbunjeno ga pogleda i nekako prepadnuta izgovori ''Pa, Osman..''

:|

vis da su dobri sta im fali ba?

tempo

fali im daska u glavi. ako to zanemarimo, ok su.