News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Malo matematike

Started by Daisy, June 29, 2011, 05:04:30 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Daisy

Zavrseno brojanje na Kosovu.

Pa kaze:

- Статистички завод објавио је да је пописано 1.733.872 становника
- Од укупног броја пописаних, око 500.000 нема право гласа

- на недавним изборима право гласа имало 1,63 милиона становника  :lol:

- Према последњем попису становништва, 1981. године, је живело 1.584.440 становника.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

slawen

Чији статистички завод?
Јесу ли рачунали и Србе који живе по Србији, а "воде се" у Електродистрибуцији Косова или "Чистоћи у формирању" Пећ, а гласали су на последњим изборима у просторијама СУП-а Призрен привремено измештеним у подрум Народне библиотеке у Крушевцу?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

Zyrtarë të Entit të Statistikave të Kosovës kanë bërë të ditur se numri i përgjithshëm i banorëve në Kosovë është 1.733.872, duke përjashtuar Leposaviqin, Zubin Potokun, Zveçanin dhe pjesën veriore të Mitrovicës.

А 500.000 без права гласа (какав леп, округао број) је директно из РТС кухиње.
Срби, Срби...

slawen

А занимљива је и бројка из 1991. годие, кад су Албанци бојкотовали попис, нешто преко 1.9 милиона.

Миссим, к'о да ми за то још звижде јаја.
Јебали их шиптари више....

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pareski do

Не могу да нађем поруку где сам Ивану помоћу броја живорођених (и умрлих) доказивао да на КиМ никако не може бити ни 1,8М (иако су њихови демографи процењивали +2,2М). Штета што не постоји short-selling званичних процена статистичких завода, био бих богат човек.

Од тих 1,6М бирача изађе 800.000 са све неважећим и Србима. Добар део су наравно дијаспорци (који имају право гласа поштом) од којих је дефинитивно један део избројен у овом попису као и део викендаша из Прешевске долине.