News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

ime

Started by E, July 11, 2011, 10:38:46 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

Trazim a ne mogu da nadjem one postove gde smo pricali o imenima, samo da dodam novi biser.
Victoria i David Becham su nazvali svoje prvo zensko dete, a cetvrto po redu  Harper Seven  xfoht. Od toliko lepih zenskih imena  +++

Hate mail

Trashy does what trashy sees...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Quote from: Hate mail on July 11, 2011, 01:21:05 PM
Trashy does what trashy sees...

true, true  :mrgreen: :mrgreen:
If you dine with the devil bring a long spoon.

MalaKoala

E

kakvo objasnjenje 7 spiritualni broj , rodilo se dete sedmog casa , sedmaog dana u sedmom mesecu. I nama se rodilo ovo trece musko na Sveta tri jerarha pa mu nismo dali ime Jovan Zlatousti  :). Anyways, Harper je musko ime , kad posle tri decaka dobijes devojcicu, ta princeza  treba valjda da ima neko lepo zensko ime. Ja i zmu jutros pijemo kafu , peglam ga (mu odecu) za posao xremyb , gledamo usput vesti i ja vidim ovu vest, pomislila sam u trenutku da su detetu dali ime Stephen Harper. Skoro pa isto  :)

MalaKoala

Harper moze biti i musko i zensko ime, kao uostalom i Saša...
a sto se tice broja 7:

Mnogi ljudi i danas kada pišu brojku 7 stavljaju crticu preko donjeg dela broja.
Ta crtica u teoriji ne postoji, a ne može se naći ni na tastaturi, ni na digitronu. Kažu da je ovako nastala:

Mojsije stoji na Sinaju i zapisuje deset zapovesti. Kad je dosao do sedme, kaže mu Bog:
- Ne poželi ženu bližnjega svoga!
Nakon muka i tišine, narod poviče:
- Precrtaj 7 !!! Precrtaj 7 !!!  :mrgreen: