News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Lorena II

Started by Mirabella, July 13, 2011, 12:45:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

slawen

"...throwing it into the garbage disposal and turning it on..."

Јебала му је нану нанину.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Verovatno je kresnuo nesto sa strane, sto je izazvalo pravedan bes kod ove zene.
That's America for ya!
If you dine with the devil bring a long spoon.

AFord

...a posle svih botoxa i plasticnih operacija.

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Superhik

Orange county chopping..

Pareski do

Срећом па има довољно мушко->женских транс-операција у околини па ће лако наћи замену за изгубљени уд, можда чак добије апгрејд, жена да се изједе од муке у затвору  :|

Mirabella

Samo da ga ne zapadne neki iz one nizerazredne kategorije (vidi Jelencetovu mapu).  ;)
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

MalaKoala

Pareski do

Quote from: Mirabella on July 13, 2011, 03:26:05 PM
Samo da ga ne zapadne neki iz one nizerazredne kategorije (vidi Jelencetovu mapu).  ;)

Beggars cannot be choosers they say...

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

E

Ali zasto? Istoga treba samo " Mazicu ga, pazicu ga i tepacu mu Djordje " 

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

E

Quote from: Jelence on July 15, 2011, 02:40:37 AM
Tip je cini mi se bio dzukela od ceveka i kucni zlostavljac...
Sto naravno nije izgovor za da mu se odsece kita, medjutim ako je ovoj zeni trebao izgovor, mislim da ima bas validan.
Excuse me? U 21 veku u AmeriKi? Zena, nije mogla da ga ostavi i da zivi sama  u miru ? Nije mogla da pozove policiju ako ju je maltretirao? Morala da mu odsece Djoku? How yes no

Jelence

Darling, postoji razlika izmedju toga da zena ima razlog i da ja smatram da je taj razlog prolazi u mom sistemu vrednosti.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

E

Quote from: Jelence on July 15, 2011, 03:15:25 AM
Darling, postoji razlika izmedju toga da zena ima razlog i da ja smatram da je taj razlog prolazi u mom sistemu vrednosti.
Dobro,  dobro . "Shvatam te Stojo. Shvatam te, moja Stojo. Pridrste Stoju."
Nego sto sam se sad prepala , srce mi je bilo tu u grlu. Sedim  ovde citam nesto , stavljam neki ves da se sushi , Milance peva tiho kad odjednom u tom miru i tisini ding dong na vratima. A skoro ce ponoc. Jesam neka plasljivica , prilazim vratima a noge mi drhte ko prut, srce samo dum dum dum dum. Moji muski svi na spratu, samo ova cvrca laje kao da je neki sarplaninac ili  vucjak a ne mala bela pufnasta. Posto je sto bi moja pokojna baka rekla napolju tmusha , tek kad sam se primakla vratima vidim da je to nas prvi komsija, stari jedan cika (dosao u Kanadu sa zenom daaavno iz Iraka), kaze ostavila sam ukljucena svetla na kolima. Curkica! Posto se plasim da idem tamo po toj tmushi i tmini probudila sam zmua koji je tek zadremao da ode da ugasi svetlo. EvE ga sad se vratio, neustrasiv sav onako sanjiv i neodoljiv u boksericama. Moram da idem da mu se zahvalim   :mrgreen: na viteskom delu  xrofl