News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Trg Milana Mladenovica

Started by Tromotorac, July 14, 2011, 03:03:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tromotorac

The bums will always loose.

MalaKoala

Ivan_D

Videcemo da li ce preziveti sledece izbore. I u NS, cini mi se, jedna ulica dobila naziv Johna Lennona, pa kad su SRS/SPS/SPC dobili vlast, odmah su to dali promeniti.
If you dine with the devil bring a long spoon.

AFord

Niko se tome nece protiviti. Milan i EKV su obelezili jednu eru i ne verujem da bi se iko (normalan) upustao u tako sta jer je verovatno dobar deo sveta koji ga podrzavaju u jednom periodu uzivala u muzici EKV.

Ipak nisu svi opdrasli na 'narodnoj' muzici Miroslava Ilica & Co.

slawen

Са друге стране, та ствар са дрозама....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

AFord

pa sad jedni se kurvaju, drugi kradu(ckaju), treci lazu(ckaju), cetvrti rabe drzavnu imovinu, peti su koristili droge, sesti...ako tako krenes sve ulice bi se zvale po brojevima.
Droge ili ne, EKV je bio i ostao jedan od najvecih bendova sa SFRJ prostora.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pareski do

Quote from: AFord on July 14, 2011, 07:18:42 PM
pa sad jedni se kurvaju, drugi kradu(ckaju), treci lazu(ckaju), cetvrti rabe drzavnu imovinu, peti su koristili droge, sesti...ako tako krenes sve ulice bi se zvale po brojevima.

Сад ће неки од оних што се ложи на Азру да ти очита буквицу...

Tromotorac

Ja ne bih imao nista protiv da pored Trga Milana Mladenovica, i druge ulice nosile imena Dzoni Stulica, Zorana Predina, Srdjana Gojkovica Gileta, Caneta iz Partbrejkersa... po Rambu Amadeusu najveci bulevar.

Milan Mladenovic je jugoslovenska kombinacija Majakovskog i Dzim Morisona, a i vise toga, obelezio je counter-culture u vreme rasta najveceg primitivzma. Svaka ex-yu drzava treba da odabere sto veci trg i da ga posveti secanju na Milana i EKV.

The bums will always loose.

Ivan_D

http://en.wikipedia.org/wiki/Milan_Mladenovic

Two streets in the capital cities of former Yugoslav republics bear Mladenović's name. A street in the Belgrade neighborhood Zemun Polje was named after him in 2004[2][3], as well as a street in the Podgorica neighborhood Zabjelo in 2007.[4]
[edit]

Ivan_D

Quote from: Pareski do on July 14, 2011, 08:30:40 PM
Quote from: AFord on July 14, 2011, 07:18:42 PM

Сад ће неки од оних што се ложи на Азру да ти очита буквицу...

Stvar je u kvantitetu i kontinuitetu. Ne kazem ja da su Milanove najbolje pesme ista manje dobre od Dzonijevih najboljih. Samo sto (ja makar), Dzonijevih mogu da nabrojim preko 50 iz glave i bez razmisljanja, a od EKV mozda 5.

AFord

AZRA i EKV su postojali u razlicita vremena. Nisam siguran da se AZRA smatra new wave bendom. 

Pade mi na pamet i da je George Orwell ziveo kao skitnica, spavajuci po parkovima i pod mostovima, hraneci se po raznim crkvama pa opet se smatra za jednog od velikih pisaca.

E

EKV i Azra. Tacno cu morati da potrazim jednu fotografiju iz
Neuma kada mi je bilo nekih oko 16 leta u nekom jeans sortzicu sa na guzi ispisanim EKV i Azra. Eto kako sam bila ispred vremena , skoro su se bas takve trenercice, sortzevi, gacice sa natpisima na guzi prodavali da ne kazem snazno hrupili u zivote zenske populacije na severno americkom kontinentu.

On topic - drago mi je sto ce trg da nosi ime po Milancetu.

Hate mail

Sadly, sa nekih 9 godina sam u Puli u izlogu "Jugotonove" radnje video omot albuma "Killers" britanskog hard-rock band-a "Iron Maiden" pa tako ne bih imao sta da pridonesem diskusiji...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

Quote from: Hate mail on July 15, 2011, 12:50:35 AM
Sadly, sa nekih 9 godina sam u Puli u izlogu "Jugotonove" radnje video omot albuma "Killers" britanskog hard-rock band-a "Iron Maiden" pa tako ne bih imao sta da pridonesem diskusiji...
Evo ti onda nesto od sekane  ;) ( mada moje nezne usice to ne mogu da odslusaju do kraja  :? xfoht)

Iron Maiden - Fear of the Dark Live at Download Festival ´07

slawen

Quote from: AFord on July 14, 2011, 11:43:23 PM
AZRA i EKV su postojali u razlicita vremena. Nisam siguran da se AZRA smatra new wave bendom. 

Pade mi na pamet i da je George Orwell ziveo kao skitnica, spavajuci po parkovima i pod mostovima, hraneci se po raznim crkvama pa opet se smatra za jednog od velikih pisaca.
Јел' се дрогир'о?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

AFord

Jeste pusio. Al' sta ne znam.

Pareski do

Quote from: AFord on July 14, 2011, 11:43:23 PM

Aли нема свој парк, мост, улицу... мислим који носи његово име а не који је називао кућом ;)