News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

for the taking

Started by Ivan_D, July 17, 2011, 08:55:28 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Kako ja volim Ruskinjice, to nije normalno. Ne postoji slicna populacija tako lepih, pristupacnih i nadasve neinvazivnih stvorenja kao Ruskinjice danas.
Ko je putovao na odmor u Tursku, Italiju, Egipat, Spaniju, Francusku itd (i obracao paznju), mogao je da primeti da su dobrih 70% ruskih turista zene. Cesto u grupama od 2-3, ponekad i same. Mlade zene i devojke, nezavisne, srednja klasa cijih pripadnika u Rusiji zadnjih 10 godina ima sve vise i vise.
Pre 15-20 godina je postojao stereotip da su Ruskinjice gold-diggers, da samo hoce da smuvaju nekog i odu iz Rusije itd. Nista nije dalje od istine u danasnje vreme. Te devojke/zene su ultimately neinvazivne. Hoce samo da se zabavljaju, otvorene su, pristupacne, mile, nekomplikovane i u velikom broju prelepe.

A zasto ja sve ovo pisem? Pisem zbog svog 10+ godisnjeg pen-pala Hate-a. Proci ce ti najbolje godine tamo u AmerikU. Uradi nesto! Si najavio u firmi da uzimas slobodno Septembar i Oktobar? Si potrosio neke pare? Ja imao jednog kolegu koji je znao povremeno da ide u spending spree i da potrosi 20-30K za vikend. Ja ga jednom pitao zasto toliko i tako neodgovorno trosi, a on mi kaze "to keep my sanity"  :mrgreen:

Elem, mi u Italiji sad na odmoru, stol pored nas 3 Ruskinjice, recimo 25-27, jedna super-mega-prelepa. I druge 2 su ok, ali ta jedna neverovatno nesto, mrsava, visoka, velike, velike grudi, plavusa, plave oci. Lici na moju zenu dosta, samo sto je mladja jedno 7-8 godina, ima vece grudi, mrsavija je, zategnutija - jednom recju izgleda bolje :)
Cak je i moja zene sama prokomentarisala to sto sam ja odmah primetio, da izgleda kao ona u svojim najboljim danima.
Uz sve to super-pristupacne, sve 3. Samo gledaju okolo kad ce neko da im pridje. Juce je video na plazi drzi se za ruku sa nekim mladjim, zgodnim klincem. Bilo mi drago, kad vec ja ne mogu. Poslednja stvar koju sam hteo da vidim je da je smuva neki debeli, srednjovecni Italijan.

I tako Hate, pamet u glavu. Ostalo ti jos najvise 5 najboljih godina. Posle ce biti kasno i petlu vreme ide.
8-)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pareski do

У Египту је далеке 2007. важило правило што боља Рускиња то је већа египатска сподоба шета. Знам чак две Рускиње које су се тамо удале и преселиле :(

Да тада нисам био са својом бившом риђокосом постао бих родоначелник неке руске династије... Једино смета што толико пију, чак се осећаш као да хоће да те напију и искористе  xfrog

Ivan_D

Za Ruskinjice znam da se sele u Emirate, Kuvajte i ostale takve zemlje. Nisam znao za Egipat, osim kao turistkinje. Mi bili jednom u Egiptu, pre 6-7 godina, resort bio ok, kako izadjes odande, uzas. Elem, redovno su nas na ulici presretali, nazivali moj zenu princezom, zvali nas na caj, jedan je cak kleknuo ispred nje na ulici i hteo da joj poljubi nogu.

Ono sto ja najvise volim kod Ruskinjica, i to ne mogu da naglasim dovoljno, pored toga sto su ultra-pristupacne, su i jako neinvazivne. Sve se da srediti/dogovoriti on the spot, uz nedvosmisleno razumevanje obe strane, te kasnije nema nikakvih obaveza, glavobolja i slicno.
Zivele Ruskinjice!!!

E

Ivan_D

i know, i know. It is sooo wrong.  xremyb

Pareski do

Quote from: E on July 19, 2011, 03:35:18 PM
:roll:

Обарају вам цену и уцењивачки потенцијал, јел? :)

E

Quote from: Pareski do on July 19, 2011, 06:59:50 PM
Quote from: E on July 19, 2011, 03:35:18 PM
:roll:

Обарају вам цену и уцењивачки потенцијал, јел? :)
Kojima vam?  Ja jesam mala i crna  sto u prevodu znaci nikako Ivanov tip (sto je i nebitno ) ali  moja ljubav nema cenu , niti koga bilo za sta ucenjujem.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

zagor te nej

Najlepsa zena koju sam u zivotu upoznao je poreklom Ruskinja, zivi ovde godinama, bivsa prilicno uspesna manekenka, ali sa mozgom, non gold digging, udata za mog ortaka Amerikanca, sada zavrsava masters u biologiji. To majka stvarno jednom radja. Mislim, neverovatno. Mogu misliti sta je to bilo sa 22 kad je ovakva sa 35.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

AFord

izgleda je (moj) problem sto sam do sada iskljucivo upoznavao ruskinje a ne ruskinjice pa sam tako ostao neimpresioniran.

E

Quote from: AFord on July 19, 2011, 11:31:45 PM
izgleda je (moj) problem sto sam do sada iskljucivo upoznavao ruskinje a ne ruskinjice pa sam tako ostao neimpresioniran.

Nemas ti nikakav problem Alane , ni ja u svom okruzenju nisam zapazila da sijaset Ruskinjica i Ruskinja  izgleda onako kako Ivan opisuje. To je uostalom totalno nebitno, narocito ako znamo da je komentarisati neciju lepotu vrlo subjektivna stvar, a jos savetovati nekoga po tEm pitanju je wrong sooo wrong  :mrgreen:.Krompirce je big boy enough da sam odluci sta i kako mu se svidja, ne treba mu muska teta Saveta.

slawen

Невезано за тему, Иване, знаш ли ти шта је hassock?
Какав диван поклон девојци?!

Човече, колико је то моћан језик, кад и за такву ствар има посебну реч!
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

nisam znao, morao sam pogledam u recnik, a onda jos na google-images da bih bio siguran  :mrgreen:

A reci ti meni, je l' znas sta je to "tine"?

Kad sam pitao jednog prijatelja Amerikanca koji to nije znao, i kad sam mu rekao sta je to, njegov komenta je bio da mu nije jasno kako su potrosili rec od 4 slova (on kaze da su reci od 4 slova "vazne") na tako nevaznu stvar.  :)

Ivan_D

Quote from: zagor te nej on July 19, 2011, 10:14:06 PM
Najlepsa zena koju sam u zivotu upoznao je poreklom Ruskinja, zivi ovde godinama, bivsa prilicno uspesna manekenka, ali sa mozgom, non gold digging, udata za mog ortaka Amerikanca, sada zavrsava masters u biologiji. To majka stvarno jednom radja. Mislim, neverovatno. Mogu misliti sta je to bilo sa 22 kad je ovakva sa 35.

Ovo mi lici da pricas o Irini Voronini  8-)

slawen

Quote from: Ivan_D on July 20, 2011, 09:38:13 AM
nisam znao, morao sam pogledam u recnik, a onda jos na google-images da bih bio siguran  :mrgreen:

A reci ti meni, je l' znas sta je to "tine"?

Kad sam pitao jednog prijatelja Amerikanca koji to nije znao, i kad sam mu rekao sta je to, njegov komenta je bio da mu nije jasno kako su potrosili rec od 4 slova (on kaze da su reci od 4 slova "vazne") na tako nevaznu stvar.  :)
1/2 of Tine & Radojka?
Moj rečnik slenga ne poznaje tu reč.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Quote from: AFord on July 19, 2011, 11:31:45 PM

Haaaaalo! A sta bi fun-loving Ruskinjice, molim te, radile u Teksasu???
Try California!

AFord

Quote from: Ivan_D on July 20, 2011, 11:35:38 AMHaaaaalo! A sta bi fun-loving Ruskinjice, molim te, radile u Teksasu???
Try California!
Vidim tamo je jedna. Plus je zauzeta.

Ivan_D

"zauzeta" je samo akademski termin u ovom slucaju. Neko je jednom rekao da beli covek ne poznaje rasizam, tj. da ga zna samo academically. Slicno i Ruskinjice, samo akademski razumeju "zauzeto"  xwink2