News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

+

Started by E, July 25, 2011, 12:09:14 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

Da ste zivi i zdravi i po Suncu 'odili ( ovo bi moja baka rekla svaki put kad bi saopstila tuznu vest da je neko otisao u vecna lovista , a meni je prvi put da vam tako nesto javim :( )
umro je Delca iz grupe U skripcu

Mirabella

U, bre!   :shock: :(
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

u bre. njih sam voleo kad mi je bilo 13-14. Mlad covek, koliko je mogao da ima? 50?
If you dine with the devil bring a long spoon.

E

Quote from: Ivan_D on July 25, 2011, 12:42:10 PM
u bre. njih sam voleo kad mi je bilo 13-14. Mlad covek, koliko je mogao da ima? 50?
I ja isto tu u to neko vreme . Ove pesme su im legendarne.
Imao je 51 :(

E

Onda sigurno znas i onu stvar kockar

Delca a i U skripcu / Kockar - live

Mirabella

Poznavala sam Delcu bas u to vreme kojeg se vi secate, kad je bio u naponu muzickog stvaralastva (bio je svestran umetnik).  Sad mi rece drugarica (kad sam joj poslala sok mail "kako, bre?!" videvsi E-in post), kaze da je dugo bolovao od leukemije.  :(
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

E

Quote from: Mirabella on July 25, 2011, 01:06:29 PM
Poznavala sam Delcu bas u to vreme kojeg se vi secate, kad je bio u naponu muzickog stvaralastva (bio je svestran umetnik).  Sad mi rece drugarica (kad sam joj poslala sok mail "kako, bre?!" videvsi E-in post), kaze da je dugo bolovao od leukemije.  :(

Blago tebi sto si ga poznavala  :(

slawen

Некако у то време певао је и онај Грале вук, па сам их мешао.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

MalaKoala

Jelence

Ne smem ni da pitam nista...  :(

Volela sam Skripac, nije mi bio omiljeni ali su bili OK.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked