News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Kako prebaciti DVD u avi ili mpeg fail?

Started by AFord, July 31, 2011, 09:11:18 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AFord

Imam mnostvo uglavnom de ikon DVDova a vole bih da ih prebacim u digitalni format.
Ima li ko iskustva?

Ivan_D

Uh, ja convertirao par za malog da mu stavim na ipad. ima raznih programa - konvertera. ali dugo traje. Lakse da skines sa nekog torrent sajta sta ti treba.
If you dine with the devil bring a long spoon.

AFord

meni bezveze da rizikujem kad vec imam svoje. Cenio sam da upalim maKinu pa je ostavim da radi preko noci.
STa si od programa koristio?

slawen

Ја сам користио Овај (кликабл) када сам пребацивао оно што сам снимио камерицом у XViD формат, као и пар пута када сам скидао нешто са интернета у форматима које не подржава овај кућевни DVD player, када сам приметио да је најбоље и најбрже пустити га да пребацује у DViX формат са нешто смањеним квалитетом звука, тако да укупно после заузме 700 Mb. Тада му на овом мом кршу треба од четрдесетак минута до сат ипо времена по филму.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Quote from: AFord on August 01, 2011, 01:59:31 AM
meni bezveze da rizikujem kad vec imam svoje. Cenio sam da upalim maKinu pa je ostavim da radi preko noci.

ja imam mac vec neko vreme, koristio sam neki program za njega. Cek' da pogledam.
"Movine" se zove. sa www.candyware.net
U stvari, sad sam pogledao, Movine je za zenin iphone, za ipad sam koristio iskysoft.

inace sta da rizikujes??? Da nisi neki rod onoj mojoj bivsoj devojci u Holandiji i njenom ocu??
Stvarno zasluzujes da te stavim na ignore.

P. S.

Ako vec imas originale onda cak ni teoretski nema opasnosti da skines taj isti film sa interneta. Jednostavno si pravio backup necega sto vec imas.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Jelence

Quote from: AFord on August 01, 2011, 01:59:31 AM

Ja sam zakljucila da je lakse dovuci nego kruniti vec postojece.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked