News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ako nece milom, onda...tenkom :D

Started by MalaKoala, August 03, 2011, 08:52:03 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MalaKoala

http://www.youtube.com/watch?v=IvGaSct3cJk

MAD LITHUANIAN MAYOR GOES ON RAMPAGE, CRUSHES MERCEDES WITH TANK TO SEND PARKING ENFORCEMENT MESSAGE

Well, this is certainly one way to get your message across. After growing increasingly tired of complaints about illegally parked cars corroding the streets of Vinius, Lithuania, Mayor Arturas Zuokas reportedly commissioned an actual tank he used to crush a snazzy Mercedes Benz that was audaciously parked in a bike lane.

In the video (yes, there's even a video of the rampage), an incensed Zuokas directs his ire at pretentious motorists who presumably drive (and park) around town in Rolls Royces, Mercedes and other luxury cars. "What should this city do about drivers who think they are above the law?" Zuokas asks. To which the mayor replies, "it seems a tank is the best solution."

According to Metro.co.uk, the mayor's stunt was arranged by staff members who have allegedly received over 100 complaints of parking violations.

"I wanted to send a message" Zuokas allegedly told the media. "I want to point out that if you have a car and more money it doesn't mean that you can park it everywhere. Recently there's been an increase in this type of parking violations, and it shows a lack of respect for others."

I guess from now on, people will be mindful of getting on Zuokas' bad side.

http://www.theblaze.com/stories/mad-lithuanian-mayor-goes-on-rampage-crushes-mercedes-with-tank-to-send-parking-enforcement-message/

Hate mail

"In Soviet Russia, tank parks on your car"

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

MalaKoala

Quote from: Pijanista on August 03, 2011, 09:05:15 PM
Moron

sto bre?  :mrgreen:
kako drugacije da naucis ljude da ne budu stokica?  :mrgreen:

Pijanista

tarana

bas ce da se potresu.
posebno zbog kazne.

Pijanista

Ma koliko love imao, slepanje kola je nezgodno. A kazne mogu da budu kao u Finskoj, prema prihodima. Nemoj mi reci da je gazenje pozeljno?

Hate mail

This looks way too staged. I mean, white coat and all?

tarana

necu ti reci da je gazenje pozeljno, ako mi ti ne kazes da je finska na pravnom nivou uredjena kao litvanija.
ja stvarno nemam pojma koji je qratc bogatunima danas.
da li tolika kolicina bahatosti nije belezena u istoriji kao irelevantna ili se nije javljala u toj kolicini?
utisak koji ja imam iz literature je da su nekad bogati ljudi bili GOSPODA.
sto se srbije tice i dalje ima gospode, samo je kolicina gospodstva obrnuto srazmerna kolicini para koje poseduje.
usput, post me u velikoj meri motivisan sporom mr. pinka i rvacke drzave.

Pijanista

Da se gaze sva kola, ili samo ona preko 50,000EU?

Hate mail

Nasla se svinja u cem' nije bila.

Too much freedom, too much internet, too much freedom of speech, too much freedom of movement, too much freely available credit, too much energy, too much cheap protein, German cars, white coats...

A sve to na standardnu razinu animalnosti.

Sa nestankom oil-based ekonomije sve ce doci na svoje mesto opet.

tarana

uvek je ekonomija bila "based".
pamuk, secer, zacini, nejmit...
jok bre...
nesto se krupno desava ljuckoj psisi.

tarana

Quote from: Pijanista on August 03, 2011, 10:50:24 PM
Da se gaze sva kola, ili samo ona preko 50,000EU?
ukapiro sam sta kazes cim si zino.
ne opravdavam postupak ali ga razumem.
ne znam dal ti kontas sta ja ocu da kazem.

Pijanista

Ma jasno mi je odma. Kao sto nisam siguran da je Hrvatska zakonito maznula jaktu onom Pinku, ali me ne bi ni najmanje potreslo kad bi ista udarila u ledenu santu.

Hate mail

LjuCka psiKa is flatlining for a long-ass time.

Samo je materijalna nadgradnja post-WW2 perioda tako snazno hrupila u zivote ljuCke vrste i time omogucila psiKi da se stvaralacki razmahne.

tarana

nema veze s temom a opet, mozda i ima...
gledo neku histori emisiju gde dadose podatak, da su medivl drzave imale 5% klerika i 5% noblesa.
ostalo plebs.
nekako sam mislio da je ovih povlascenih bilo vise.
a i ako ih je bilo toliko, ocekivo bi pre 1% klerika a 9% serova i vikonta.

Ivan_D

Meni se cini da to Rusi tamo tako parkiraju. A i taj ciji je taj stari mercedes bio je cini mi se Rus.

A lako je pregaziti staru mecku, trebali su taj Rolls ili Ferari.

U svakom slucaju pozdravljam potez, tako i treba sa bahatom stokom. Ne znam, ali, kako ce to legalno resiti.
Uglavnom kad sam rekao ovde da je dobro sto u Finskoj postoje vece kazne za saobracajne prekrsaje bogatih ljudi, vecina vas me napala. Ni ovo vam se ne svidja. A kako se onda obracunati s bahatom stokom?
If you dine with the devil bring a long spoon.

AFord

stvar je verovatno sredjena. Otud i stara mecka da se ne trose pare poreskih obveznika.
Da je stvarno pregazio neciji auto bio bi faca da pregazi neki od tih novijih pa da vidi sta ce ga snaci kada mu se pobesneli mafijoza ne*ebe familije. Izgaziti neciji stari krs i nije neka stvar.

slawen

Шта је то Литванија?
А оно није тенк, оно је БРДМ.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Superhik

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Superhik

Потпуно.

http://megaobzor.com/fotografii-btr-80-seriya-sovremennaya-voennaya-tehnika.html

Додуше, БРДМ3 је развијен на основу БТР80, и веома личе, али ово чиме је мечка погажена је БТР80, једна од раних варијанти.

Траст ми.

Hate mail

Jedinice milicije posebne namene u ex-YU republikama duzile su taj oklopljeni kamion.

Jedan takav, u plavo-sivo obojen, je ostao u kukuruzustima nadomak Borova Sela 2. maja 1991.

Pijanista

Superhik

На линку што сам ставио, друга велика фотка, из Афганистана, е па овај лево, окренут челом - е, на таквом моделу се воза Arturas Zuokas..

xyxy

Superhik

Дужили га и Арканови.

Служио за одбрану Ђелетоваца, и припадајуће инфраструктуре..

Hate mail

slawen

Quote from: Superhik on August 04, 2011, 07:47:15 PM
Потпуно.

http://megaobzor.com/fotografii-btr-80-seriya-sovremennaya-voennaya-tehnika.html

Додуше, БРДМ3 је развијен на основу БТР80, и веома личе, али ово чиме је мечка погажена је БТР80, једна од раних варијанти.

Траст ми.
Толико раних да је БТР60, а не 80?

Superhik

Vidiš, može biti, opalio sam 80 'nako na prvu loptu.
Morao bih se baš udubiti a to me malko mrzi sad.
Ali moguće da si u pravu, da je u pitanju 60-ka.

slawen

Superhik

In the meantime, BRDM se volšebno izgubio iz priče..

Advokatska posla.

:mrgreen:

slawen

Као и број 80.
Чиста магија.

И не, то нису адвокатска посла. Миссим, зна се шта је посао једном адвокату, а шта тенкисти. Али ако један адвокат то боље зна него.... шта рећи а не заплакати?

Superhik

Ma, prijatelju, ja sam tenkista taman koliko i ti, tako da suzama mesta nema.
Ali, naterao si me da se, i pored mrzovolje, udubim

Guess what?

80.

:)

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Superhik

slawen

Superhik

Pa vidi: verovati meni bi ti bila, siguran sam, jedna od najmanjih grešaka u životu..

:)

slawen

Добро-де, сад као доказани највиши форумски ауторитет за оружје, борбена средства, тактику-оператику-стратегију и све друго везано за војску, укључив и ментални статус тих организама, могу да кажем да ти пуно тога и верујем. Мислим, за ово мало сам стекао утисак о теби да си особа од поверења. Без зајебанције.

Ivan_D

Ja stek'o utisak da je covek merodavan.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Nisi vise odvjetnik, remember? Sad si odm(j)etnik.

Hate mail

You already submitted this post! You might have accidently double clicked, or tried to refresh.

O, tempUra...

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen