News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

nikola

Started by tempo, August 08, 2011, 11:22:37 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Daisy

Jelena Petosevic - Nikola (''Jos uvek budni sa Ivon'')

Jelena Petošević
'Nikola'

Hoću da se bijem
sa tobom
krv bi da ti pijem
uz viski s' toplom vodom, Nikola

zarij tvoje zube
u moju kožu
dok te s' jednim okom gledam
u oštrom nožu, Nikola

šljakaju hormoni
testosteroni
hoću da te malo mučim
ne znam kako tebi zvuči, ali Nikola

za kosu me povuci
ka sebi me privuci, Nikola
kad budemo bili goli
ja hoću da zaboli, Nikola

provociram te malo
kao: 'Šta je bre, budalo?'
ja te kao tučem
polugolog te privučem, Nikola

ti se meni smeškaš
i za bradicu se češkaš
kao nećeš da mi vratiš
svašta hoćeš da mi radiš, Nikola

Johnny pridji bliže
hajde malo brže malo niže
ne gubi moje vreme
ako ti se ne diže

ti se meni smeškaš
i za bradicu se češkaš
kao nećeš da mi daš
ali nećeš dugo moći, znaš, Nikola

malo te ogrebem
al' ja hoću da te jebem, Nikola
veći si i jači
ali ajde sad plači, Nikola

želim da ga staviš
volim kad me gnjaviš, Nikola
veži moje ruke
to su tako slatke muke, Nikola
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

slawen

Благо њојзином оцу.
А Ивона само што није свршила.
Бајно.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

MalaKoala

slawen

Ни - ко - ла -> Ни-џо -> Џо - ни
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Nice. Slatka devojka, lepo svira i peva, a pesma je ...hmm you know.

Na tu temu da dodam Slave to love- Brian Ferry
Slave To Love - Nine and a half weeks - Brian Ferry 16;9 widescreen

i najbolju Wrapped around your finger - The Police ( tekst je mnogo suptilniji od Nikole, ali sustina je ista...."Then you'll find your servant is your master")
THE POLICE - WRAPPED AROUND YOUR FINGER

MalaKoala

ne kapiram poredjenje ove poslednje dve stvari sa...hmm...Johnny-em?

"..The sky is burning
A sea of flame..."

i

"...I will turn your face to alabaster
When you will find your servant is your master..."

vs.

"provociram te malo
kao: 'Šta je bre, budalo?'
ja te kao tučem
polugolog te privučem, Nikola

...

malo te ogrebem
al' ja hoću da te *ebem, Nikola
veći si i jači
ali ajde sad plači, Nikola
....

želim da ga staviš
volim kad me gnjaviš, Nikola..."

svasta!

MalaKoala

devojka nije slatka, vec malkice (sa'ce Jelence da uskoci  :mrgreen:) bolesljiva u glavU.

slawen

Sex Sells.
Ili beshe Sex Sales?

Sex Sales

E

Uopste ne razumem zasto se toliko uzrujavas zbog necijeg seksualnog opredeljenja.Mnogi ljudi uzivaju u toj vrsti zadovoljstva I sto je devojka odpevala pesmu o tome nije uopste big deal. Sta bi po tebi trebalo dela De Sada ili Bukovskog spaliti i zabraniti.Malo preterujes. .oze da ti se ne svidja ali nije ok da za devojku kazes da je" malo u glavu".

MalaKoala

ne uzbudjujem se ja, vec komentarisem (kao sto to i ti radis, uostalom). da imas zensko dete i da se ovako izrazava...to bi po tebi bilo ok? meni vala ne bi...srpski jezik ima toliko lepih reci da se opise bila koja pojava, pa cak i seksualno uzbudjenje, ali nikako na ovaj nacin. ovo je onako vise...šoferski.

ne. ne preterujem. uopste nije lady-like.
zbog toga reagujem.

MalaKoala

sto se tice uzivanja u tim vrstama zadovoljstva...svako od nas uziva. samo lud covek ne bi uzivao, ali moj komentar se ne odnosi na to.

njeno seksualno opredeljenje nisam ni pomenula.

ps. zar ti nisi otisla?  xfrog

E

Aha, otisla malo pa se vratila.
U vezi toga da li je dama ili ne, ne vidim da je to sto je rekla ne cini damom. Bas joj lepo stoji, ni malo ne podseca na Katicu (soferku iz Radovana III). Srpski jezik za takve stvrai ima da mnogo reci da li su lepe ili ne za necije usi opet zavisi ko ih kako i kada izgovori. I Vuk Stefanovic Karadzic je prikupio neke narodne erotske pesme, ne vidim nista lose u tome. Sledece pitanje je zasto bi ona trebalo da bude dama samo zato sto je necije dete? Svako je necije dete, a opet nije niti moze svako da bude dama. I kako bi uopste dame i postojale da nije onih drugih koje nisu dame, nego shoferke or something like that  :).
Da imam zensko dete ( mada ne razumem zasto ovo dovodimo na licni nivo) , kao sto imam i musku decu znam kako bih je vaspitala, ali bih je svakako prihvatila kakva god da je, bez osude. Mene najvise plase ljudi koji za sebe smatraju vecito da su bezgresni, savrseni i uvek u pravu.

slawen

Могло је девојче све то и лепше да каже, али је онда нико не би слушао.
Осим ако то не би баш-баш лепо рекла, но изгледа да то не може, па...

E

Quote from: slawen on August 09, 2011, 10:32:49 PM

Svakako, kao da bi ona Azrina fa fa la bila toliko popularna da Dzoni nije otpevao "dodirni me jednom, popusi mi ponos draga". Ili Idoli onu "Jedina malena volim te sakam te... zelim da fukam te do zorata" :oops:.

Pijanista

Ili Rambovo, "Prijatelju, ..."

slawen

Quote from: E on August 09, 2011, 10:38:33 PM

Svakako, kao da bi ona Azrina fa fa la bila toliko popularna da Dzoni nije otpevao "dodirni me jednom, popusi mi ponos draga". Ili Idoli onu "Jedina malena volim te sakam te... zelim da fukam te do zorata" :oops:.

Prosto je neverovatno sta ti stavljas u istu ravan.
Kao da kazes da posto su i Anri de Monterlan i Zika Obretkovic napisali svaki po jedno knjizevno delo pod nazivom "Devojke", dakle onda su oni isto vredni za knjizevnost.

E

Devojka je skroz cool  :)
he's a tramp

E

sjajno  :!:

dragan lavrnja
"Najsladja ljubavna pesma od miss Yingo koja je dosla u Beograd pre par godina i upoznala njenju veliku ljubav Dragana Lavrnju :) ....pa sam morala jbg..."

"cu pljeskam ja sada, tvoje doope svidja mi se"  xrofl
orginal je super  :| aawwww so romantic
Dragan Lavrnja Song - od Yingo

E

Quote from: slawen on August 09, 2011, 10:52:20 PM
Quote from: E on August 09, 2011, 10:38:33 PM

Prosto je neverovatno sta ti stavljas u istu ravan.
Kao da kazes da posto su i Anri de Monterlan i Zika Obretkovic napisali svaki po jedno knjizevno delo pod nazivom "Devojke", dakle onda su oni isto vredni za knjizevnost.
Anri who? Zika pisao knjizevno delo? Nisam upoznata ni sa jednim, zao mi je. Elem i meni je prosto neverovatno kako mozes da posle jednog umetnickog dela kakva je Jelenina pesma i svirka okacis onako bljutavi youtube tj da ih stavis u istu ravan, but that is just my opinion. Mozda ti vidis neku paralelu , mozda vidis neku umetnost u sisama xnerd, ko ce znati.

Bravo Jelena
http://www.youtube.com/user/misslemonlives

Lady and the Beez ( izgleda da je ipak dama )

E

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

Nikad nisam podrzavao mediokritetstvo samo zato sto je onaj koji stvara takvo neshto maloletan, malouman, hendikepiran ili "nash".

tempo

MalaKoala

Quote from: E on August 09, 2011, 10:16:22 PM
Aha, otisla malo pa se vratila.
U vezi toga da li je dama ili ne, ne vidim da je to sto je rekla ne cini damom. Bas joj lepo stoji, ni malo ne podseca na Katicu (soferku iz Radovana III). Srpski jezik za takve stvrai ima da mnogo reci da li su lepe ili ne za necije usi opet zavisi ko ih kako i kada izgovori. I Vuk Stefanovic Karadzic je prikupio neke narodne erotske pesme, ne vidim nista lose u tome. Sledece pitanje je zasto bi ona trebalo da bude dama samo zato sto je necije dete? Svako je necije dete, a opet nije niti moze svako da bude dama. I kako bi uopste dame i postojale da nije onih drugih koje nisu dame, nego shoferke or something like that  :).
Da imam zensko dete ( mada ne razumem zasto ovo dovodimo na licni nivo) , kao sto imam i musku decu znam kako bih je vaspitala, ali bih je svakako prihvatila kakva god da je, bez osude. Mene najvise plase ljudi koji za sebe smatraju vecito da su bezgresni, savrseni i uvek u pravu.

danas sam naucila nesto novo o tebi....

Pareski do

Quote from: slawen on August 09, 2011, 05:17:24 AM
Благо њојзином оцу.
Бајно.

Девојка се зове Ивон (Yvonne) Јафали, није Ивона...

Што се Јелене тиче добро пева, свира и само нека настави да се изражава и ствара уметност. Свакако би мене као оца више било срамота да ми ћерка пева по сплавовима, Гранд Паради и по јахтама на мору ради којештарије за паре...

tempo

Quote from: Pareski do on August 19, 2011, 01:17:42 PM
Quote from: slawen on August 09, 2011, 05:17:24 AM
Благо њојзином оцу.
Бајно.

Девојка се зове Ивон (Yvonne) Јафали, није Ивона...

Што се Јелене тиче добро пева, свира и само нека настави да се изражава и ствара уметност. Свакако би мене као оца више било срамота да ми ћерка пева по сплавовима, Гранд Паради и по јахтама на мору ради којештарије за паре...

falim te boze

tempo