News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

What's your opinion?

Started by slawen, August 29, 2011, 07:33:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

slawen

Zadarska policija istražuje smrt četverogodišnjeg dječaka, koji je u nedjelju navečer u obiteljskoj kući u ulici Put Vrela na zadarskom Bokanjcu pronađen mrtav nakon što mu je majka pokušala izvesti traheotomiju.

Dječak se iznenada počeo gušiti stranim predmetom koji mu je zapeo u dušniku nakon čega je majka nazvala Hitnu pomoć, no do njihovog dolaska u očaju mu je pokušala pomoći zarezavši mu vrat ispod mjesta na kojem mu je predmet zapeo.

Nakon dolaska Hitna pomoć je pronašla dijete mrtvo, te je o svemu obavijestila policiju koja je obavila očevid.

- Trenutačno je u tijeku istraga zbog sumnjive smrti, no više će se znati nakon obdukcije koja će pokazati njezin točan uzrok, kazao je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.

Kako neslužbeno doznajemo, u trenutku nesreće, žena je u kući bila sama sa sinom.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Superhik

Uh..

Krajnji očaj, rekao bih.

Opet, imao sam priliku da vidim izvodjenje amaterske (uspešne) traheotomije, bez koje bi život bio izgubljen.

Ne znam..

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Superhik

Ma razumem.. Ali, recimo - sama je, ne moze da se nada nikakvoj pomoci...a dete umire.

Meni to liči na pokušaj izvođenja čuda.

Preteško mi je i da zamislim, zapravo.

slawen

Možda je previše gledala američke filmove?

Superhik

Može biti i to.

Ili je možda bila `dobro obavešteni laik`, pa je, u očaju, pokušala da izvede nešto što je, u tom trenutku, izgledalo kao jedina i poslednja nada.

A možda je i psihopata, pa iza priče ima svačeg nečeg (pre)ružnog.

Kakogod, ovo je tragično, iz bilo kog ugla da mu se priđe.

zagor te nej

"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Hate mail

Nije moguce znati. Osim ako ne prizna. Sto isto nije bogznasta...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Ja sam alergican na ubod pcele. Dva put me je dok sam bio klinac pcela ubola u ruku i oba puta mi je ruka otekla, u stvari nadula se, da ne preterujem jedno 200% u zapremini.
Otac mi je tada rekao da bi bilo opasno da me  pcela ubode u grlo jer mozda ne bi mogao da disem pa bi morao da mi napravi rupu ispod adamove jabucice.

Ovo gore je 99%+ ocajnicki pokusaj spasavanja deteta. Neki roditelji ubijaju svoju decu, ima raznih nacina, ali ovo mi bas izgleda na ocajnicki pokusaj spasavanja. Uzas, uzas!

Superhice si ti lekar/hirurg? U Zemunskoj?
If you dine with the devil bring a long spoon.

Superhik

slawen

Ivan_D

Vidim da si verziran sto se tice raznih nezgoda/nesreca itd iz raznih postova. Vecina ljudi se uglavnom ne srece s takvim stvarima osim profesionalno, pa zato pitam.

Superhik

Hate mail

Ivan_D

slawen

Superhik

Pa evo, Ivane, opisaću ti ovu situaciju sa amaterskom traheotomijom.

Dakle, Ada Međica, pre nekih 7, 8 godina.

Roštilj i zajebancija.

E, ali jednom od prisutnih je pčela upala u čašu voćnog soka, i ubola ga u jezik.

Gušenje je nastalo za manje od minut, a nekakva medicinska pomoć se nije mogla očekivati za manje od, recimo, pola sata.

Našao se, srećom, tip koji je bio dovoljno spretan/hrabar/snalažljiv; švajcarskim nožićem je prosekao hrskavicu dušnika i uveo nekakvu cevčicu, ne sećam se više šta, verovatno telo hemijske olovke.

Pritom, tip nikakve veze sa medicinom nije imao.

(ne za Vojno lice :)  )

slawen

Чудно.
Стално помињеш нека лична искуства са ратовањем, војском и сличним несрећама, волиш да причаш о оружју мада се слабо разумеш, флексибилан си у комуникацији али више онако одмерено...

Ниси ваљда полицајац?!!!

slawen

П.С. Тога што на Ади уз роштиљ пије сок (и то воћни, бар да је од кокаколе) требало је да пустите да се угуши.

Superhik

O, da.

(odgovor na oba posta..)

;)

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Quote from: slawen on August 30, 2011, 07:07:07 AM
волиш да причаш о оружју мада се слабо разумеш

:mrgreen:

You're evil.

Superhik

A jel vidiš kako je on to vešto i skoro neprimetno provukao, pa još obloženo oblačkom pozitivnosti?

Subliminalno, takorekuć..

xrotaeye

Pijanista

A ja hteo da predlozim "gradjansko lice na sluzbi u JNA"

Hate mail

Jelence

Hik je moje omiljeno uniformisano lice ovde :)

Vezi me za radijator...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

slawen

"Part of the tragedy is three times a week, social workers were coming into the home to teach Danny Ehrlick how to be a better parent, and Robert was hidden in the closet," said Ada County Deputy Prosecutor Jill Longhurst.

Ovo je tako, tako... Real life.

Ivan_D

Ovde pre jedno 2 godine isto majka i njen prijatelj ubili klinca koji je bio kod nje preko leta, a inace bio kod oca. Ubrizgavala mu vazduh u vene, rekla mu da je to lek, a on joj govorio "ne boj se mamice, necu ti umreti". Kad to nije uspelo uzeli noz i izboli ga.
Meni je jednostavno zao sto ne postoji dugotrajno instucijalizovano, lekarima nadgledano, mucenje za ovakve likove, a u cilju kako prevencije tako i zadovoljenja pravde.

Prosle nedelje majka ovde ubila cetvoro dece. Detalji i motivi za sad nepoznati.

Hate mail

Da, da, nesto kao Hellraiser.