News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Vesti tipa "Svekar ranio snaju"

Started by Mirabella, August 30, 2011, 07:47:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

Da citiram svog prijatelja Dusana "e, jesu prokleti stari ljudi"  :mrgreen:
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

"Ko si ti da jebes zene mojih zatocenika?..."

Ima ona da se jebe s njim bre, a ne sa kojekim po selu.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

"Ja da hapsim a ti da jebes!"

.
.
.
"Upravo sam se vratio iz Kinsase..."

Hate mail

"Mi smo dosli da ti se poseremo u kucu"

Hate mail

Svekar ranio snaju a zena italijanskog diplomate pokusala da sa petog sprata sidje na ulicu uz pomoc carsava...

Žena italijanskog atašea nastradala pokušavajući da se čaršavima spusti iz zaključanog stana

B.Damnjanović | 24. 01. 2013. - 18:45h izmena vesti 12:20h | Foto: M.Jošida | Komentara: 223

Žena italijanskog atašea stradala je sinoć kada je pokušala da izađe is stana kroz prozor. Iako se prvobitno mislilo da je u pitanju samoubistvo, do sada prikupljene informacije u istrazi govore da je u pitanju nesrećan slučaj. Žena je nastradala pokušavajući da se spusti sa petog sprata u ulici Kneza Miloša.
Policijski uviđaj na mestu na kojem se dogodila tragedija

Kako "Blic" saznaje,  nastradala strana državljanka je ostala zaključana u stanu, a nije imala ključ i pokušala je da se spusti na ulicu uz pomoć čaršava

U Hitnoj pomoći su nam potvrdili da je ženska osoba preminula na ovoj adresi od povreda koje je zadobila kada je pala sa petog sprata.

Na mestu nesreće stigao je i italijanski konzul kao i prijatelji preminule koji nisu želeli ništa da komentarišu.

Kako nezvanično saznajemo, pad je prijavio njen suprug, a jedan od stanara zgrade čija se kancelarija nalazi u stanu ispod njihovog kaže da je u trenutku nesreće bio na poslu ali da nije ništa neobično čuo.

- Atašeovu ženu sam video samo jednom kada je prokišnjavalo iz njihovog stana - dodaje on dok se njegov komšija sa nižeg sprata priseća da je neposredno pre skoka sa prozora video da visi beli čaršav.

http://www.blic.rs/Vesti/364327/Zena-italijanskog-atasea-nastradala-pokusavajuci-da-se-carsavima-spusti-iz-zakljucanog-stana

Ivan_D

Odma' se vidi, Hate, da nemas oko za pravu vest:

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/375871/Zena-Rusa-kojeg-su-pojele-kolege-ribolovci-Ostala-mi-je-samo-njegovo-stopalo-prst-i-deo-lobanje

Žena Rusa kojeg su pojele kolege ribolovci: Ostala mi je samo njegovo stopalo, prst i deo lobanje
Siberian Times, N. V. | 05. 04. 2013. - 13:35h | Foto: Siberian Times | Komentara: 82

Ruskinja Olga Kuročkina po prvi put je progovorila za javnost od kada je prošle godine njen suprug Andrej otišao u Sibir u ribolovačku ekspediciju sa trojicom kolega, a dvojica njih su ga tamo pojela nakon što je stradao pod nerazjašnjenim okolnostima. Ona kaže da joj je od Andreja ostalo samo stopalo, prst i deo lobanje i zahteva da zna kako je njen suprug stradao u tajgi nakon što se ekspedicija izgubila u zabačenom delu ruske republike Jakutije.
Olga Kuročkina sa suprugom Andrejom i ćerkom Aljonom

Na detektoru laži, Aleksandar Abdulajev, jedan od preživelih ribolovaca, priznao je da je pojeo Kuročkina, ali je negirao da ga je ubio. Ruski list "Sajbirijan tajms" piše da je bizarno to što je Abdulajev rekao da je pojeo prijatelja "ne zato što je bio gladan, nego iz drugog razloga", ne navodeći koji je razlog u pitanju.

Trojica ruskih lovaca se izgubili u Sibiru, dvojica jačih pojeli najslabijeg

Drugi član ekspedicije Aleksej Gorulenko branio se u policiji ćutanjem i odbio je da razgovara sa istražiteljima. Telo četvrtog ribolovca Viktora Komarova i dalje nije pronađeno i on se vodi kao nestao.

Novija slika Olge i Aljone

Olgino zrnce nade da je njen suprug možda i dalje živ odagnao je DNK test koji je potvrdio da su pronađeni delovi kostiju pripadali Andreju.

- Izveštaj na 12 strana nije mi ostavio ni najmanju nadu. Sada sam sigurna da je moj suprug Andrej mrtav i da je njegovo telo pronađeno u tajgi - kaže Olga.

Ona je besna zbog svega što se desilo.

-Možete li da zamislite šta mi je od njega ostalo? Stopalo sa prstima, prst sa ruke i zadnji deo lobanje sa nešto kose. To je to. To je sve što mi je ostalo od čoveka kojeg sam volela - rekla je Kuročkina.

Lovili životnje, a pojeli čoveka

Jedna od fotografija koju su ribolovci napravili tokom ekspedicije

- Kako mogu da se oprostim od njega samo na osnovu tih ostataka? Nemam skoro ništa što bih oplakivala... izvinite, ne mogu da mislim o tome, gubim razum - kaže Olga.

Ona navodi da je sada sigurna da su kolege pojele Andreja.

- Sada znamo da je Andrej umro negde drugde i da su mu telo vukli kroz sneg celim putem, jedući ga malo po malo. Ali, uz ostatke mog supruga pronađene su i životinjske kosti. To znači samo jedno: oni su nekako uspeli da nastave da love, a ako je to tačno onda verovatno i nisu bili tako očajno gladni - kaže Kuročkina.

To je ono što Kuročkinu najviše tišti.

- Znam da reč ekstremno može različito da znači raznim ljudima, ali iskreno, ako mogu da ubijaju životinje, zašto im je potrebno da jedu ljudsko meso? I zašto su, pobogu, nosili njegovu glavu sa njima? - pita se Olga.

Hate mail

Ivan_D

Nedavno sam na casu pitao ucenicu, koliko misli da bi dugo morala da bude bez hrane da bi pojela Michaelu (drugarica koja sedi pored nje).
Na moje iznenadjenje je odgovorila (radi se o deci 16-17 godina): nedelju ili mozda dve.

Retko pametna deca, tih par ucenica sto ucim.

Svako od nas (well, 99%+) je sposoban da u ekstreminim situacijama nekog pojede/ubije/prevari

Procitao sad:  http://www.amazon.com/The-Willpower-Instinct-Self-Control-Matters/dp/1583334386/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365244311&sr=8-1&keywords=willpower+instinct

Nevidjeno dobra knjiga (za mene). Tvrdim to uz rizik da zvucim kao Jelence i Tony Robbins. Granted, ova zena ima razne titule i profesor je, Tony je samo i iskljucivo salesman.

Sve sto ja znam (neke stvari sam doduse samo slutio) i o cemu sam puno razmisljao, boreci se sa svojim demonima, ova zena je lepo srocila u knjigu, elokventno, logicno, lako za razumeti, now my lord I understand.
Spremam se da odmah procitam knjigu jos jednom, sto gotovo nikad ne radim.

Hate mail

Pa ti ne znas sta da pitas.

How about asking "Would you eat Michaela?".

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Jelence

Quote from: Ivan_D on April 06, 2013, 10:45:26 AM
Procitao sad:  http://www.amazon.com/The-Willpower-Instinct-Self-Control-Matters/dp/1583334386/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365244311&sr=8-1&keywords=willpower+instinct

Nevidjeno dobra knjiga (za mene). Tvrdim to uz rizik da zvucim kao Jelence i Tony Robbins. Granted, ova zena ima razne titule i profesor je, Tony je samo i iskljucivo salesman.

Vidis da ce knjiga da napravi coveka od tebe.
Steta sto se ranije nisi setio.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

Quote from: Hate mail on November 17, 2014, 03:32:09 AM
Pa ti ne znas sta da pitas.

How about asking "Would you eat Michaela?".

Dirty old man  :mrgreen:
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail