News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Strasno tuzno

Started by Mirabella, September 09, 2011, 07:37:15 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Ivan_D

Poginula i tri ceska igraca koji tamo igrali. Needless to say, ovde su dobrih 90% vesti u vezi tog slucaja samo o tim ceskim igracima (upravo naslov citam "najcrnji dan ceskog hokeja") a ne o svim izginulim.

Cini mi se da sam o ovom pisao i kad je pao avion sa sve poljskom vladom prosle ili pretprosle godine. Ja sam u zivotu radio 2 meseca oficijalno u jednoj software firmi. Ubrzo sam video da to nije za mene. Elem, u toku ta dva meseca bio neki sajem kompjutera u Nemackoj, cbit, cbet ili tako nekako, cini mi se u Hamburgu. U celoj firmi radila mozda petnaestak ljudi, od toga 3 programera i ja sa nekakvim jednogodisnjim kursem, bese to 1995.
I planirali ovi programeri da idemo nas cetvorica na taj sajam i sef pita kako cemo ici, kolima kaze jedan od ovih i sef kaze ne dolazi u obzir. Ili idite sa dva automobila ili idite vozom. Ne mozete svi jednim autom, vi cetvorica ste jedini programeri sto imamo.

Da naglasim, bila je mala firma u pitanju, a programer nije nesto scarce kao vrhunski hokejsta ili ministar, pa je opet covek razmisljao na takav nacin.

Ja na primer nikad sam sa zenom bez malog ne sedam u auto. Svestan sam da bi za malog bila nevidjena tragedija da nam se oboma nesto desi.

2 sanse da se izgubi jedan roditelj je MNOGO bolje za dete nego jedna sansa da se izgube oba roditelja. Nesto kao reverse-synergy.

Ne znam da li se secate pre par godina je pao francuski avion koji je valjda leto iz Brazila. Medju putnicima je bila i majka sa sinom, dok su otac i cerka isli drugim avionom - tako su ljudi stalno putovali, bas zbog mogucih nesreca.
S tim se recimo ne slazem. U takvim slucajevima milsim da je jedna sansa da poginu svi je bolja nego 2 sanse da poginu dvoje.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Secam se price o tom paru.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"